Oruç tutacağım bi program lütfen..

Arkadaslar 17 yasındayım ve 5 aydır bu sporla urasıyorum ve ramazan geldi oruc tutcam ınsallah formda kalmak icin napabilirim antremanlara devam etmem gerek o kadar caba gostermısım eritmek istemiyorum bi programı olan paylasabilirmi size zahmet..bench_O

Arkadaslar 17 yasındayım ve 5 aydır bu sporla urasıyorum ve ramazan geldi oruc tutcam ınsallah formda kalmak icin napabilirim antremanlara devam etmem gerek o kadar caba gostermısım eritmek istemiyorum bi programı olan paylasabilirmi size zahmet..bench_O

Kardeşim tavsiyem akşam idmandan sonra , akşam değilse akşama aldır imkanın varsa. İftarda yağlı şeyler yeme hatta hiç yememiş gibi ye sadece karnını bastırsın. Çok yersen antremanda kalp krizi geçirirsin Allah korusun. Antremandan 45 dakika önce protein tozu iç ve antremandan sonra hemen al protein tozunu. Eğer protein tozun yoksa antremandan sonra bol bol yulaf ezmesi ye. Zaten yulafı yiyince sahurda çok birşey kalmıyor. Sahurdada aynı ağır,yağlı şeyler yeme.Peyniri,sütü bol iç . Tavsiyem budur :)

Back
Yukarı