Ortalama ne kadar sürede ?

Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum ve boyum 1.70 kilom 88.75 kiloya yaklaşık olarak kaç ayda düşebilirim ve çalışmamda şöyle;
20 dk bisiklet,20 dk tempolu koşu ve ağırlık hergün yaklaşık 5 alette 3x10 luk set yapıyorum.Yemek listem de şöyle
Sabah kahvaltısı:3-4 adet yumurta beyazı,yanında 50 gr yulaf,1 adet salatalık,1 adet domates ve şekersiz çay veya light tonbalığı ile salata yapabilrsin.
2.öğün :Yeşil elma ya da yine yulaf kullanabiliriz;fakat yulafı tatlandırmak için içine kuru üzüm de atabiliriz.Yanında şekersiz çay olabilir
3.öğün:Pirinç ya da bulgur pilavı,yağda kavurmamak şartıyla yanında haşlama ya da ızgara tavuk göğüs veya yine yağsız ton balığı tercih edebilirsin.1 kase salata.
4.öğün:1-2 adet yeşil elma olur ya da yine yulaf.Yulafı kuru üzüm veya kuru kayısı gibi doğal meyve parçacıklarıyla zenginleştirebilirsin.Yanında meyve çayı(şekersiz)
5.öğün:Varsa sebze yemeği olabilir yoksa yine pilav ya da yulaf tercih sizin.Yine ızgara ya da haşlama et,bu kırmızı et de olabilir balık da .1 küçük kase salata.
6.öğün:sadece haşlama ya da ızgara et ya da pilav ve yine sebze yemeği yağsız olmasına dikkat et. yanında salata ve doğal meyve suyu da olabilir.
ayrıca ben kilo vermek yerine kas yapmak istiyorum sizce bu diyet uygun mudur ?
 
3-4 ay. 2 ayda da düşebilirsin ama yakarsın kendini. Diğer konunda da aynı sorun vardı. Bu programla kilo da alırsın kilo da verirsin çünkü pilavın, etin miktarı belli değil. Pilav ve tavuk göğsü ne demek mesela? 100 gr pilav,150 gr tavuk göğsü yemek başka 300 gr pilav,250 gr tavuk göğsü yemek başka.
 
Sağlıklı olanı ortalama 3 aydır ama doxuxunda dediği gibi 2 aydada olabilir başarılar dilerim :)
 
arkadaş bulkamı giriyosun çözemedim olayı pilav işi yaş belki arada bir lapa olursa.. , 5güne çıkar haftada 2 ara gün dinlen ölümüne çalışmalısın unutmaki o yaglar bir günde yerleşmedi vucuduna.. akşam yemeklerinde bol yeşillikli dardanel ton(light) öneririm ögle aralarında avuç içi kadar kuru üzüm yahut ceviz yada kuru kayısı şeker ihtiyacını dogal yollardan gidermen için ekmegi kesmelisin cola hamburger çikolata söylemiyorum dahi ve koşu bandındaki süreyi mümkün mertebe uzatmalısın yılmadan yaparsan max 5ay 75lere düşebilirsin..
 
Back
Yukarı