optimum whey gold ve amino takviyesi ?

Mrb arkadaşlar ben optimum whey protein 5 lbs lik olanından alacagım ama yanında amino ile daha fazla yarar görürsün dediler yanına multipower iyi markadır diyolar ama amino olarak hangi markayı önerirsiniz ve proteinle amino nezaman almalıyım ??

ne zamandır düzenli vg yapıyorsun?
bazı durumlarda ben ilave aminonun boşa yatırım olduğunu hissetmişimdir
inceledin mi bilmiyorum fakat ON Whey'in amino profili de başarılı, amaca göre beklenti karşılayabilecek ölçüde
değerleri iyi karşılaştırmanı tavsiye ederim

optimum 2222 325 tab 100ytl 160 tab 60 ytl

ben 325 tablet kullanıorum halen ıçınde 200 cıvarı tablet duruor

ben önceden 1.5 ay yapmıştım daha sonra bıraktım şuan 2 aydır yapıyorum hoca da bana al dedi optimum un aminoyu tavsiye edeni pek görmedm ben aslında blmiyorum yani sadece protein mi alsam yoksa amino takviyesiylemi kullansam onu düşünüyorum..

kalamir
zamanla vücudunun aminoya ihtiyacını hissediyorsun zaten
bana sorarsan bir müddet ON Whey ile çalış...3-3,5 ay supplement için erken bence...her şey sindire sindire, zamanla...biraz zaman geçince de amino takviye edersin

sanırım sadece on whey kullansam yeterli olacaktır şuan aminoya vucüdum çoık ihtiyacı yok sanırım.. biraz daha ilerde takviye olarak aminoda kullanırım.. Bide whey proteini antremandan hemen sonra suyla.. birde gece yatarken sütlemi içmek gerek

ben protein desteğini şu şekilde kullanıyorum:
* sabah kalkar kalkmaz
* antrenmandan hemen sonra mevya suyuyla
* antrenmandan 1 saat sonra su ile
* yatmandan önce kasein
sütü en son yatmadan 6 saat önce alıyorum(süt diye forumda araştırma yapmanı tavsiye ederim)

Jam şu şekelde kullanırsam daha dogru olmaz mı ben zaten düzenli besleniyorum kahvaltım öğle yemegim akşam yemegim bol proteinli yiyorum protein tozunuda antremandan hemen sonra suyla ve gece yatmadan sütle içsem toplamda 2 ölçek ?

Back
Yukarı