Over training olmazmi bu kadar hareket?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1999t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1999t

Üye
Meraba abilerim ben 17 yasindayim.Bu spora baslayali 1.5 falan oldu 1 yil beslenme olmadan ve yanlis programla geçti göğüs gelisimimse en olumsuz etkilenen bölge oldu 6-7 aydir da standart çift adele programi giriyodum ve beslenmemi duzelltim ama al göğüs kaslarim uste gore biraz daha gelismis ve yağlı bu yuzden kotu bir görüntü vardı hocam ust gogus gelisimi icin su hareketleri verdi;
Incline benc press
Incline dumbell press
Incline dumbell fly
Cable Crossover
Dumbell fly
Toplam 5 hareket biraz fazla gibi geldi bana over traing olmazmi bana olmaz dedi ama simdi yine yanlis programdan yakmiyim vücudu.

Normal büyük kas gurubu 5 hareket yeterlidir.Inclıne bench press yapıyorsan ınclıne dumbell press olmaz yalnız. Ya bench press yapacan yada dumbell press olcak.

4ü üst göğüs biri alt göğüs için yazılmış, yani üst göğse yüklenmen için normal..[DOUBLEPOST=1452891281][/DOUBLEPOST]
Normal büyük kas gurubu 5 hareket yeterlidir.Inclıne bench press yapıyorsan ınclıne dumbell press olmaz yalnız. Ya bench press yapacan yada dumbell press olcak.
tabikide yapabilir inçline bench press dışını doldurur ama incline dambıl press özellikle iç göğüsü doldurmak için idealdir,güzel bir kombin olmuş.

4ü üst göğüs biri alt göğüs için yazılmış, yani üst göğse yüklenmen için normal..[DOUBLEPOST=1452891281][/DOUBLEPOST]
tabikide yapabilir inçline bench press dışını doldurur ama incline dambıl press özellikle iç göğüsü doldurmak için idealdir,güzel bir kombin olmuş.

Ben ikisinide aynı biliyorum ınclıne bench press vede ıcnlıne dumbell press her hafta değiştiririm ben mesela bir dumbell ile birde bench ile yaparım.

ikisinin bazı görevleri farklıdır dediğim gibi aynı bölgeyi çalıştırır fakat barbell göğüs kafesini genişletir ama dambıl genelde iç göğsü doldurur

Flat Bench press
İncline bench press
İncline dumbell press
İncline dumbell fly
Cable crossover
Dips
6 aydir böyle calisiyom piramit 4 er set dips hariç.dipsde tukenene kadar
yapıyorum.overtraining falan oldugumu
zannetmiyorum.beslenme sağlamsa makrolar
guzel alınırsa sorun olmaz kanısındayım.göğüslerimin gelistiginide farkediyorum.

Back
Yukarı