Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bu ürünün % 80 etkisi var..ben 2 defa kullandım..fazlasıyla şişiriyor..bence vücut yapısı ve çalışmayla bunun faydasını görürsün..bunu kullanıp,hafif ağırlıklarla çalışırsanız hiç bir işe yaramaz..ancak bunun hakkını vermek için doğru çalışırsanız etkisini kısa sürede hisseceksiniz..

beyler bu shakerda karıstırınca sut ıle kopuruyor. twınlab kullandım ama onda bır sey yoktu. normal mı?

galiba artık optimum whey bulgaristan'da uretılıyormuş. o yuzden de eskı kalıtesı kalmamıs diye duydum . ama ben gecen ay kullandım gayet guzel faydasını gordum.

ah keşke daha önce amerikadan getirtseydimde türkiyedeki arasındaki farkı söyleseydim size. bir allahın kulu çıkıpta yazmıyor ki :(

birincisi kaşıkla kesinlikle karışmıyor ikincisi topaklanma yapıyor shaker ile 20 saniye sallamama rağmen üçüncüsü köpürüyor dördüncüsü shakera kaşığa bardağa öyle bir yapışıyorki zor yıkıyorum

bunlar normal mi ?

daha önce amerikadan getirten bir allahın kulu yazsın şuraya

Vanilya tavsiyem değil cok kötü köpükleniyo çalkalayınca mide bulantısı gibi garip bi durum ve ishal yapıyo normalmidir ölçeğin cok cok altında kullamdım

@phobiabenjamin katılıyorum bende sahibinden'den aldığımla bb.com'dan aldığım arasında baya fark hissettim kıvam ve tat olarak ayrıca 5lbs optimum whey'i 115 liraya satıyor ki bu fiyata olması imkansız gibi birşeyy.. link wermek yasak mı bilmiorm ama amerikadan ithal 2lbs whey protein gelicek elime 7-8 gün içinde

@phobiabenjamin katılıyorum bende sahibinden'den aldığımla bb.com'dan aldığım arasında baya fark hissettim kıvam ve tat olarak ayrıca 5lbs optimum whey'i 115 liraya satıyor ki bu fiyata olması imkansız gibi birşeyy.. link wermek yasak mı bilmiorm ama amerikadan ithal 2lbs whey protein gelicek elime 7-8 gün içinde

aynen chilypeppers dedıgım gıbı amerıkadakı cok farklı uretım aynı hıkayesı yalan dıyım sıze turkıyeden alanlar amerıkadakı urunden en azından bır kez temın edıp kullansın emınım kı turkıye pıyasasına gerı donmezsınız

Bende hem amerikadan geleni hem avrupadan geleni kullandım DAGLAR kadar fark var gecen ay günde bir ölçek Amerika'dan geleni kullandım çok güzel etkisini gordum su son bir aydirda Avrupa'dan geleni kullanıyorum günde üç ölçek ama gram katkı görmedim 5lbs bitsin hemen başka markalara yonelcem ztn diğer markalara göre ucuz olmasından icinde bı bit yenigi olduğunu anlamıştım sorarsanız bidaha Amerikan olmadıkça asla kullanmam tavsiyede etmem

Hardline %100 Whey Protein 2300gr + (Glutamine 100 Kapsül + Chromium Picolinate 100 Tablet)
ile optimum arasında kaldım . hard line ve yanındakiler ile optimumun fiyatı yakın. hardline setini mi tercih ederdiniz yoksa sadece optimummu mu?

hardline ile ne zamanını harca ne paranı , motivasyonunda bozulur. Herkes amerika avrupa bulgaristan bişeyler diyor ama tam olarak optimumun üretim yerlerini bilen varmı, türkiyedeki distribitör nereden getiriyor ?
Teşekkürler..

ya arkadas nedir optimum u bu kadar onemli kılan eskisi gibi degil artık

fiyatı diğerlerinden daha uygun çünkü.
bende 4-5 farklı toz kullandım ama kullanımı en berbat optimum. çok köpürüyor karışmıyor,ilk defa görüyorum böyle bir şey.
daha önce amerikadan gelen naturel aromayı kullandım onda böyle bir şey yoktu.
başka seçenek yok elimizde,optimum tr distribitörüne elimiz mahkum.

optimumu özel yapan ne diyorsun,ne kullanalım bul bize daha iyi ürünü 125 liraya onu alalım.

Son düzenleme:
fiyatı diğerlerinden daha uygun çünkü.
bende 4-5 farklı toz kullandım ama kullanımı en berbat optimum. çok köpürüyor karışmıyor,ilk defa görüyorum böyle bir şey.
daha önce amerikadan gelen naturel aromayı kullandım onda böyle bir şey yoktu.
başka seçenek yok elimizde,optimum tr distribitörüne elimiz mahkum.

optimumu özel yapan ne diyorsun,ne kullanalım bul bize daha iyi ürünü 125 liraya onu alalım.

125 liraya 5 lbs mi alıyorsunuz nereden alıyorsanız bende alayım

Back
Yukarı