Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar sıcak suyla karıştırayım dedim böyle oldu ki böyle olması normal mi topak topak http://imgur.com/a/Meb92

O na ne olmuş öyle haşlanmış kırmızı et gidi duruyor her neyse 250 ml soguk suya iyice çalkala tadı da yerinde olur ben bir ara 500 ml su ile içmiştim tadı falan yoktu direk su içmiştim...

Az su koyunca iyi oluyor hem kıvamı hemide tad açısından ama bol su ile seyreltilebilir...

Son düzenleme:
Arkadaşlar şöle bir durum var gnc den geçen ay aldığım on double choclate da ölcek 30 gr alıyordu bu hafta extreme milk chocolate aldım ******dan ölçek 32 gr , extreme milk bayağ bayağı tatlı geldi bana . ayrıca 2 ürünün kutuları arasında bayağı fark var .
son olarak geçen ayki kullanımdan sonra kollarımın çapı 33cm den 36 ya omuzlarım 104 den 109 çıktı boyum 1.90 kilom 95 (2 kilo vermişim) kısacası ben üründen memnun kaldım kreatin olmamasıda çok büyük avantaj

ürün sade whey kullanmak isteyenler icin ideal, orta seviye icin yeterli .antreman sonrasında kullanılabilir. cozunurlugu iyi,tadı da guzel. hazmı kolay.

beyler 24 aralık .2012 benım elıme gectı arkadaşlar ilk defa protein kullandım ve ilk alışım ama beklentılerımın tam eksisinde oldu cunku bekledıgım şey tam böyle ıctıgım zaman cıkolata tadı gelcek ve dolgun olucak bu whey gold standard dobuble rıch tam aksine su gibi ve tadıda öyle hıcde kopurmuyor nesguık tadı var protein-7 aldım adamlara dedım diyo işde şekerlı olmamaısının nedeni yag yapmadan kas yapmak ıcın felan bılmıyorum yanı aldım zar zorla maddı durumumda iyi degil yemınle lanet olsun parammı haram ıcıme oturdu ailemden yedigim lafta cabası lanet olsun ya

beyler 24 aralık .2012 benım elıme gectı arkadaşlar ilk defa protein kullandım ve ilk alışım ama beklentılerımın tam eksisinde oldu cunku bekledıgım şey tam böyle ıctıgım zaman cıkolata tadı gelcek ve dolgun olucak bu whey gold standard dobuble rıch tam aksine su gibi ve tadıda öyle hıcde kopurmuyor nesguık tadı var protein-7 aldım adamlara dedım diyo işde şekerlı olmamaısının nedeni yag yapmadan kas yapmak ıcın felan bılmıyorum yanı aldım zar zorla maddı durumumda iyi degil yemınle lanet olsun parammı haram ıcıme oturdu ailemden yedigim lafta cabası lanet olsun ya

double rich, extreme milk e göre biraz daha sade bir tad a sahip. 200ml su ile karıştırıp deneyin. bence protein tozunda tad önemli degil tek dikiş de içilecek birşey zaten tad a o kadar takılmayın

double rich almakla yanlış ettin ben extreme milk kullanıyorum harika tadı var. Ama kendini üzme sadece tad ve aromad olarak fark var içerik aynı gönül rahattlığıyla kullan sütle karıştırırsan daha iyi olur

Son düzenleme:

Şekersiz Tadı güzel olan varsa bizede öner kullanalım çünkü şeker bizler için gereksiz bence tadına alışmalısın alışamıyorsanda 1-2 güzel protein tozlar var

Tadı iyi bir toz arıyorsanda Combat var yada optimumdan extrem milk

Ancak sana tavsiyem 200 ml yada 180 ml su ile karıştırıp iç yogun ve tadını alırsın :)

Bizim spor hocasına optimum whey kullanıyorum dedim,oda dedi üstünde yazan değerlerin yarısı var onda hiç boşuna kullanma dedi kullanacaksanda 1 ölçek yerine 2 ölçek koy dedi,aklımı karıştırdı o günden beri optimum kullanamıyorum.İşin aslı astarı var mı onuda bilmiyorum.Böyle birşey olsa haberimiz olurdu herhalde bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim.Optimum whey alacaktım onun yüzünden alamadım.

Bizim spor hocasına optimum whey kullanıyorum dedim,oda dedi üstünde yazan değerlerin yarısı var onda hiç boşuna kullanma dedi kullanacaksanda 1 ölçek yerine 2 ölçek koy dedi,aklımı karıştırdı o günden beri optimum kullanamıyorum.İşin aslı astarı var mı onuda bilmiyorum.Böyle birşey olsa haberimiz olurdu herhalde bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim.Optimum whey alacaktım onun yüzünden alamadım.

Hocan atmis tutmus kisacasi, dunyaca unlu bir firmanin boyle bir salaklik yapmasi mumkun degil biri cikar testi yaptirir adami rezil eder :) Boylece bu adamlarda milyar dolarlik pazar paylarindan olurlar.

arkadaşlar merhaba bu ürünü yaklaşık iki hafta da kullanıyorum , ilk defa kullandığım protein tozu olarak iyi bir deneyim bu en iyisi diye yorum yapamam sadece bunu denedim çunku , bir sorum olacaktı

şimdi ben sabah kalktığımda 1 litre su içiyorum sonra 500ml süt ile bir ölçek karıştırır içerim sonra gün içersinde 1.5litre su tuketirim , spordan takriben 1 saat önce 500ml su ile bir ölçek karıştırır içerim spor sırasında 1.5 litre su tuketırım , spordan sonra da 500ml ile bir ölçek karıştırır içerim üstünde de eve gidene kadar 1 litre falan su içerim evde de yatmadan önce takribi 1 litre su içerim şimdi benim bu yaptığım doğru mu çok su içmem proteini vucutdan idrar yolu ile atar mı ? tam olarak profesiyonel kimse varsa tam olarak nasıl kullanmam gerektiğini açıkliyabilir mi ? ve birde spor yapmadığım günler de sabah ve akşam 500ml SÜT ile bir ölçek sabah bir de akşam tüketirim lütfen yardım edermisniz

arkadaşlar merhaba bu ürünü yaklaşık iki hafta da kullanıyorum , ilk defa kullandığım protein tozu olarak iyi bir deneyim bu en iyisi diye yorum yapamam sadece bunu denedim çunku , bir sorum olacaktı

şimdi ben sabah kalktığımda 1 litre su içiyorum sonra 500ml süt ile bir ölçek karıştırır içerim sonra gün içersinde 1.5litre su tuketirim , spordan takriben 1 saat önce 500ml su ile bir ölçek karıştırır içerim spor sırasında 1.5 litre su tuketırım , spordan sonra da 500ml ile bir ölçek karıştırır içerim üstünde de eve gidene kadar 1 litre falan su içerim evde de yatmadan önce takribi 1 litre su içerim şimdi benim bu yaptığım doğru mu çok su içmem proteini vucutdan idrar yolu ile atar mı ? tam olarak profesiyonel kimse varsa tam olarak nasıl kullanmam gerektiğini açıkliyabilir mi ? ve birde spor yapmadığım günler de sabah ve akşam 500ml SÜT ile bir ölçek sabah bir de akşam tüketirim lütfen yardım edermisniz

antrenman olmayan günlerde supplement kullanmak yerine doğal beslenmenizi öneririm.

sabahları 1 ölçek ve antrenmandan sonra 1 ölçek alabilirsiniz.
fazla su içmekten korkmayın bu kötü bir şey değil aksine gayet faydalı bir şeydir.böbrekleriniz sürekli temizleniyor demektir.protein emilimini azaltmaz fazla su içmek :)

merhaba. spora yeni başladım, güzel de bir beslenme programım var ama düzgün uygulayamıyorum. bazen unutuyorum öğünleri, bazen de vaktim olmuyor. bu yüzden protein tozu kullanmayı düşünüyorum. gnc' den optimum nutrition double rich choc. 2.273g almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz?

merhaba. spora yeni başladım, güzel de bir beslenme programım var ama düzgün uygulayamıyorum. bazen unutuyorum öğünleri, bazen de vaktim olmuyor. bu yüzden protein tozu kullanmayı düşünüyorum. gnc' den optimum nutrition double rich choc. 2.273g almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz?

Optimum en iyi tercihlerdendir ama beslenmeyle iyi sonuç verecektir günlük öğünlerini aksatmaman lazım..

Back
Yukarı