Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bende 5 gun once aldım dıstrıbutorunden..duble çikolata shakerla karıstırıyorum cok kolay cozuluyo..ama tat olarak hıc memnun degılım (ozellıkle myofusıondan sonra) suyla karıstırdıgımda yukarıda yazılanlara aynen katılıyorum kesınlıkle kakao su karısımı..sutle bıraz anlıyosun tadını..

Bu distribütör ne yapıyor ya 1 ayda 20 tl zam getirdi y.dışından ürün getirmenin önü kesilince hemen zam yaptılar.Tüketiciyi düşünen yok sırf inadına artık optimum almam.Resmen enayi yerine koyuyorlar hemde ingiltere üretimli ürünü bu fiyata satarak.
Fiyat 145 tl olmuş

Bu distribütör ne yapıyor ya 1 ayda 20 tl zam getirdi y.dışından ürün getirmenin önü kesilince hemen zam yaptılar.Tüketiciyi düşünen yok sırf inadına artık optimum almam.Resmen enayi yerine koyuyorlar hemde ingiltere üretimli ürünü bu fiyata satarak.
Fiyat 145 tl olmuş
Allah ından bulsunlar ne diyeyim artık tüm tozlara yaklaşık 20-30 tl zam gelmiş bu kan emicilerden alıcağıma sporu bırakırım tümden daha iyi zaten 5-6 ayım kaldı kurtuluyorum bu ülkeden

Aralıkta 125 tl ya aldığım 5 ıbs , martta 135 , nisanda ise 145 oldu bu nedir böyle ya cidden ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:26 ----------

özendirme milleti...de...
bana yardmcı ol biraz :D

Dediğin özelliklerin tümü benim aldığım üründe de var ince pişmaniye gibi resmen tozuyo nişasta sanki :D
koruyucu kapak da dediğin gibi
ama merak etme ürünler sahte değil thums:
sahte değil de bu fiyat artırımı ne anlayamadım Aralıktan beri 2 kere zam yaptılar,Aralıkta 125 tl ya aldığım ürün şimdi 145 tl
Elimdeki ürünleri bitince başka markalardan arayışa geçicem artık , ben bir değişiklik de olmuş olurrweightlifter

Bu markayı almamın nedeni kalitesi değil fiyat/kalite oranıydı.Fiyatları yükseltirlerse kendileri kaybeder sonuçta weider daha kaliteli paramız olsa onu alırdık.Yakında optimumu alanda azalır.Ticaret ahlakı anlayışlarına hayranım.

1 ayda 20 tl zam..valla helal olsun!!! protesto edıyorum eskı fıyatlarına donmeden de almıycam optımum...ınsanların bu fırsatcı tavırlarından nefret edıyorum..amerıkada 5lbs. ni 45 dolara (68 tl) aldıkları bi urune ben 145 lira verıcem..sogutacaksınız su spordan ınsanları!!!

merhabalar ben kullanıyorum ve memnunum. indirime girdiğinde alın derim.
bir de başka bir sorum olacak şuan elimde 2 kg lık kutunun yarısı duruyor ve ara vermiştim bir baktım son kullanma tarihi bu ay sonmuş.atmaya da kıyamadım tonla para veriyoruz ülkemizde atmak istemiyorum. şimdi kalanı 1 ay daha kullansan acaba sorun yaratır mı ? maksimum 1 ayda biter zaten.

ben almanyada 50€ ya aliyorum bir kutusunu arada türkiye fiyatini göre 15€ fark var amerikada 50$ ülkeden ülkeye ucurum kadar fark var adamlar getirtme gümrük filan yüklüyorlar fiyata

almanyadaki asgari ücretle burayıda bir tutsunlar o zaman karşılaştırırsın fiyatı.Biz amerikadan perakende bile getirtsek arada çok fazla uçurum var hiçbi yiyecek-giyecek elektronikde bu kadar fark göremedim 2 katından fazla olan.Hemde en önemlisi optimum protein ingiltereden geliyor buraya.Aynı kalitede olduğunu sanmıyorum.

Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standard 2000gr

Sadece 4 kasık kullanılmıstır. 2 haftalık urun bıle sayılmaz. Faturasıyla beraber gonderılecektır. Kesinlikle orjınaldir. Zaten uzerınde banrolu vardır. Daha once 4 paket kullandım kesınlıkle cok etkilidir. Satma amacım cok acil paraya ihtiyactan satıyorum

SON KULLANMA TARİHİ : 07 / 2012
Fiyat olarak : 80 TL Pm le ulasabılrsınız

bu fiyat artışını protesto edip , bu ürünü fiyatlar eskiye çekilene kadar almamamız lazım arkadaşlar.
bir çok insan , buna bende dahil optimum u çok kaliteli olduğu için değil , fiyat / kalite oranı uygun olduğu için tercih ediyor,
bu şekli ile almayı düşünmüyorum , başak markalara yönelicem ...

Bende kutu bitsin Genrise a geçmeyi düşünüyorum.Türk malı denemekten zarar gelmez 700 gramı 23 tl.Gümrük vergisi falan olmayınca ucuza geliyor.Deneyen varmı hiç?

arkadaşlar bu 4 aylık sporcuyum bu üründen sipariş verdim , 80-90 gr civarı proteini beslenmeyle karşılıyorum ilk etapta 1 ölçek antrenman sonrası yeterli olurmu yoksa sabah kalkınca ve antrenman sonrası olarak 2 kez mi almalıyım? kilo :81 boy:1.83

Back
Yukarı