Oyunlar İçin Bilgisayarımın Sistem Gereksinimleri Nasıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan toffor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

toffor

Üye
Merhabalar, Ben Yeni Kasa Aldım Özellikleri Şöyle
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 870 @ 2.93GHz (8 CPUs), ~2.9GHz
Bellek: 12228 GB
Directx Sürümü: DirectX 11
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium 64 bit (6.1, Yapı 7601)
EKRAN KARTI
Ad: NVIDIA GeForce 7900 GTX
Üretici: NVIDIA
Yonga Türü: Geforce 7900 GTX
DAC türü: Integrated RAMDAC
Yaklaşık Top. Bellek: 2536 MB

Ben Pek Bilgisayardan Anlamıyorum Oradaki Adamın Uyarısıyla Böyle Bi Kasa Aldım Sizce Sağlam Oyunları Kaldırır Mı Arkadaşlar GHz Düşük Dediler Ama Sorun Yaratır Mı Kaliteli Oyunlarda Özellik Konusunda Nasıl Yardımcı Olursanız Sevinirim

Keşke bir bilene danışsaymışsın, bu devirde hazır bilgisayar alınmaz. Çoğu göz boyamadır. 10-12 GB ram ı yapıştırırlar, havalı havalı yazarlar 4 çekirdek bilmem ne ama ekran kartına bakarsın 2006 dan kalma bir kart koymuşlar.

Geri verme imkanın varsa geri ver, toplama bir bilgisayar al, bilen birinden yardım al toplat. Bu bilgisayar verdiğin paraya daha iyi bir oyun bilgisayarı toplayabilirsin

2013 - 2017 arasında çıkacak bütün oyunları en yüksek kalitede kasmadan oynatacak bir bilgisayar.

7900 gtx ile degil 2013 teki oyunlari simdi ki oyunlari hatta hatta eski oyunlari bile yuksek kalitede oynayamassin. BU bilgisayar oyun bilgisayari degil ne yazik ki.Hatta cogu oyunda sorun bile yasarsin. Kendi bilgisayarimi toplarim yillardir.Arkadaslara da toplama bilgisayarlar yapiyorum, keske bir bilene sorsaydin.

önemli olan sistemin bir birini desteklemesidir
bb den örnek verecek olursak 100kg biceps curl yapacakkadar bicepslerin güçlüyken ayakların veya belin 100kg a dayanmıyorsa sadece 30kg a dayanıyorsa aslında senin gücün 100 değil 30dur
buda buna benzer
anakart ram vb tüm parçaların max verimini alabileceğin bir PC olması gerekir

Back
Yukarı