Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Ben spordan sonra 1 ölçek 300ml suyla kullanıyorum. Acaba bir spordan önce ve birde spordan önce bir ölçek kullansam daha mı iyi olur. Kutusunda öyle yazıyor, dergi ve sitelerde de öyle. Bir sorayım dedim ?

kac tane protein tozu kullandım aynı firmanın extreme milk ini kullandım hepsini icerken iyi kotu tat aldım bundan hic bisey sanki su ictim

100 ml su ile iç.200 ml su ile içildiğinde gerçekten kötü tadı

beyler ben whey alacağım fakat aklıma takılan birşey var.Wheyde colestrol varmış.Fruktoz ile kullanmayın damar tıkanıklığı yaşarsınız diyorlar.Fruktoz her meyvede var.bu konuda yardımcı olurmusunuz

gaspari myofusion ve on whey arasında kaldım arkadaşlar fiyatları ve ağırlıkları birbirine çok yakın daha önceden 2 kutu gaspari bitirdim faydasını da gördüm daha sonra spora ara verdim şimdi tekrar başlıyorum insan bian evvel eski haline dönmek istiyor. Hızlı gelişmek için whey proteini daha yararlı olur diye düşünüyorum sizinde fikrinizi alayım bu konuda, teşekkürler.

bu tadı guzel diyenleri anlamıyorum ben suyla içiyorum bir turlü tadını alamadım acaba su yuzunden mı dedım sutle içtim yine tadı yok neyle içiyosunuz anlamadım ?

Suyla içtim kusuyordum nerdeyse sütle içerkende burnumu kapatıp fondip yapıyorum :/ ben hiç beğenmedim tadını ve çözünmesini

Suyla içtim kusuyordum nerdeyse sütle içerkende burnumu kapatıp fondip yapıyorum :/ ben hiç beğenmedim tadını ve çözünmesini

Optimum karismiyor ve tadi kotu diyorsan acil supplement kullanmayi birak, cunku gercekten baska supplementlerde basina kotu seyler gelir.

Optimum protein olarak en hafif tatli, icimi kolay ve cozunebilen urundur.

Ya comez ve cok hassassin ya da baska firmanin temsilcisisin.

Bunu buraya ekleyecektim ama unutmuşum, maili tekrar görünce aklıma geldi.

Malum türkiye distribütöründen aldığım ürünün kutu üzerindeki batch(lot) numarası ve detaylı resimleri ile birlikte optimum nutrition web sitesinden bir mail gönderdim ve maile gelen cevap ürünün orjinal olduğuna dair oldu. Kafasında soru işareti olan arkadaşlar aynı şekilde doğrulama alabilirler.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 436
ww

acıl proteıne ıhtıyacım var gold wheyle nıtro tech arasında kararsızım yardım edersenız sevınırım acemılık bıttı gelısme asamasındayım

Cok fazla supheye dusen var isin ilginc yani sahte oldugunu ispatlayan hic yok, fazla husnu kuruntu yapiliyor gibime geliyor.

İçim dışım Çikolata oldu Hem Whey hem Casein kullanıyorum ikisi de çikolata neden başka tatlar getirmiyorlar.

Geçenlerde arkadaş yenisi geldi dedi neli dedim d.chocolate dedi gülermisin ağlarmısın.

Başka markalarında ağırlıklı çikolata aroması var ya gerçekten merak ediyorum neden?

İçim dışım Çikolata oldu Hem Whey hem Casein kullanıyorum ikisi de çikolata neden başka tatlar getirmiyorlar.

Geçenlerde arkadaş yenisi geldi dedi neli dedim d.chocolate dedi gülermisin ağlarmısın.

Başka markalarında ağırlıklı çikolata aroması var ya gerçekten merak ediyorum neden?

Bence iki nedeni var:

1) Bazi aromalar Turk gida kodeksine uymayan icerige sahip.

2) Comezler surekli cikolata aliyorlar bu da talebe gore hareket eden firmalari riske almaktan geri tutuyor.

Back
Yukarı