Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
hocam galiba birbirimize yardımcı olabılcez. bende daha önce çikolatalısını kullandım o bıldıgın un gibiydi kepceyle shaker a koyarken toz u havaya cıkıyo du o derce yanı. bn bı yerden çilek muzlusunu aldım nasıl dıyeyım kepceyle shaker a koyuyorum direk kalıp gibi kepceden cıkıyo bırak toz olmayı dagılmıyo bıle.hafıf karbonhıdrat tozu kıvamı var. shakerın dibine kepcenın ızlerıyle oturuyo.nasıl ıstır anlamadım nemlı gıbı duruyo ama degıl. bende kıllandım daha öncekı un gıbıydı bu nasıl iştir dedım.senın eskısı aynen ddgm gbımıydı ? bnce suankınden kıllanma o normal

bugun optımum almaya gıttım dıstrıbutorden degıl bagdat caddesındekınden.bana optımumun yanı turkıyedekılerın bulgarıstandan ıthal edıldıgını soyledı hanı ırlanda fln dıyorlardı ama bulgarıstan deyınce kafamda soru ısaretlerı oldu bıraktım yerıne nıtrotech aldım. dıstrıbutor amerıkan dıyor dıgerlerı bulgarıstandan ıthal dıyor...

bence bulgaristandan ithal demesinin nedeni şudur, bulgaristanin distribütörü de ****** zaten O.N kendi sitesinden teyit edebilirsin bunu..

http://www.optimumnutrition.com/retailers.php

amerikanı bulgaristanı bilmem de optimum nutrition artık irlandalıların ondan emin olabilirsiniz... ayrıca amerikada satılan optimumların kapak üstündeki koruyucu jelatinleri şeffaf renkteyken (burda weiderin multipowerın ultimatein ve muscletechin oldugu gibi) burda satılan optimumlar da elektrik bandı gibi simsiyah...

amerikanı bulgaristanı bilmem de optimum nutrition artık irlandalıların ondan emin olabilirsiniz... ayrıca amerikada satılan optimumların kapak üstündeki koruyucu jelatinleri şeffaf renkteyken (burda weiderin multipowerın ultimatein ve muscletechin oldugu gibi) burda satılan optimumlar da elektrik bandı gibi simsiyah...

Amerikada satilanlarinda jelatinleri siyah fark yok

Amerikada satilanlarinda jelatinleri siyah fark yok

o zaman unutmazsam bu haftaiçi bi amerıkadan gelen bi de burda satılan optimum ürün fotografı koyıyım karsılastırmayı kendın yaparsın

Ben ikisini de tükettim. Aralarında tad olarak, oran olarak hiçbir fark yok.

oran olarak fark olmadığını nasıl anladın üstündeki tablo dışında? analiz mi ettirdin iki ürünü de?

MK#7 doğru söylüyor beyler, optimumun üretim merkezi artık irlandada.Amerikada da halen daha üretilmektemidir onu bilmiyorum fakat ben bizzat ithalatçı firmadan öğrendim bunu, adam optimum wheylerin artık amerikadan gelmediğini söyledi...

o zaman unutmazsam bu haftaiçi bi amerıkadan gelen bi de burda satılan optimum ürün fotografı koyıyım karsılastırmayı kendın yaparsın

Burada kendi satin aldigim urunede mi inanmiyim simdi neyin artistligini yaptin onu anlamadim AMA sunu iyi bilin ne kadar bok atsaniz bos optimum tartisilmaz bir markadir tum dunyada 3-5 kisi burda istediginiz kadar bok atin hicbir sey degismez.

Burada kendi satin aldigim urunede mi inanmiyim simdi neyin artistligini yaptin onu anlamadim AMA sunu iyi bilin ne kadar bok atsaniz bos optimum tartisilmaz bir markadir tum dunyada 3-5 kisi burda istediginiz kadar bok atin hicbir sey degismez.

forumun ilk üyelerindenim ve zamanında modluk da yaptım uzun süre, o sebeple forum yönetimine saygımdan ve foruma verdiğim değer sebebiyle senin gibi bi yeni yetmenin terbiyesizliğine terbiyesizlikle karşılık vermiyorum... benim markaya diyecek bişeyim yok trdeki distribütöre benim lafım, burdaki ürünün amerikadaki ile aynı olmadığını düşünüyorum anladın mı canım kardeşim? Ayrıca ultimate nutrition iso sensation 93 ü bir dene, hem ufkun genişler hem de daha iyi bir protein tozu kullanmış olursun ;)

Orjinal olduğunu anlayip içim rahat bir şekilde alabileceğim bir yer varmi? Adres ve ya net adresi? Pm atarsaniz sevinirim.

Amerikadan almiştim biara buradaki arkadaşiminkiyle karşilaştirdik arada tat farki bile var.

Saygilar

forumun ilk üyelerindenim ve zamanında modluk da yaptım uzun süre, o sebeple forum yönetimine saygımdan ve foruma verdiğim değer sebebiyle senin gibi bi yeni yetmenin terbiyesizliğine terbiyesizlikle karşılık vermiyorum... benim markaya diyecek bişeyim yok trdeki distribütöre benim lafım, burdaki ürünün amerikadaki ile aynı olmadığını düşünüyorum anladın mı canım kardeşim? Ayrıca ultimate nutrition iso sensation 93 ü bir dene, hem ufkun genişler hem de daha iyi bir protein tozu kullanmış olursun ;)

Distributorun profesyonel olmadigini herkes biliyo onu soylemeye gerek yok sen direkt ambalaji soyle Boyle diye desteksiz atarsan cevabini alirsin sen daha yazin syntha-6 ya bok atan adamdin , bir urunden kar yapamayinca satmayinca hemen desteksiz atisa gecmeyin bu klasik esnaf numaralarini yemezler bu forumda durustce de ki ben bu urunden kazanamiyorum .

aferin beni iyi takip ediyorsun ;) syntha-6de de aynı durum mevcut adam bas bas bağırıyo ben bunu dubaiden getiriyorum diye... ayrıca avatarda suratının bellı olmadıgı kıcı donuk fotolar koyup amerıkada ıkamet edıp netten sallamak kolay karsındakıne, istanbula gelirsen telefon numaranı özel mesajla bekliyorum senle yüzyüze görüşüp burda söylediklerini bi de yüzüme söylemeni rica edicem...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:45 ----------

Orjinal olduğunu anlayip içim rahat bir şekilde alabileceğim bir yer varmi? Adres ve ya net adresi? Pm atarsaniz sevinirim.

Amerikadan almiştim biara buradaki arkadaşiminkiyle karşilaştirdik arada tat farki bile var.

Saygilar

tat farkını geçtim ambalaj kalitesinde bile fark var... burdakiler renkli fotokopi baskı gibi...

Gec bu adres ver numara ver lise 1 ogrencisi agizlarini ... Burasi serbest atisa kapali alan burda sallarsan biri sana cevabini verir . sen ve senin gibilerin bu foruma hayri yok durdugunuz yer belki kendi sahsi cikariniza gore degerlendirin butun supplementler i ama unutmaki burada benim gibi duyarli forum kullanicilari var yani bi yere kadar sallarsin . Buradaki herkese soyluyorum guvenle alabilirsiniz optimum urunlerini ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:39 ----------

Bundan sonrasinada forum yonetimi mudahale etsin lutfen.

Geçen hafta salona yeni ürünler geldi. Optimum da vardı içlerinde, ilk dikkatimi çeken kutunun farkı oldu. Sebebini sorduğumda ürünlerin direk Amerika gelişli olduğunu öğrendim. Kullanmadım fakat kutudan bile belli kalite farkı.

@gencgrafiker

kesinlikle yalan söylemiş optimumlar amerikadan falan gelmiyor, merak edenlere bizzat özel mesajdan ithalatçı firmanın telefonunu internet aresini verebilirim, açın kendiniz sorun...

bu arada vorenus mk#7 ye laf söyleme hakkına sahip olabilmen için en az onun kadar bilgi paylaşımı yapmış,foruma en az onun kadar fayda sağlamış olman lazım.Senin gibilerin bu foruma hayrı yok demişsin adama bu lafa çok güldüm.Mk#7 bu forumun sayılı adamlarındandır, yaptığı paylaşımlarla çok kişiye çok şey öğretmiştir,ilham kaynağı olmuştur, müsabık seviyesine gelmiş olmasına rağmen, müthiş bir mütevazilikle sorulan her soruya cevap vermiştir, egosuyla şişen bodycilerden olmamıştır.Onun gibi üyelere sahip çıkmamız lazım,kaybetmememiz lazım, gün gelir belki senin de soracak birşeylerin olur çünkü...
ben mk#7 nin optimum ticaretiyle uğraşmadığını biliyorum da acaba sen uğraşıyormusun mesajlarını okuduktan sonra şüpheye düştüm.Bir markayı bu kadar savunmak nedendir bilmem.
Forumdaki supplement ve steroid bölümündeki yazıların amacı her türlü markayı eleştirip insanları en doğru şekilde yönlendirmek.Optimum iyi bir marka olabilir ama şu an amerikadan gelmiyor ve tanıdığım birçok insan da güvenmediği için almıyor.

oran olarak fark olmadığını nasıl anladın üstündeki tablo dışında? analiz mi ettirdin iki ürünü de?

Valla ben Lig Tv muhabiriyim. Milli takım Amerika kampında 20 gün orada kaldım. Onun haricide gittim. Bir çok kez kullandım hem burada kini hem oradakini hiçbir fark yok. Sen eğer aksini iddia ediyorsan sanada saygı duyuyorum.

sahibinden . com da satıcının birisinde 200 tl ve 155 tl olarak 2 farklı optimum whey mevcut telefon edip sorduğumda bana 200 lira olanın asıl orjinal olan whey(şu 1. felan seçilen) 155 lira olanın ise türkiye piyasasında ki whey olduğunu iddaa ediyo.

Bana sorarsan 155 olanı al:) Maddi durumun musaitse o miktarlara çıkacaksan 210-220 tl arasında değişen ultimate iso sensation 93 alman daha super olur.

Back
Yukarı