Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar bendede karamelli var fakat 1 kg kadar kaldı ve son kullanma tarihi agustos 2012 , yani 1-2 ay geçmiş üzerinden ,acaba o 1 kgyi kullansam sıkıntı olur mu yoksa çöpemi atayım :/

Gıda konusunda risk almaya değmez. Şüpheli pazar mideyi bozar sözünü unutmamak lazım. Firmaların koydukları o tarihler genelde kapalı açılmamış kutuların saklanma tarihleri oluyor. Kutu açıldıktan sonra ise genelde 1-2 ay max kullanım süresi olarak belirtiliyor.
Siz 2 seçenekte de son kullanma tarihini geçmiş bir ürüne sahipsiniz. Sağlık önce gelir. Süresi geçmiş ürünü kullanmayın.

Arkadaşlar merhaba
Optimum Nutrition Extreme Milk Chocolate, Hardline Progainer, Hardline Arginine var elimde.
1 - 1.5 porsiyonu bölerek Günde üç defa progainer, antrenman yaptığım günler progainera ek 2 ölçek protein ve yanında arjinin kullanmayı düşünüyorum

Gainerı antrenman öncesi sonrası bir de sabah kalktığımda ya da yatarken
Optimumu ise antrenman yaptığım günler antrenmandan sonra ve yatarken gainerla karıştırarak içeyim diyorum...
Bunları da sütle karıştırarak içme niyetindeyim

Aslında pek çıkamadım işin içinden anlayacağınız.. Yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

optimum

merhaba bugun optimum whey sütlü çikolatalı elime ulastı.
kısmetse yarın kullanmaya baslicam.

1aydır xpro amino6000 kullanıyorum o bitti simdi buna baslicam ne kadar sürede benim vucudumda degisiklik olur bilgisi olan abilerim kardeslerim hocalarım yardımcı olurmusunuz weightlifter

Peki arkadaslar..simdi benim gunluk butcem 5 tl beslenmem icin
peki ben 3,4 haftalina beslenmeme ara versem ve sonrada bu proteini alsam daha mi iyi olur sonra devam etsem hem protein hem beslenme? ama beslenme birinci planda geldigini dusunuyorum..ve benim butcem supplemente yetmiyor..mecburen bu iksiinden birini kasmak zorundayim ya beslenmemi yada proteini..

Son düzenleme:
Bence En iyisi Doğal Yoldan beslenmek Supplement sadece takviye olarak alınmalı normal beslenmenden kısarsan o supplementın ne faydası olurki ? 2 sıne bütcem yetmıyor diyorsan doğaldan şaşma derim ;)

merhaba bugun optimum whey sütlü çikolatalı elime ulastı.
kısmetse yarın kullanmaya baslicam.

1aydır xpro amino6000 kullanıyorum o bitti simdi buna baslicam ne kadar sürede benim vucudumda degisiklik olur bilgisi olan abilerim kardeslerim hocalarım yardımcı olurmusunuz weightlifter

kerameti protein tozunda sanmanız sizin suçunuz değil. bu piyasanın en büyük gelir kaynağı bu tür %99 gereksiz ek besinler. proların elinde içerken gördüğünüz videolarada inanmayın tonla reklam parası alıyorlar bunun için. adam tavuğunu etini bırakıp böyle amatör besinlerle uğraşsa o vücudu yapamaz. alınan hormon takviyelerini saymıyorum. nesquik için bence daha lezzetli ve ucuz.

günde 2 ölçek aldınız desek 50 gram protein alıyorsunuz yine geriye kalıyor 100 gr civarı protein asıl sizi büyütecek o 100 gram. proteintozları sadece size zaman kazandırır tabi bu sporu yapıp zaman ayıramayacak kadar üşengeçseniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi spor mağazasıyla görüşmüş arkadaşım. aşşagıda resimde gördüğünüz sete 290 TL demişler. Arkadaki 2 tane protein tozu optimum %100 whey gold standart gibi geldi ama %100 yazısı yok. Acaba eskilerinde yada yenilerinde yazmıyor mu %100. neden böyle ve bu setin fiyatı sizce nasıl, uygun mu? Bide bunlar 2.2kg lık(5lb) demi? Ben öyle görüyorum, yanlış görmüyorum umarım.

A4XcsJ0CAAAGbUf.jpg:large

güvenilir bi yer aslında. bide çakmasını üretcek değiller diye düşünüyorum. var mı bu ürünlerin çakmaları?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:32 ----------

bant varmış heralde %100 yazısının üstünde. forumda buldum öyle bi yazı. ama neden bant takıyorlar acaba?

@xenopbia
bant takmalarının sebebi belli.ithalat yaparken tarım bakanlığı şart koşuyor türkçeleştiriyorlar o bantlar aracılığı ile.
ama o sete 290 tl bence çok güzel rakam gibi.
neden dersen kendi temin ettiğim fiyata göre
2x optimum 280 tl
gaspari glutamine 45-50 lira
shaker 7 tl felan
bsn aminoyu bilmiyorum.bu duruma göre o set baya karlı.

bant olayınını gormemısım ben komple yok zannettım :D ıcınde suphe varsa arkasındakı ıtalatcı fırmaya bak ara lot numarası var onu sole urunun onlarınmı deılmı oldugnu soluolar

bugün DUBLE ÇİKOLATA olanını sipariş ettim uzun zamandır kullanıcam diyip kullanamamıştım, bakalım inşallah hakettıgımızı alırız

Arkadaşlar bi spor mağazasıyla görüşmüş arkadaşım. aşşagıda resimde gördüğünüz sete 290 TL demişler. Arkadaki 2 tane protein tozu optimum %100 whey gold standart gibi geldi ama %100 yazısı yok. Acaba eskilerinde yada yenilerinde yazmıyor mu %100. neden böyle ve bu setin fiyatı sizce nasıl, uygun mu? Bide bunlar 2.2kg lık(5lb) demi? Ben öyle görüyorum, yanlış görmüyorum umarım.

[/QUOTE]

Bu set cidden 290 TL ise çok çok iyi fiyata almış, zaten 2 optimum parası 300 tl ediyor

glutamine 50-60 civarıı

bsn amino-x 90 tl

hangi spor mağazası bu? zarar etmişler sanki. :)

yok ikiside gold standartta
biri double chocolate
öteki extreme milk chocolate
ama bu kutuların ebatlarını değiştirmemeli diye düşünmekteyim

suan tr ye 2 farklı sırket ıthal edıo bırı ****** dıerı neydı unuttum sımdı arkadasta aldı onun kutusu farklı ıtalat eden fırma farklıdır

Back
Yukarı