Oruç Tutacaklar İçin Tavsiyeler

Bir Çoğumuz Oruç Tutacak.Bende Dahil.

İşte Süper Bir Program:

Sahura Kalkın Yemeinizi Yiğin Ve Kaliteli Uykuya Dalın.Saat 7 Gibi Kalkın Ve Koşuya Başlayın.Vücut Oksijen Depolayacağı İçin Size Çok Faydası Olacaktır.Ve Akşama Kadar Spor Yapmayın.Gündüz Saat 2 de Uykuya Dalın.Akşam Ezanı Okununca İftarınızı Allaha Şükür Ederek Açık.Açtıktan 1 Saat Sonra Vücudunuza Su Depolayın Ve Sporunuza Devam Edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
saat 24:00 gibi idman yapmayı düşünüyorum 02:00 kadar açık salon buldum beslenmeyi de forumda bir arkadaşın açtığı başlık vardı o şekilde yapacağım.Namazımı da aksatmayı düşünmüyorum Allah kısmet ederse,iman gücüyle yüklenicem :)

Evet program namaz kılanlar için sıkıntılı bence teravihten sonra idman yapılmalı ama ben sonrasında nasıl besleneceğimi bilmiyorum daha yeniyim idmandan sonra hemen yatmayı planlıyorum nasıl beslenmeliyim

iftarda kahvaltı gibi hafif bişeyler ye bunun yanında reçelde bulunursa iyi olur,sporda enerji verecektir sana..idmanını yap eve git 1 saat sonra ortalama 30 grm protein tüket...yeterli olacaktır.

şahsen ben bu şekilde yapıcam yanlış veya doğru kii hocamın önerdiği menüyü sana bizzat aktardım...

hayırlı ramazanlar...

Bunun neresi süper program ??
Arkadaş sadece evde oturup salona gidiyor sanırım , günlük hayatta sorumluluğu işi olanları unutmuş olması bu süper(!) programı yazarken , bu forumdaki hiçkimsenin saat 14 de uykuya dalabilecek bir durumda olcağını düşünmüyorum ben...
Sabah 7 de yapılan koşu sonrası , oluşan susuzluğu nasıl karşılamayı düşünyor arkadaşımız ??

Bir Çoğumuz Oruç Tutacak.Bende Dahil.

İşte Süper Bir Program:

Sahura Kalkın Yemeinizi Yiğin Ve Kaliteli Uykuya Dalın.Saat 7 Gibi Kalkın Ve Koşuya Başlayın.Vücut Oksijen Depolayacağı İçin Size Çok Faydası Olacaktır.Ve Akşama Kadar Spor Yapmayın.Gündüz Saat 2 de Uykuya Dalın.Akşam Ezanı Okununca İftarınızı Allaha Şükür Ederek Açık.Açtıktan 1 Saat Sonra Vücudunuza Su Depolayın Ve Sporunuza Devam Edin.

ramazan ayında oruçlu insan sabahın 7 sinde kardiyo diye mi tutturur mu susuzluktan kafayı yer adam vücuda su depolarsak antrenmanı nasıl düzgün yaparlar dolu bir mideyle ?

Bırakın arkadaşlar şu anlamsız programı ve konuyu , laf olsun diye açılmış belli...

ramazana 2 hafta kala apağır çalışılmalı ramazanda kaslar dinlendirilmeli vücut kasları aç kaldıkça gelişmez vücut protein depolasa keşke o zaman her türlü yapılır

sabah koşun öğlen uyuyun.
gerçekten süper tavsiye.

forumda ağızla gülme yerine başka yeriyle gülme smiley'i gerek. yetmiyor çünkü.

Back
Yukarı