Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bir kaç yerde kılo aldırıyor tarzı yazılar vardı.Zaten yedıklerıme dıkkat edıyorum bende almayacagımı tahmın edıyorum ama ınsan tabı tedıgın oluyor kas yapıcaz derken kılo almayayım dedım cevap ıcın tskler.

whey 3 matrix le optimum whey gold arasında kalmıstım sımdı karar verdım whey gold alıcam ama cıkolatalımı çilek lımı ? ve sipariş vericegim bi site var mı

Arkadaşlar bu ya da bir başka marka protein tozuyla ilgili olarak nasıl bu kadar emin bir şekilde; "Çok iyi, çok faydasını gördüm" gibi yorumlar yapıyorsunuz? Gördüğünüz fayda nedir? Güç artışı mı, kas kütlesi gelişmesi mi, yoksa başka şeyler mi? Yararı vardır elbette ama nasıl bu kadar rahat fark edip, çok emin konuşuyorsunuz? Ben hissedilir farkı sadece No X Plode gibi güç artışı sağlayan ürünlerde gördüm. Orada somut bir durum vardı. Bastığım kilolar kendim kilo almamış olmama rağmen arttı. Ama protein tozunda çok emin konuşamıyorum. Beslenme, uyku, antreman sistemi gibi birçok unsuru var bu sporda. Şimdi bazı arkadaşlar protein tozları arasındaki kalite farkını bile hissettiğini söylüyor. İyi markalar arasındaki farkı nasıl hisseder ya da nasıl emin olabiliriz? Ben 13 senedir bu sporu yapıyor, vücudumu tanıyor ve limitlerimi iyi biliyorum. Buna rağmen protein tozları hakkında (markalar bazında) kesin hüküm veremiyorum.
Bunları muhalefet olsun diye yazmıyorum. Gerçekten biraz da merak ediyorum. Bu arada ben de en son Optimum Gold aldım ve şu anda kullanıyorum. Kimseyi iyi ya da kötü diyerek yanıltmak istemem. Söyleyebileceğim tek şey fiyatının uygun olduğu, tadı ve kokusunun güzel olduğu ve çok rahat karıştığı. Tat benim için önemli değil ama söyleyebileceğim somut şeyler bundan ibaret. Markanın iyi olduğunu da düşünüyorum. Zaten o yüzden bu markayı aldım. Bitince bir süre (birkaç ay) ürün kullanımına ara verip daha sonra da BSN Shnta - 6 almayı düşünüyorum.

Agzina atip cigneyen arkadas bilirim , sonra normal su icerdi uzerine. Herkes zevkine gore takilsin ama gunluk su alimini ihmal etmesin :)

onlardan biride benim hyper_

Gnc yi aradım. Biz iki yerden de tedarik edebiliyoruz dedi. (İngiltere-Amerika)

Made in Usa yazıyorsa Amerika üretimidir dedi..

İngiltere ürünlerinde Made in England yazar dedi.

Made in olayı üretim yeriymiş. Ben markanın hangi ülkeye ait olduğunu gösteren bir yazı olduğunu sanıyordum..

Adidas ayakkabıları da Alman markasıdır ama made in Vietnam veya China yazar diye örnek verdi.

Her aldığımda koruma kapakları farklı geliyor. Şubat ayında ithalatçı firmadan aldığımda koruma kapağında herhangi bir yazı yoktu ve çok dandikti. Kapağı açtığımda direk açılmıştı.

Bugün h.burada'dan aynı ürünü sipariş ettim. Koruma kapağında kırmızı bir yazı yazıyordu. Daha sertti zor açtım. Ve kutu biraz daha enine geniş ve kapağı daha küçüktü. Ürünün üzerindeki etiketleri söktüm çok sert ve parlak alüminyum folyo rengindeydi.

Her ay ürün kapağı ve etiketi mi değiştiriyorlar anlamadım. 3 ayda bir alıyorum ve hepsinde farklı etiket ve farklı kapak versiyonları geliyor.

Üstelik ikisi de double rich chocolate aromalı olmasına rağmen aralarında renk ve tanecik büyüklüğü farklı.

optimum whey gold double cikolata bugun elıme geldı kılom 51 nasıl kullanmam lazım aldıgım yer dedıkı ant yarım saat once 1 olcek su veya yarım yaglı sut ant sonrası al dedı sızce dogrumu

optimum whey gold double cikolata bugun elıme geldı kılom 51 nasıl kullanmam lazım aldıgım yer dedıkı ant yarım saat once 1 olcek su veya yarım yaglı sut ant sonrası al dedı sızce dogrumu

Bana sabah kalktığın gibi de bi ölçek kullan dediler vücudun AA deposunu doldurmak içinmiş. Ama benim midemi bulandırıyor sabah sabah bunu içmek. :o

sipariş verdim gelicek 2 senelik doğal vücut çalışmışlığım var hala devam ediyorum haftada 6 gün çalışıyorum sizce günde kaç kere içmeliyim yani kaç porsiyon ve off günlerdede tüketmelimiyim ilk kez protein tozu kullanıcam

Arkadaşlar bende aldım bugun itibari ile bir defa kullanmak nasip oldu. Fakat tadı çok tuhaftı. Topaklanmada aşırı derecede oldu. Sıcak süt ile karıştırdım , acaba ondan mı oldu :D:D:D shaker dibinde sakız gibi oldu protein tozu :D çiğneyerek yutkundum :D Eskiden bize protein verirlerdi onların tadı güzeldi bunu pek sevemedim. ama mecburiyetten kullanacagız aldık bi kere :D

2 kutu nitrotech kullanımından sonra bunu denemek istiyorum. Sizce nerden alayım ?

protein yedi.com mu supplementler.com mu ? 2 sininde getirdigi yer aynı mıdır ?

Back
Yukarı