Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
tadını sevmeyenlere öneri 30 dakika bekletin köşede sonra calkalamadan için tadı yerine geliyor ve hiç rahatsız edici tadı kalmıyor 30dk önceden hazırlayın protein tozunu

arkadaşlar optimum whey + hardline creatin alıp karışım yaparsam nasıl fayda sağlarım ? ayrıca nitro tech te bu iksi mevcut en iyisi seçim ikisi arasında kaldığım için soruyorum hangisi olur ?

gerçekten başarılı bir ürün.tabi ki önemli olan beslenmedir ancak takviye olarak bu ürünü gerçekten başarılı buldum.fiyatı da diğer ürünlere oranla oldukça makul.açıkçası protein tozu alacak olupta karar veremeyen arkadaşlara bu ürünü tavsiye ederim.

BodyBuilding.com'da en çok satan supplement, birçok incelemeye göre en iyi whey. Bizzat kullandım ve her açıdan çok iyi bir ürün. Fiyatı da çok yüksek değil. Bence supplement kullanan herkesin mutlaka denemesi gereken bir ürün.

Bu ürünle ilgili kafamı kurcalayan bir sorun var. Bugün İstanbulda ''3 harfli firmanın'' mağazalarından birinde bu ürününün fiyatını sordum 190TL olduğunu söylediler fakat bu ürünün Türkiye distribütörü gıda şirketinin resmi satış sitelerinde ve diğer büyük,tanınmış satış sitelerinde ürünün fiyatının daha makul (150-160TL) olduğunu gördüm. Görüştüğüm ''3 harfli firmanın'' mağazasındaki yetkili bana ürünlerinin distribütör firma aracılığıyla değil direkt olarak İngiltereden ithal edildiğini, distribütör firmanın ise ürünlerini Bulgaristandan getirttiğini fiyat farkının bu yüzden gerçekleştiğini söyledi. Benim aklımı kurcalayan soru ise şu; her iki ülkeden gelen ürünlerin muhteviyatı,içeriği farklımıdır? yani Bulgaristandan gelen ürünün içeriği İngiltereden geleninkine nispeten daha mı vasattır fiyatıda bu yüzden mi ucuzdur? Konuyla ilgili bilgisi olanlardan rica ediyorum bu konuda beni aydınlatabilirlerse minnettar olacağım. İyi akşamlar

Oncelik
Bu ürünle ilgili kafamı kurcalayan bir sorun var. Bugün İstanbulda ''3 harfli firmanın'' mağazalarından birinde bu ürününün fiyatını sordum 190TL olduğunu söylediler fakat bu ürünün Türkiye distribütörü gıda şirketinin resmi satış sitelerinde ve diğer büyük,tanınmış satış sitelerinde ürünün fiyatının daha makul (150-160TL) olduğunu gördüm. Görüştüğüm ''3 harfli firmanın'' mağazasındaki yetkili bana ürünlerinin distribütör firma aracılığıyla değil direkt olarak İngiltereden ithal edildiğini, distribütör firmanın ise ürünlerini Bulgaristandan getirttiğini fiyat farkının bu yüzden gerçekleştiğini söyledi. Benim aklımı kurcalayan soru ise şu; her iki ülkeden gelen ürünlerin muhteviyatı,içeriği farklımıdır? yani Bulgaristandan gelen ürünün içeriği İngiltereden geleninkine nispeten daha mı vasattır fiyatıda bu yüzden mi ucuzdur? Konuyla ilgili bilgisi olanlardan rica ediyorum bu konuda beni aydınlatabilirlerse minnettar olacağım. İyi akşamlar
oncelikle uc harfli firma sattigi urunlerin hepsinin denetimini yaptirmakya ve saglik bakanligina numuneler vererek icerigini kontrol ettirmekte ve onay aldirmakta bu yuzden fark olusuyor diger magaza ve internetten gelenletde guvenlik bandi olmayabiliyor iceriginden emin olma sansin yok yani ne ictigini tam olarak bilemeyebilirsin maddi sikintin yoksa urunlerini uc harfli firmadan yada bu tarz markalasmis yerlerden almani tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1385506760][/DOUBLEPOST]Yurtdisindan aldigin urunlerden korkma cunku gida cinayeti bu urunlerde korsan ve haksiz kazanc turkiyede tavan yapiyor ne oluyorsa gumrukten buraya geldikten sonra oluyor hele hele kucuk capli esnaftan almani hic tavsiye etmem onlara toptan ucuza geliyor kesinlikle bazi urunlerde degistirme veya bisiler var

Arkadaslar merhaba,

Weider Premium Whey ile bu ürün arasindaki fark nedir?
ilk defa protein alacagim ve amacim kilo verirken kaslarin da erimesini engelleyip arti kas kütlesi kazanmak.
Farki ortaya koyarsaniz sevinirim.

iyi gunler 4 aydir duzenli olarak fitnessa gidiyorum ancak gostermis oldugum gelisme tatmin etmedigi icin optimum standart whey kullanmaya karar verdim 70 kilo 175 boy duzenli de besleniyorum ve sizce sadece antrenman sonrasi protein tozu 1 olcek almam yeterli mi yoksa antrenman oncesi veya sabah da almalimiyim?

iyi gunler 4 aydir duzenli olarak fitnessa gidiyorum ancak gostermis oldugum gelisme tatmin etmedigi icin optimum standart whey kullanmaya karar verdim 70 kilo 175 boy duzenli de besleniyorum ve sizce sadece antrenman sonrasi protein tozu 1 olcek almam yeterli mi yoksa antrenman oncesi veya sabah da almalimiyim?

Gerekli protein miktarini gunluk alamiyorsan kullanmalisin. Antremandan once ve sonra. Bos gunlerinde de icmelisin bir olcek. Protein miktarini hesapla gunluk aldigin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Antrenman sonrası kullanım kesinlikle olmalı. Onun dışında günlük proteininizi yeterli ve gerekli şekilde alıyorsanız kullanmaya gerek yok. Antrenman öncesi kullanmanızı ben şahsen önermiyorum. Sabah kalkınca kullanılmasını önerenler var, ancak bu durum kahvaltı açısından iştahınızı kesecek ise, kullanmayın. Güzel ve doğal bir kahvaltı her zaman daha iyidir. Kahvaltıdan yarım saat sonra tüketmek daha uygun olur böyle bir durumda. Onun dışında yeterli protein alımı yapamadığınız öğünlerde de kullanabilirsiniz.

Antrenman sonrası kullanım kesinlikle olmalı. Onun dışında günlük proteininizi yeterli ve gerekli şekilde alıyorsanız kullanmaya gerek yok. Antrenman öncesi kullanmanızı ben şahsen önermiyorum. Sabah kalkınca kullanılmasını önerenler var, ancak bu durum kahvaltı açısından iştahınızı kesecek ise, kullanmayın. Güzel ve doğal bir kahvaltı her zaman daha iyidir. Kahvaltıdan yarım saat sonra tüketmek daha uygun olur böyle bir durumda. Onun dışında yeterli protein alımı yapamadığınız öğünlerde de kullanabilirsiniz.
antreman öncesi neden önermiyorsun?

Antrenman sabahları ilk iş 1 ölçek alıyorum ardından kahvaltı, spordan 30 dakika önce bsn amino x spordan hemen sonrada 2 ölçek protein alıyorum yarım saat sonra yemek yiyorum (balık , tavuk) gayet başarılı bir ürün.

tesekkurler ancak kahvaltimi acelem oldugu icin tek haslanmis yumurta ile edebiliyorum bu durum sabah kullanmami gerektiri mi sizce

Back
Yukarı