Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Dymatize'in amino asit profili oldukça yüksek ve zengin, ondan olsa gerek. bende çok memnunum. özellikle vanilyalısı favorim oldu.

Ben de cookies and cream kullandım. Lezzet konusunda vanilyadan fazlası vardır eksiği yoktur, bilgin olsun.

weider alalım daha iyi o zaman Dymatize ISO 100 200 lira 50 daha koysam tamamdır acaba weider hakkındaki düşünceniz nedir? değer mi tadı nasıldır kullandıkça kullanası gelir mi insanın?

Weider in çok daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Hatta az daha iyi olduğunu da düşünmüyorum.

Arkadaslar iyi aksamlar oncelikle benim bir sorum olacak.Ben bu urunu sadece ant. Sonra kullaniyordum artik gunde iki defa kullanacagim.Sabah ve ant. sonra mi kullanayim yoksa ant. Once ve sonra kullanmaliyim.sabah kullanirsam ne zaman ve nasil(ac karnina gibi), ant. öncesi kullanirsam nasil(15-20 dk gibi) kullanmaliyim?Detayli aciklarsaniz sevinirim.
Saygılar.

İdman sonrası hemen ve idman ertesi sabah uyanır uyanmaz kullan. Ben böyle kullanıyorum.

Birçok yerde araştırdım ve sonunda forumun sponsorundan sipariş verdim.Bugün eve teslim edilmiş.Bakalım nasıl bir sonuç alacağım bende umarım değer.

tadı berbat bence bsn den şaşmayın bence siz bilirsiniz tabi

Cookies & cream 5lb şeklinde bulamıyorum, bulursam denemek isterim.

İstanbuldaysan bulabileceğin bir yer var hem de toptancısı ve fiyat olarak biraz daha ucuz. İstanbulda değilsende web siteleri var. Burdan yazayım dedim ama sansürledi. Öğrenmek istersen özel mesaj at söyleyeyim.

Merhaba bende de aynı protein var arkadaşlar aincak bir türlü içemiyorum midem kaldırmıyor. Süt ile de denedim ancak yok bir türlü içemiyom acaba bunların hapları mevcut mu ? hap içebilirim anca tozu bir türlü içemiyorum

fiyat verim acısından en verimli protein tozlarından biri spora ilk basladıgımda kullanmıstım o dönemde baya bi faydasını gördüm

Spora yeni başladım 3 gündür kullanıyorum ilerleyen zamanda bir etkisini görürsem yazarım. Şu an için tek diyeceğim 400 ml sütle günde bir ölçek kullanıyorum tadı kötü değil ama insanı bayıyor.

Tadına berbat diyen olmuş ben de tam tersine çok beğeniyorum genelde su ile içiyorum, süte karıştırınca tadı benim için zaten mükemmel. Neticede tadı için kullanmıyoruz bu ürünü.

Tat Olarak Koyduğunuz Suyun Miktarına Göre Değişiyor Ben Mesela 200 Ml Su Koydugumda Yoğun Bir Kakao Tadı Hissediyorum 300 Ml Filan Koydugumda İse Bu His Azalıyor Su Tadı Geliyor Fakat Bi Üründe Tattan Çok İşleve Bakarım Optimum Whey'de Kategorisinde Başarılı Bir Ürün.

Merhaba bende de aynı protein var arkadaşlar aincak bir türlü içemiyorum midem kaldırmıyor. Süt ile de denedim ancak yok bir türlü içemiyom acaba bunların hapları mevcut mu ? hap içebilirim anca tozu bir türlü içemiyorum

toz protein içemiyorsan tablet amino asit kullan proteini normal besinlerden fazlaca almaya çalış..bu toz lezzet olarak en iyisi bence bunu sevmiyosan hiç birini sevemezsin

Günde bir ölçek Optimum Whey protein kullanılıyorken, Supradyn Multi-vitaminde kullanılabilir mi? Kullanım şekli nasıl olmalıdır?

arkadaşlar bende optimum kullanıyorum ve gayet başarılı ama tadı konusunda bende şikayetçiyim.Bitmek üzere az kaldı bundan sonra bsn-syntha-6 kullanmak istiyorum siz ne dersiniz.çokda tat takıntım yok hangisi iyi ise onu kullancam

Back
Yukarı