Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
suyla daha iyi olucaktır süt geç sindirilir ancak bu sahte olup olmama konusu benimde kafamı kurcalıyor herkes kutuyu görse hah bu sahte diyor...

tadıda şekerinin azlıgından dolayı zaten garip şekersiz ürünlerin tadı bile daha iyi olmuştu.

Optimum hafif aromasıyla ünlü, bıkkınlık hissi uyandırmıyor.

Yoğun aroma isteyenlere önerim Myo olur.

GNC den Optimum Gold Standart aldım 2.300 gr lık olanlardan Ama sanki resmen Nesquick gibi Tadı var sizce Sahte olma ihtimali varmı ?
Birde bunu Sütle mi Yoksa suyla mı alsam daha yararlı olur ?
Yardım ederseniz sevinirim

evet bu ilk baştada banda oldu tadı aynen nesquik gibidir GNC den aldıysan sorunda olmaz bu arada suyla karıştırdığında hafif bir köpürme ve çikolata dışında hafif bir tat alman lazım.neyle karıştıracağın sana kalmış ben sütle karıştırıyorum bazıları suyla karıştırınca kana daha hızlı karışıyor demiş ama sonuçda bu mideye iniyo ve oradn kana karışıyo bu arada sütle içmenin avantajı var sütteki proteinide alıyosun 300 ml de 9 gr+24 gr optimum=33gr thums:

Son düzenleme:
Optimum hafif aromasıyla ünlü, bıkkınlık hissi uyandırmıyor.

Yoğun aroma isteyenlere önerim Myo olur.

tatlı 2 ürün üstüne alınca tadı garip geliyor ama yağlanmamak açısından şekersiz olması dehşet bir olay

Bakalım etkisi ne olacak bende ankaradan Bilkent deki PB den aldım bir sıkıntı çıkmaz sanırım orjinallik konusunda

Su an Mocha Cappuccino kullaniyorum.Sadece sabahlari kulladigim icin o tatli kahve tadi gunume nese katiyor.Tavsiye ederim.

Peki sizce Sahte olup olmadığını nasıl anlayabiliriz , Benmi fazla paranoyaklık ediyorum bilmiyorum ama O kadar para verdim birde Antremanlarımı aksatmıyorum değsin istiyorum.

GNC'den aldın kafan Rahat olsun mu dersiniz ?
Bu konularda yeniyim Tecrübesizim yani. Bilgilerinizi sunarsanız sevinirim.

Peki sizce Sahte olup olmadığını nasıl anlayabiliriz , Benmi fazla paranoyaklık ediyorum bilmiyorum ama O kadar para verdim birde Antremanlarımı aksatmıyorum değsin istiyorum.

GNC'den aldıysanız sahte değildir, merak etmeyin. Sadece "son kullanma tarihi"ni kontrol edin.

bnde ******den aldım bndede o his var nesquik gibi geliyor ama tamda nesquik değil aldığım ilk protein tozu başkalarının tadı nasıl onuda bilmiyorum insan şüphey düşüyor

o sahte ürün işi o kadar kolay deil dediğim gibi suyla karıştır hafif bir köpürme ve çikolata dışında hafif değişik bir tat almalısın.Bende ilk aldığım gün bana bunu söylediler denedim oldu.Bu arada ben HB den almıştım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:40 ----------

bnde ******den aldım bndede o his var nesquik gibi geliyor ama tamda nesquik değil aldığım ilk protein tozu başkalarının tadı nasıl onuda bilmiyorum insan şüphey düşüyor

******den aldıysan sen hiç şüpelenme optimumum distribütör ü ******thums: az önceki arkadaşa dediğim seyi sende dene suyyla karıştır az köpürme olacak ve içince çikolata dışında hafif bir tat thums:

o sahte ürün işi o kadar kolay deil dediğim gibi suyla karıştır hafif bir köpürme ve çikolata dışında hafif değişik bir tat almalısın.Bende ilk aldığım gün bana bunu söylediler denedim oldu.Bu arada ben HB den almıştım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:40 ----------

******den aldıysan sen hiç şüpelenme optimumum distribütör ü ******thums: az önceki arkadaşa dediğim seyi sende dene suyyla karıştır az köpürme olacak ve içince çikolata dışında hafif bir tat thums:

evet hafif bir tat var ama suyla bende çok köpürmüyor yinede vardırda çok belirgin değil sütte biraz fazla oluyor sütün üstüne ilk tozu döktüğümde pıtır pıtır sesler geliyor öyle :)

evet hafif bir tat var ama suyla bende çok köpürmüyor yinede vardırda çok belirgin değil sütte biraz fazla oluyor sütün üstüne ilk tozu döktüğümde pıtır pıtır sesler geliyor öyle :)

aynen dediğin gibi ürün orjinal sorun yok :D

mrb. arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle bu ürünü dün itibariyle bende aldım 1 yıldır bu sporu yapıyorum daha önce hiç bir ürün kullnmadım ama kaslarım her geçen gün ağrı yapıyor ve gelişim yani hacim yönünden de durdu gibi salondaki hocalara çok güvenmiyorum 3-4 aydır forumlarda araştırarak aldım bu ürünü şimdi sorum şu ben gaspari bcaa 6000 aldım hap şeklinde olan onu spordan önce 3 adet olarak optimumu ise spordan sora mı içmeliyim yada bcaa yı boşuna mı aldım onu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim..

mrb. arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle bu ürünü dün itibariyle bende aldım 1 yıldır bu sporu yapıyorum daha önce hiç bir ürün kullnmadım ama kaslarım her geçen gün ağrı yapıyor ve gelişim yani hacim yönünden de durdu gibi salondaki hocalara çok güvenmiyorum 3-4 aydır forumlarda araştırarak aldım bu ürünü şimdi sorum şu ben gaspari bcaa 6000 aldım hap şeklinde olan onu spordan önce 3 adet olarak optimumu ise spordan sora mı içmeliyim yada bcaa yı boşuna mı aldım onu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim..

Protein ihtiyacina gore sabaha kalkinca ve opsiyonel idman sonrasi icebilirsin.Bcaa yi ya idman oncesi ve sonrasi al.

bildiğim kadarıyla proteinden sonra bcca alınmaz antremandan once bcca sonra protein al zaten proteini antremandan sonra alman gerkiyo

teşekkür ederim yani anladığım kadarıyla optimum proteinde yeterli kadar bcaa yok ikisini bi almam daha faydalı görünüyor..
yeyeri kadar hiçbir proteinde yok optimumdaki oranlar yüksek olmasına rağmen yine gerekli

Yanlis biliyorsun, once de alinir sonra da alinir, yatarken de alinir. Bu kadar kasacak birsey yok.
alınırda arkadas antremandan sonra protein kullanacakmış bcaa yı önce alması daha iyi olmazmı.Bir makalede okumuştum Söyle yazıyordu "eğer idmandan sonra protein tozu alıyorsanız bcca kullanımı gerekmemektedir" diye

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:42 ----------

bildiğim kadarıyla proteinden sonra bcca alınmaz antremandan once bcca sonra protein al zaten proteini antremandan sonra alman gerkiyo

düzeltiyorum yanllış yazmışım antremandan sonra protein tozu alınıyorsa bcca yı once kullanmak daha iyi olur.zaten bcca genellikle idmandan önce ve yatmadan önce kullanılır

Son düzenleme:
alınırda arkadas antremandan sonra protein kullanacakmış bcaa yı önce alması daha iyi olmazmı.Bir makalede okumuştum Söyle yazıyordu "eğer idmandan sonra protein tozu alıyorsanız bcca kullanımı gerekmemektedir" diye

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:42 ----------

düzeltiyorum yanllış yazmışım antremandan sonra protein tozu alınıyorsa bcca yı once kullanmak daha iyi olur.zaten bcca genellikle idmandan önce ve yatmadan önce kullanılır

BCAA da amino asit souncta amino havuzu gun icinde dolu tutulursa idman sonrasi protein tozu da alamaya gerek yok.

BCAA da amino asit souncta amino havuzu gun icinde dolu tutulursa idman sonrasi protein tozu da alamaya gerek yok.

ben mantıksal kullanımını yazdım.BCAA idmandan önce alındığında idman boyunca yorgunluğu önlüyor.ha ama arkadaş istiyorsa öncede sonrada alsın daha iyi ama kısıtlı kullanması gerekiyorsa bence idmandan önce

Son düzenleme:
Back
Yukarı