Bugun itibariyla gittigidiyordan 5lbs optimum whey cilekli shaker ve deri eldiven hediyeli ******** den son kullanma tarihi 10.2010 olan protein tozunu 145 ytl ye aldim bugun kargoladilar yarin elime gecicektir.
Ayrıca yine netrition dan
Optimum Nutrition ZMA 180 capsules
Optimum Nutrition Opti-Men Multi-vitamin 180 tablets
Siparisi verdim.
Sorularim
- Boyum 1.83 kilom 77 optimum whey i nasil kullanmaliyim ne kdr kullanmaliyim su ilemi yagsiz süt ilemi nasil faydali olur shaker ile nasil kullanabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
- Protein tozunu aldigim fiyat uygunmu?
- Opti-men i nasil kullanabilirim ne zaman kullanmaliyim protein tozuyla bir mi almaliyim
- Zma yi yine nasil kullanmaliyim ne zaman kullanmaliyim protein tozuyla bir mi almaliyim..
Bu 3 ürünü aldigimi düsünürsek nasil bir yol izlemem benim icin en hayirlisi olur
sevgilerle =)
Ayrıca yine netrition dan
Optimum Nutrition ZMA 180 capsules
Optimum Nutrition Opti-Men Multi-vitamin 180 tablets
Siparisi verdim.
Sorularim
- Boyum 1.83 kilom 77 optimum whey i nasil kullanmaliyim ne kdr kullanmaliyim su ilemi yagsiz süt ilemi nasil faydali olur shaker ile nasil kullanabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
- Protein tozunu aldigim fiyat uygunmu?
- Opti-men i nasil kullanabilirim ne zaman kullanmaliyim protein tozuyla bir mi almaliyim
- Zma yi yine nasil kullanmaliyim ne zaman kullanmaliyim protein tozuyla bir mi almaliyim..
Bu 3 ürünü aldigimi düsünürsek nasil bir yol izlemem benim icin en hayirlisi olur
sevgilerle =)