Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
olaya farklı bir açıdan yaklaşmışsın ama sana şöyle cevap vereyim;optımum kullanılan teknoloji ve gerek içeriğindeki proteın çeşidi gerekse vucudun kullanabilirlik yuzdesi bakımından daha kaliteli bir yapıya sahıp.amacın kilo almaksa ve para sorun değil diyorsan mega mass 4000 ile karıştırıp kullanabilirsin.hem proteın hemde karbonhıdrat yonunden zengin bir karışım elde edersin.

İyi günler arkadaşlar, yaklaşık 7 aydır body yapıyorum. Boy 173 Kilom 74 Kg. geçenlerde www.netrition.com adresinden optimum protein tozu aldım ve ayrıca amino asitte kullanıyorum. Olumlu verim alabilmek için her ikisini nasıl kullanmalıyım vey başka önerisi olan varmıdır? Üstadlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

Ibrahim burasi bu sorularin yeri degil, supplementler forumunda arastir.
Burada sadece ürün hakkinda yorum yazabilirsin.

bn de yurtdışına gidenlere sipariş ediyorum
oturdum hesapladım
tavuktaki proteinin yarı fiyatına geliyor
bir de
her scoopta
4 gramdan fazla Glutamine & Precursors var diyor
precursors hakkında bilgisi olan varmı?
kelime oyunumu??
eğer 4 gr glutamine varsa haricen glutamine kullanmaya gerek yok derim
ne dersiniz???

oturdum hesapladım
bir de
her scoopta
kelime oyunumu??
ne dersiniz???
Vallahi 4 gram iyi bir rakam, ancak isin enteresanı, ben hem bu ürünü hemde dışarıan glutamine kullanıyorum, ve yeni bir idman sistemine geçtim, kas ağrısı oluşumu genede oluyor, hani glutamine bunu engellerdi?
Günde 20 gram glutamine almış oluyorum ama ağrı oluyor, bir de daha çabuk toparlanma sağlama iddiası var, daha sık idmana olanak verdiği iddia edilir glutamin'in, o konuda olabilir, bu aralar haftada 5-6 idman yapacak enerjim var, o konuda etkisi olduğuna inanmaya başladım.

idman sonrası ağrı bende tam 24 saat sonra kendini gösteriyor.glutamın ve creatın alıyorum.bazen bu ağrı hiç olmuyor ama özellikle buyuk kas gruplarında 3 gün ağrısını çektiğim oluyor.bundan şu anlamıda çıkarabiliriz sanırım;kullanmasak bu ağrı daha uzun süreli veya yıkıcı sonuçlar ile kendini gosterebilir(idmanın şiddeti ile dogru orantılı olarak)

oturdum hesapladım
bir de
her scoopta
kelime oyunumu??
ne dersiniz???

Precursors hakkında bilgisi olan???

Benim siparişte kutudan 2 tane 1 porsiyonluk ''Vassive-ce'' diye bir ürün çıktı bilgisi olan varmı?

Optimumun yeni creatin teknolojisi , güzel ürün , onun paketi var 15 li vassive pack diye Nox ve Creatin toplam 30 paket

Ben dün hong kong dan 5lbs lik ürünü Türkiye fiyatıyla 63 ytl ye aldım. Nasıl bir fiyat farkıdır bu ya. Aroması da cookies ncream gibi bişi bu arada 2007 de ambalajı değişmiş bu ürünün haberiniz olsun. Yanıda on creatine ve on amino2222 de aldım toplam 130 ytl tuttu.

Bugün 10lbslik siparişim elime geçti.

86 kiloyum.140gr proteini doğal yollardan alıyorum.Wheyide antrenman günleri 2 ölçek diğer günler tek ölçek almam yeterli oolacaktır sanırsam

Bugün 10lbslik siparişim elime geçti.

86 kiloyum.140gr proteini doğal yollardan alıyorum.Wheyide antrenman günleri 2 ölçek diğer günler tek ölçek almam yeterli oolacaktır sanırsam

Off günlerde protein alımını düşürmek söz konusu bile olamaz. wheyi azaltacaksan, besin yoluyla aldığını arttır.

Arkadaşlar selam !!ben yeni üye oldum bişey sorucam...optimum whey gold standart aldım 5lblik...içinden 70cc lik ölçek çıktı...ben bunu günde 2 kez kullansam 14-15 antremanda bitiyor...sizce bu 70cc nin hepsiimi 1porsiyon...çay bardağı kdr bişey çok fazla diilmi sizce..nasıl kullanmalıyım bana bi yardımcı olurmusunuz

o olcek 30 gr a denk geliyor. icinde 24 gr protein var. 5lb de 70 kusur olcek whey olacaktırki gunde 2 kullanımla en az 35 gun idare etmesi gerekiyor sizi.

eliasGR çok teşekkür ederim kardesim..sence 5lb bittiğinde etkisini gözlemleyebilirmiyim?.....3 ay oldu başlayalı...boyum 1.85 kilom 82

Bu arada optimum whey protein içinden 70cclik ölçek çıktı demiştim ya 70cc
70 gr a denk geliomus e bu durumda günde 2 defa kullansam 140gr bu durumda 5lb lik (2.341kg) lık paket bana 16 antreman gidecek..çok az diilmi arkadaslar yardım lütfen

70cc whey 70 gr diye nereden ogrendiniz bilemiyorum ama, icinden cıkan standart 70cc "scoop" denilen olcek toplam 30 gr civarında protein tozu icerir bununda ON whey de protein miktarı 24 gr civarındadır.

eger olcme imkanınız yoksa en basiti bosaltın bos bi tencereye tozunuzu, icindeki olcekle birer birer doldurmaya baslayın. sizin dediginiz gibi 30. kasıkta bitirmisseniz tenceredekini evet 70 gr mıs demekki :)

Back
Yukarı