Orta Seviye Supplement Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 6 aydır düzenli spor yapıyorum. Hem programımı hem de aldığım besinleri ve takviyeleri değiştirmeyi düşünüyorum. Bu yönden yardım istiyorum.
Zayıf birisiyim fakat düzenli yapınca vücutta değişim olmaya başladı daha önce gene ilgilenmiştim fakat kullandığım ilaçlar sebebiyle bırakmıştım. Artık bırakmayı düşünmüyorum. Önümüzdeki aydan itibaren aldığım kaloriye besinlere dikkat edip güzel bir değişim yaşamak istiyorum. En çok da emeğimin karşılığını almak istiyorum.
Bu ay daha yorucu çalışmaya başladım fakat bünye normal olarak yoruluyor yoğun ders temposu ( her hafta vizemiz oluyor ) ve kalan zamanlarda uğraştığım etkinlikleri(profesyonel okçuluk,seçmeli voleybol dersi,halı saha) düşününce normal buluyorum. Fakat iyi beslendiğim zaman bunların üzerine ders çalışmaya vaktim kalıyor. Bu yüzden besin takviyesi almayı da düşünüyorum.Öğrenci evinde yaşıyorum o da ayrı yoruyor. Önerilerinizi merak ediyorum benim kafamda
-BCAA
-Whey
-Kreatin
-Gainer
Bunlardan fiyat/performans olarak iyi olarak önerdiklerinizi yazarsanız sevinirim malum öğrenciyiz para da yeterince çıkışmıyor. Ama geçiş sürecini iyi geçirmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler

whey olarak genrise izole olanı var karbonhidrat ve yağsız yüzde 90 gibi bir yüzdesi ve içeriğinde kreatin glutamin de var bir miktar. 1 kutu bitirdim 2. kutuyu yeni aldım gayet güzel. ithal olsa 250 260 tlye alabileceğin ürünü genrise bize 160 tlye sunuyor. izole olmayanıda 120 tlydi sanırım. 70 servis

Back
Yukarı