Ömeryesilsu
Üye
Arkadaslar ornek bir full body programi hazirladim kendime sirasiyladir tum hareketler yanlis dogru ne varsa tartisalim hem baskalarina yararli olabilir belki konu diye acayim dedim.
4x10 leg extension ve 4x10 leg curl
hemen akabinde
4x10 bench press
4x10 dambil fly
4x10 incline dumbell press
4x10 flat bench press
hemen sonra
4x10 lateral raise
4x10 dambil shoulder press
(rear lateral raise ekleyebilirim dambil shoulder press yerine o hareket cok verimsiz gibi hissetmiyorum birbsey cunku)
hemen sonra barbel curl 3x8 ( kollarim kurdan dahada kaldiramiyom vallaha)
triceps pushdown 4x10
( bu aralar triceps icin zbar scull crusherda eklesemmi diye dusunuyorum hem temel iyi bir hareket)
hemen sonra cable row 4x10
lat pull down 4x10
bu programda spor salonunda tahmini 45 dk 1 saat 1 saat 10 dk felan geciyor. aman cok hareket yapalim derken kasimizi eritmyek ondan da korkuyorum. sizce nasil bir program bu. onerilerinizi bekliyorum. deadlift yapmiyorum yapmayacagimda o harekete asiri onyargiliyim ne yazikki
4x10 leg extension ve 4x10 leg curl
hemen akabinde
4x10 bench press
4x10 dambil fly
4x10 incline dumbell press
4x10 flat bench press
hemen sonra
4x10 lateral raise
4x10 dambil shoulder press
(rear lateral raise ekleyebilirim dambil shoulder press yerine o hareket cok verimsiz gibi hissetmiyorum birbsey cunku)
hemen sonra barbel curl 3x8 ( kollarim kurdan dahada kaldiramiyom vallaha)
triceps pushdown 4x10
( bu aralar triceps icin zbar scull crusherda eklesemmi diye dusunuyorum hem temel iyi bir hareket)
hemen sonra cable row 4x10
lat pull down 4x10
bu programda spor salonunda tahmini 45 dk 1 saat 1 saat 10 dk felan geciyor. aman cok hareket yapalim derken kasimizi eritmyek ondan da korkuyorum. sizce nasil bir program bu. onerilerinizi bekliyorum. deadlift yapmiyorum yapmayacagimda o harekete asiri onyargiliyim ne yazikki