Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
protein tozunu nasıl saklamak lazım arkadaşlar 3 ay kadar kullanamıyorum serin bir yere mi koyayım yoksa oda sıcaklığında durmasında sakınca yok mu?

Her aldığımda koruma kapakları farklı geliyor. Şubat ayında ithalatçı firmadan aldığımda koruma kapağında herhangi bir yazı yoktu ve çok dandikti. Kapağı açtığımda direk açılmıştı.

Bugün h.burada'dan aynı ürünü sipariş ettim. Koruma kapağında kırmızı bir yazı yazıyordu. Daha sertti zor açtım. Ve kutu biraz daha enine geniş ve kapağı daha küçüktü. Ürünün üzerindeki etiketleri söktüm çok sert ve parlak alüminyum folyo rengindeydi.

Her ay ürün kapağı ve etiketi mi değiştiriyorlar anlamadım. 3 ayda bir alıyorum ve hepsinde farklı etiket ve farklı kapak versiyonları geliyor.

Üstelik ikisi de double rich chocolate aromalı olmasına rağmen aralarında renk ve tanecik büyüklüğü farklı.

bununla ilgili yorumları bi kaç arkadaş daha önceden yapmıştı forumda bulabilirsin.otpimum avrupa standartları için ingilterede bir üretim tesisi açtı artık türkiye ye ürünler ingilteren geliyormuş ve içeriğinde gdo bide bikaç topaklama engelleyici yokmuş.kutuların değişmesi ise optimumun sitesinde zaten son hali olan kutuların fotosu var artık suplement markaları sürekli kutularda değişiklikler yapıyor.Büyük firmalardan coco cola yı düşün geçen yıl ki kutuyla bu yıl ki kutu aynı değil bunu hiç sorguladınmı. :)

bununla ilgili yorumları bi kaç arkadaş daha önceden yapmıştı forumda bulabilirsin.otpimum avrupa standartları için ingilterede bir üretim tesisi açtı artık türkiye ye ürünler ingilteren geliyormuş ve içeriğinde gdo bide bikaç topaklama engelleyici yokmuş.kutuların değişmesi ise optimumun sitesinde zaten son hali olan kutuların fotosu var artık suplement markaları sürekli kutularda değişiklikler yapıyor.Büyük firmalardan coco cola yı düşün geçen yıl ki kutuyla bu yıl ki kutu aynı değil bunu hiç sorguladınmı. :)

İçeriğinde soya lesitini var ve bunun bitkisel ostrojen olduğundan bahsediliyor. İyice kafam karıştı.. Xpro markasında içerik kısmında yazmıyor lesitin diye ama yazmadığı halde olma ihtimali olabilir mi ?

İçeriğinde soya lesitini var ve bunun bitkisel ostrojen olduğundan bahsediliyor. İyice kafam karıştı.. Xpro markasında içerik kısmında yazmıyor lesitin diye ama yazmadığı halde olma ihtimali olabilir mi ?

Yazmiyorsa ve urun ABD maliysa genelde olma ihtimali yok, Optimumda lesitin eser miktarda topaklamayi onlemek ve karismasini saglamak icin.

Bunun icin farkli kimyasallar kullanan firmalar mevcut.

Bildiğim kadarıyla bir ürün içinde olan bişeyi yazmamak veya olmayanı yazmak suç ve ürün bakanlıktan geçemez.Etiketle içerik min-max değerlerde uyum sağlamak zorunda

Hocam 3 ay önceki aynı aromalı ürün çok güzeldi. Tam kıvamındaydı. Böyle su gibi değilde katı kıvamdaydı. Protein tozu içtiğini anlıyordun.

Aynı aromalıdan aldım geçen hafta su gibi ya. Ne tat var ne bir şey. İnce kıvamı var. Rengi de koyu kahverengi olmuş. Nesquick koysam inanırsın. Bunlar bende şüphe uyandırıyor. Aynı aromada her ay tat ve kıvam değiştiriyorlar. Dediğiniz gibi topaklama önleyici kullanıp kullanmamayla bir ilgisi olabilir. 3 ay sonra tekrar alacağım bakalım nasıl çıkacak.

Hocam 3 ay önceki aynı aromalı ürün çok güzeldi. Tam kıvamındaydı. Böyle su gibi değilde katı kıvamdaydı. Protein tozu içtiğini anlıyordun.

Aynı aromalıdan aldım geçen hafta su gibi ya. Ne tat var ne bir şey. İnce kıvamı var. Rengi de koyu kahverengi olmuş. Nesquick koysam inanırsın. Bunlar bende şüphe uyandırıyor. Aynı aromada her ay tat ve kıvam değiştiriyorlar. Dediğiniz gibi topaklama önleyici kullanıp kullanmamayla bir ilgisi olabilir. 3 ay sonra tekrar alacağım bakalım nasıl çıkacak.

Şu an benim kullandığımda söylediğiniz gibi..

Tat almak için 100 ml su koyuyorum 1 yudumda gidiyor oda.

merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım, 4-5 aydır düzenli olarak spor yapıyorum, protein tozu olarak bununla başlamak istedim. aldım. size sorum ürünü spor sonrası haricinde gece de kullanmam fayda eder mi yoksa kazein proteini mi kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar, foruma yeni katıldım, 4-5 aydır düzenli olarak spor yapıyorum, protein tozu olarak bununla başlamak istedim. aldım. size sorum ürünü spor sonrası haricinde gece de kullanmam fayda eder mi yoksa kazein proteini mi kullanmalıyım?

Gece icin tavsiye edilen casein ama onun yerine sabah uyandiginda kullanman daha iyi olabilir.

Protein tozunu off günlerde kullanmalımıyız kullanıcaksak ne kadar olmalı ? Bide doğal olarak tavuk ve fazla yumurta tüketemeyen biri daha fazlamı protein tozu almalı cvplarsanız sevinirim

Tavuk yerine hindi veya kırmızı et yiyebilirsin ama yumurtanın ikamesi yok gibi. Doğal olarak alınan hayvansal proteinin yerine hiçbirşey geçemez. o yüzden off günlerde recovery olacağından çok iyi beslenme ve yanına sabah kalkar kalkmaz protein tozu alınabilir

Arkadaşlar forumu biraz okudum ve kafam karıştı. Şimdi biz bu ürünü nereden alacağız?

GNC 164,96
Supplemenler 142,50
P7 138,50
Aslında fiyat o kadar onemli degil orjinal ürün olsun yeter.

ürünü hepsi burada . com dan aldım bugün geldi çikolatalı 500 ml suyla karıştırdım tadı berbattı daha doğrusu tad yokdu bu sefer 300 yada 250 ml ile deniyicem inşallah bu sefer kıvam iyi olur

ürünü hepsi burada . com dan aldım bugün geldi çikolatalı 500 ml suyla karıştırdım tadı berbattı daha doğrusu tad yokdu bu sefer 300 yada 250 ml ile deniyicem inşallah bu sefer kıvam iyi olur

Urun 150 200 ml su ile yada sut ile karistirman daha iyi olur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:54 ----------

Urunu 7 aydir kullaniyyorum ant sonra ve sabah olarak.cok basarili bir protein takviyesi.bulk doneminde kullanilmasini tavsiye ediyorum. Siskinlik ve gaz yaaptigi icin Definisyonda amino alimi yapiniz.

Bide benim bi sorum olucak bunu suyla karıştırıp çalkaladıkdan sonra asidimsi bi ses çıkıyor benim midemde reflü ve gastirit var acaba etkilermi çünkü asitli hiçbirşey içmiyorum

herkese selam ürünü dün n11 den 133TL ye aldım üzerinde skt 5/2015 yazıyor birde ürün farmatek tarafından ithal edilmiş gözüküyor bu ürünün ithalatçısı ****** ve en güncel SKT ler 9/2014 değil miydi kıllandım biraz bilen var mı?

Farmatek de yurt dışından ürün ithal eden distribütörlerden sorun olmaz.

Aroması ve kutu üzerinde yazıyorsa menşei ülke nedir?

Back
Yukarı