ORTA SEVİYE GÖĞÜS ANTREMANI NASIL OLMALI ?

Merhabalar 9 aydır bu spirla uğraşıyorum göğüslerim vücuduma göre geri kalmış gibi bana bunun sebebinin fazla hareket çalışıyorsun demeleri acaba bi zararı varmı göğüs antremanım 6 farklı hareket
Bench press
Dumbell chest press
İncline bench press
İncline ches press
Decline bench press
Kablo
4x10 şeklinde
Yardımcı oluraanız sevinirim

Gerçekten 5 pressi arka arkaya mı giriyorsun :D vay canına
Ben 2 pressten fazla arka arkaya getirmemek için çabalarken senin bu program neymiş be :D
Kendin oluşturdun veya birinden aldıysan kesinlikle bırak şu programı :D 5 press arka arkaya nedir abi yapma etme.
Burda program yazmak spor geçmişini , uyguladığın antremanları , vücudunu bilmeden etik olmaz ama kesinlikle o programı değiştir ve 2 pressten fazla arka arkaya gelmesin dostum.

Gördüğüm en berbat göğüs programı bu olabilir.5 tane arka arkaya press yapıyorsan eğer 3.pressten sonra performansın çok düşer.Ayrıca bu kadar hareket çok fazla 3 press 1 açış iyidir ronnie coleman bu kadar hareket yapmıyor :DD orta seviye yazmışssın neye göre orta seviye ? Vücut ağırlığın kaç ve flat benchte kaç tekrar kaç kilo çıkıyor ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim salona gelen birisinden almıştım göğüsleri aşırı dercede iyi herhalde genetikten kaynaklanıyo bense bu hataya düştüm peki nasıl yapıcam göğüs programını

Bizim salona gelen birisinden almıştım göğüsleri aşırı dercede iyi herhalde genetikten kaynaklanıyo bense bu hataya düştüm peki nasıl yapıcam göğüs programını

Göğüs gününe max enerjini vereceğin hareketle başlaman lazım.Yani flat bench press.Sonrasında üst göğüs için press koy incline db press olabilir,inc bar press olabilir.3 hareketi istersen açış yap flat olarak fakat ben 3.hareketi de press yapıyorum buna sen karar ver arka arkaya press herkes giremez.Eğer 3.hareketi press girersen 4.hareket açış olsun.3.hareket açış olursa 4.hareket press olsun.Ant sonunda 2 set max şınav yap daha da ne olsun :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı