• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Overcome 21/09/2007

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OVERCOME

Üye
Boy: 175
Kilo: 86
YaŞ. 26
Göğüs: 113.5
Bel: 97
Bacak: 59
Omuz: 130

Vücudumda tek begenmedigim yer maalesefki mide kısmı . Oradaki yağlar birtürlü erimiyor , ama bu erimiycek anlamına gelmiyor .. Spora 3-4 sene ara vermistim ondan sonra 3-4 ayda kendimi toparlamaya başladım..

Supplement olarak ise sadece 1 kutu hydroxycut hardocre ( bu 103 kilodan 88 e düşmemi sagladı ) ve xenadrine hardcore kullandım .. Elimde fazladan 1 kutu hydroxycut hardcore var ihtiyacı olan bir arkadasa verebilirim .. Onu kullanmayı düşünmüyorum artık ..

Haftanın 5 günü salonda antrenman , 2 günü acık havada gece 1-1.5 saatlik koşu programım var .. Tamamen amator biçimde forumdan olsun gerek net ortamından bulduğum bilgilerle antrenmanımı yapıyorum ..

Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum , her türlü yoruma açığım ... Eleştiriler serbesttir. thums:

Bunlar ara verdiğim doneme ait fotolar .. ilki 2 si gecen yaza ait fotolar , digerlerini ise bugun cekindim ..

050612161332qm8zv7.jpg
img0391xh0hr5.jpg

Bunlarda 21-9-2007 itibari ile çekilmiş resimlerimdir ..

cimg2223jf5jw3.jpg

cimg2224ro1re5.jpg

cimg2235ij3op6.jpg

cimg2237ts3uf4.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı