safeo
Üye
Arkadaşlar bugün diyette dördüncü günüm. Aldığım suplementler Günde 3 kapsül oxy elite pro kullanıyorum 1 ant öncesi 1 aksam başladım. Ant öncesi 2 aksam 1 e cıkarttım dozu böyle devam edicem. Suplement küründen kalanlarıda kullanmaya devam edicem diyette.
Günlük kilo başı şimdilik 4 gram karbonhidrat 2.5 gram protein almayı hesaplıyorum. Diyete başlamadan önce en son gördüğüm rakam 98.5 di tartıda su an 96.5 civarı.
Kullanıcaklarım ;
Multipower BCAA professionel
Oxy Elite Pro
Nitro tech ( bitiyo değiştirmeyi planlıyorum önerilerinizi beklerim )
Glucosamine
Tribulus
Glutamine
Casein ( Multipower formula80 bitiyo optimum a devam edicem )
Amino 2002
No-xplode ' u su an almıyorum ilerleyen dönemlerde dahil edicem
Gelişmeleri yazıcam arkadaşlar. Ara ara şeker nöbeti geliyo silkeliyo adeta az önce oldu hatta bi tanesi elma yedim biraz kendine geldi gibi vücut alışana kadar bi süre böyle şeyler bekliyo yine her zaman ki gibi
Beslenme tipi klasik zaten pirinç lapası haşlamalar vs vs
Günlük kilo başı şimdilik 4 gram karbonhidrat 2.5 gram protein almayı hesaplıyorum. Diyete başlamadan önce en son gördüğüm rakam 98.5 di tartıda su an 96.5 civarı.
Kullanıcaklarım ;
Multipower BCAA professionel
Oxy Elite Pro
Nitro tech ( bitiyo değiştirmeyi planlıyorum önerilerinizi beklerim )
Glucosamine
Tribulus
Glutamine
Casein ( Multipower formula80 bitiyo optimum a devam edicem )
Amino 2002
No-xplode ' u su an almıyorum ilerleyen dönemlerde dahil edicem
Gelişmeleri yazıcam arkadaşlar. Ara ara şeker nöbeti geliyo silkeliyo adeta az önce oldu hatta bi tanesi elma yedim biraz kendine geldi gibi vücut alışana kadar bi süre böyle şeyler bekliyo yine her zaman ki gibi

Beslenme tipi klasik zaten pirinç lapası haşlamalar vs vs