Selam kankalar önceki zamanları saymazsak düzenli olarak 3 4 aydır spor yapıyorum.Son gittiğim günde göğüs biceps çalışacaktım,bench presste 2.setimi tamamladığımda nefes konusunda ciddi anlamda zorlanmaya başladım sanki sporun son 15 dk sındaymışım gibi enerjim bi anda boşaldı.2.hareket olarak incline dumble presse geçtiğimde ağırlıkları kaldırırken eklemlerim ağrımaya başladı belim,dizim,dirsek,bilek vucudumun belli başlı yerlerinde içten ağrılarla karşılaştım.
Biceps'e geçtiğimde artık iyice bitik durumdaydım ne çalışma isteğim kalmıştı ne de enerjim sanki vücudum çalışmamı istemiyordu zorlada olsa antrenmanı bitirdim.Olay sadece o gün beslenmeden kaynaklı diyebilirsiniz ama eklemlerimin ağrımasına anlam bulamadım şuan 1 bayram haftasını dinlenerek geçirip spora geri dönmeyi planlıyorum.
Sizin düşüncelerinizi merak ettim?
Biceps'e geçtiğimde artık iyice bitik durumdaydım ne çalışma isteğim kalmıştı ne de enerjim sanki vücudum çalışmamı istemiyordu zorlada olsa antrenmanı bitirdim.Olay sadece o gün beslenmeden kaynaklı diyebilirsiniz ama eklemlerimin ağrımasına anlam bulamadım şuan 1 bayram haftasını dinlenerek geçirip spora geri dönmeyi planlıyorum.
Sizin düşüncelerinizi merak ettim?