Orantısız Vücut hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar , boyum:188 kg:80 yas:20 ust tarafım ıyı fakat kalca ve basenlerım buyuk body yapmıyorum bu kalca ve baseni nasıl erıtebılırım asagı dogru kalınlasıyor vucudum ? yardımlarınızı beklıyorum

yağları yakmak yada o bölgeleri sıkılaştırmaktan başka çaren yok gibi. bir çift dumbell'ın varsa eğer dumbella yoksada vücut ağırlığınla dumbell squat 20*4 dumbell lunge 10*[FONT=&quot]4 calf raise 15*4 yapmanı tavsiye ederim. ancak unutma ki bunlar sadece sıkılaştıracak, eğer tamamen kurtulmak istiyorsan düzenli beslenme ve yağ yakıcı şeyler yapman lazım. iyi çalışmalar.[/FONT]

yağları yakmak yada o bölgeleri sıkılaştırmaktan başka çaren yok gibi. bir çift dumbell'ın varsa eğer dumbella yoksada vücut ağırlığınla dumbell squat 20*4 dumbell lunge 10*[FONT=&quot]4 calf raise 15*4 yapmanı tavsiye ederim. ancak unutma ki bunlar sadece sıkılaştıracak, eğer tamamen kurtulmak istiyorsan düzenli beslenme ve yağ yakıcı şeyler yapman lazım. iyi çalışmalar.[/FONT]

ben yakmak ıstıyorum hacım kucultup nasıl yakarım acaba ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : yag yakimi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı