Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ON fiyat/performans açısından güzel bir ürün.Kullanımımda 3.kutuya geçmek üzereyim.Arkadaşların dediği gibi sadece zengin çikolata aroması var Türkiye de.Neden dieğrlerini getirmiyorlar anlamıyorum.Bu arada doalrın artmasına bağlı olarak fiyatları arttı sanırım.(gerçi bizim kullandıklarımız İngiltere deki tesisten geliyormuş)
Bu durumda yakın fiyatlı dymatize iso 100 ü denemeyi de düşünmek lazım.

Arkadaşlar aldığımız ürünün orjinal olup olmadığını anlamak için Optimumun kendi sitesin de bir uygulama vardı bir arkadaşımız daha önce bu linki paylaşmıştı fakat bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
bu soruyu ben de sorayım ozaman

Contact ON | Optimum Nutrition: True Strength

Department kısmını International seçip mesaj gönderebilirsiniz.
Kutu üzerindeki batch numarasını ve kutudan bir kaç resim çekip gönderin
"Hello, I just got optimum whey but not sure if Is my protein is original? can I get confirm from you? here some details. thanks!"
Şuna benzer bir mesaj yazmıştım ben ve altına batch numarasını birde iki resim eklemiştim.

Türkiye distribütörnden aldıysanız sıkıntı yoktur gerçi ama kafanızda soru işareti varsa benim gibi takıntılıysanız sorabilirsiniz. 1-2 hafta içinde cevap geliyor.

amino energy ile on whey aldım bir haftalık kullanım için erken ama genede yorum yapayım.ant.önceamino energy aldım.karışımı çok iyi görünürde herhangi bir yan etki görmedim.sonra ise yarım ölçek whey beni kurtarıyor.ikiside suda kolay karışıyor.rahatsız edici bir özelliğe rastlamadım.fakat sanırım whey kollarımda sivilce yapıyor.kesince geçiyor.weider Premium whey ile kıyaslarsak bunu tutuyorum.

bence hepsini beraber kullanma,bende ayıracağım .creatini ayrı kullan proteini ayrı.yada illaki kullanacağım dersen yetersiz beslendiğine inanıyorsa yarım ölçek antremandan sonra whey alabilirisin.aslında kas gelişimi için çok proteine gerek varmı diye sorarsan hayır.bilimsel deney yok.şöyle biliyorum;100 gr protein alsan yiyeceklerle vücut onu parçalayıp aldığından 4 kat fazla protein üretebiliyor.kendimizi oyalıyoruz işte.asıl kas yapan ürünler kreatin ve hmb dir.diğerleri 2 ileri 1 geri.

bence hepsini beraber kullanma,bende ayıracağım .creatini ayrı kullan proteini ayrı.yada illaki kullanacağım dersen yetersiz beslendiğine inanıyorsa yarım ölçek antremandan sonra whey alabilirisin.aslında kas gelişimi için çok proteine gerek varmı diye sorarsan hayır.bilimsel deney yok.şöyle biliyorum;100 gr protein alsan yiyeceklerle vücut onu parçalayıp aldığından 4 kat fazla protein üretebiliyor.kendimizi oyalıyoruz işte.asıl kas yapan ürünler kreatin ve hmb dir.diğerleri 2 ileri 1 geri.

Sende farklı bir noktadan yakaladın olayı şimdi :)
Birlikte kullanımdan kasıt aynı anda almak değil.Saat zamanları farklı ama aynı kür içinde diyelim.protein tozu alırken creatin siparişi de versem mi yanında anlamında :D

Ayrıca eğer senin dediğin gibi bir durum varsa.Benim kiloma göre günlük 40 gr protein alsam fazlasıyla yetecek gibi bir durum oluşuyor.O zaman zaten ek gıdaya kesinlikle gerek kalmaz ?

yok dediğini anladım,farklı zamanlarda diyorsun.mümkünse kullanmamak daha mantıklı demek istiyorum.yok illede kullanmak istersen eğer; herhangi bir sağlık problemin yoksa,sana bir yan etki yapmayacaksa antr.önce creatin ,bitincede whey iyi bir kombinasyon olur.

Son düzenleme:
yok dediğini anladım,farklı zamanlarda diyorsun.mümkünse kullanmamak daha mantıklı demek istiyorum.yok illede kullanmak istersen eğer; herhangi bir sağlık problemin yoksa,sana bir yan etki yapmayacaksa antr.önce creatin ,bitincede whey iyi bir kombinasyon olur.
Heh işte bu yani iki ürünü en etkili şekilde hangi şekilde kullanmak daha çok işe yarıyor anlamında.

Bazı yazılarda antremandan hemen sonra whey,yarım saat sonra falan da creatinin kullanın deniyor da.

yok önce creatin;daha güçlü antrenmanlar yapmanı sağlar.biraz meyve suyu ile alınabilir.sonrada whey .

Son düzenleme:
BNde gold whey var 1 aya yakındır ıcıyorum bundan once serıus mass kullandım cıkolatalıdan bıktım gold wheyın yarısından fazlası duruyor ama su ıle ıcemıyorum kusacak gıbı oluyorum pratık bı ıcme yontemı soylermısınız

BNde gold whey var 1 aya yakındır ıcıyorum bundan once serıus mass kullandım cıkolatalıdan bıktım gold wheyın yarısından fazlası duruyor ama su ıle ıcemıyorum kusacak gıbı oluyorum pratık bı ıcme yontemı soylermısınız

Su ile içme zaten. 7 senedir protein tozu kullanıyorum, toplasan 2-3 kez suyla içmişimdir, o da o an evde meyve suyu olmadığı içindir. Vişne suyu ile karıştırıp içebilirsin, tadı gayet güzel oluyor.

Back
Yukarı