Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bir optimum çikolatalı 1 ay içinde bitecek az kaldı günde 1 ölçek alıyorum sadece.Şimdi tekrar alıcam eminim proteinin yararı oldu ama optimum mu alsam yoksa ultimate mi karar veremedim

Şu an ******** / ******, yani ON distüribitörü çikolata aromalısını getirdi 2-3 gün önce yeni seri olarak. Bakırköy'den yada online olarak alabilirsin.

Sitesine baktım fakat stoklarda sadece çilek-muz görünüyor hala.
Bakırköy'ü aradım, porsiyon paketlerden 3x24 alırsam da aynı fiyata bıraktıklarını söylediler. Sanırım Porsiyon olanını seçeceğim.

Son düzenleme:
Uzun bir spor hayatımdan sonra bende protein tozuna başlamaya karar verdim optimum ile universal nutrition arasında kaldım , siz hangisini tavsiye edersiniz ? Ayrıca bunun yanında amino asit de kullanacagım . Yardımcı olursanız sevinirim

Uzun bir spor hayatımdan sonra bende protein tozuna başlamaya karar verdim optimum ile universal nutrition arasında kaldım , siz hangisini tavsiye edersiniz ? Ayrıca bunun yanında amino asit de kullanacagım . Yardımcı olursanız sevinirim
dostum en iyileri bazı insanlar çekemez...iphone a dünyanın en gereksiz telefonu,mercedes bi moka yaramaz...cristiano veya messi oynamayı bilmiyor gibi gibi...optimum nutrition %100 wheyde bunların arasında bence...en iyi olduğu için çekilmiyor gibime geliyor

Son düzenleme:
dün aldım p-r-o-t-e-i-n-7den telefonla sipariş ederek, tad olarak fena değil de o kadar çikolata kokusu tadı varki sanki nesquik içiyormuşum gibi hissediyorum, protein tozuyla alakası yokmuş gibi:))

deniyip görücem herkes çok metediyor. bugün alıyorum.

ithalatçısından alıpta çakma olduğunan şüphelendiğim ürünü bgn tek porsiyon paket alıp kıyaslayacağım
bakalım neler çkacak

ßenimde eLime bugun uLaştı haLi hazırda zaten bsn syntha-6 kullanıyordum tad oLarak ve yoğunLuk oLarak araLarında dağLar kadar fark var maLesef syntha 6'çikoLataLı kuLLanıyorum tadı güzeL ve yoğun Optimum çilek-muz aldım başka aroma olmadığı için sanki su içiyormuşum gibi tadı gerçekten çok hafif şuana kadar kullandığım 3.protein tozu içimi en hafif oLanı bu.
Optimum distirbitöründen almasam şüpheLenirdim..

korktuğum ve tahmin ettiğim başıma geldi..

dün tek poşet olarak satılan optimum'dan aldım 1 poşet

bugün sabah önceki aldığımdan bir ölçek ve diğer bardağa poşet olandan koydum

renkleri benzer olmasına rağmen poşet olan hafif koyu
kokular yakın olmasına rağmen poşet olan hafif yoğun
suya koyup karıştırdım aynı ton farkı suyla ikende daha belirginleşti :(
ayrıca poşet olan daha az köpürdü...
tad ise poşetli olanda resmen protein tozu içtiğimi hissettim yoğun ve güzel bir tad varken
önceki aldığımda su içer gibi hissettim ve tadı benzer olsa bile daha kötüydü...

yazık demekten başka yapacak bir şeyim yok, sanırsam 4,5kg'lik protein tozu diye başka bir şey satın almışım üstelik direk ithalatçısından,acaba ne içiyorum analiz ettirmem en iyisi olacak.
p.tesi şirket avukatımlada görüşeyim bakalım neler yapabilcez,pek bir şey elde etçeğimizi sanmıyorum ama konuşmakta fayda var.

fotoları yüklerim birazdan, aşırı belirgin değil ama yinede yüklicem .

tad ise poşetli olanda resmen protein tozu içtiğimi hissettim yoğun ve güzel bir tad varken
önceki aldığımda su içer gibi hissettim ve tadı benzer olsa bile daha kötüydü...

yazık demekten başka yapacak bir şeyim yok, sanırsam 4,5kg'lik protein tozu diye başka bir şey satın almışım üstelik direk ithalatçısından,acaba ne içiyorum analiz ettirmem en iyisi olacak.
p.tesi şirket avukatımlada görüşeyim bakalım neler yapabilcez,pek bir şey elde etçeğimizi sanmıyorum ama konuşmakta fayda var.

İyi olur acaba p-r-o-t-e-i-n-7- sitesindenmi aldınız?

ßende o siteden temin ettim çiLek-muz aromaLı oLanı dediğiniz gibi içimi çok hafif gerçekten ama Türkiye distirbitörü oLduğu için pek canınızı sıkmaya değmez bence.

hocam analiz yaptırırsanız çok büyük hayra geçersiniz 100 sayfa sahte sahte değil tartışması var 1 allahın kuluda gidip analiz ettirmemiş bende kullanmaktayım ilk tozum bi yorum yapamıyacam.

zaten başka yerden alsamda sahte çıksa bu kadar yazı yazmamki salaklığıma güler geçerim
ucuza alayım derken sahtesini almak çok normal ama direk ithalatçısından alınan ürünün orjinalinden farklı olduğunu kıyaslayarak görmek başka birşey :)

fotoları çektim ve yüklüyorum;

konuyu özet geçeyim ayrı topic açıpta kötü niyetli gibi gözükmemek için sadece burda yazıyorum.
2005 yılından beri supplement kullanıyorum ve kullanmadığım marka veya aroma kalmadı desem yeridir. Bunlardan biride optimum. Tahminimce 50kg'den fazla protein tozunu kullanmışımdır bu markanın,en son 4.5 kg'lik double rich chocolate aromalı olanını direk merkezlerinden aldım ve tadının bir önceki double rich chocolate aromasından farklı olduğunu farkettim, bunun üzerine tek poşet olanıyla kıyaslamaya karar verdim, çünkü 4.5kg'lik olanının sahtesini yaptırıp ambalatmak çok ucuz poşet olanları tek tek ambalajlatmak gayet maliyetliydi.

öncelikle poşet olarak aldım :
IMG-20120617-00302-1.jpg

daha sonrada öncede 4.5kg'lik poşetten alıpta kullanımı zor olduğu için kutulara doldurduğum aynı marka aynı aromalı ürünü farklı bardağa koydum

IMG-20120617-00303.jpg

IMG-20120617-00304.jpg

ilk farklılıklar direk rengini koku olarak belli etse bile sağdaki bardak 4.5kg'lik yani sıkıntılı olduğunu düşündüğüm ürün rengi daha açık ve daha çok köpürdü. Ayrıca dediğim gibi koku olarak poşet olarak aldığım daha yoğun.Diğer bir sıkıntı ise sahte olmasından şüphelendiğim ürün köpürürken orjinal olduğunu düşündüğüm köpürmedi.

IMG-20120617-00305.jpg

IMG-20120617-00306.jpg

farklar bunlar; burada gösteremeyeceğim en büyük fark ise tad farkı.. Poşet olanın tadı enfes ve gayet yoğun, öteki ise çok hafif ve saçma bir tadı var....

İlginç gerçekten :S eğer test yaptırırsanız sonuçları açıklarsanız bizimde içimiz rahatlar.İçime kurt düşmedi desem yeridir :/

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:56 ----------

İçime kurt düşmedi desem yalan olucak demek istedim..

Back
Yukarı