Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Sabah aç karnamı yoksa kahvaltıdan sonramı? aynı şekilde akşam öğünü nasıl?

kahvaltıdan sonra alıyorum ben, zaten kahvaltıdan 1 saat sonra antrenman yapıyorum, antrenmandan yarım saat önce de protein tozu içiyorum... ve antrenmandan hemen sonra içiyorum, dinlenme günlerinde, sabah kahvaltısından sonra ve de akşam yemeğinden sonra içiyorum...

kahvaltıdan sonra alıyorum ben, zaten kahvaltıdan 1 saat sonra antrenman yapıyorum, antrenmandan yarım saat önce de protein tozu içiyorum... ve antrenmandan hemen sonra içiyorum, dinlenme günlerinde, sabah kahvaltısından sonra ve de akşam yemeğinden sonra içiyorum...

Bence protein tozu alım zamanlarınız yanlış. Protein tozu sitenin birçok yerinde açıklandığı gibi vücudun proteine acil ihtiyacı olduğu zaman dilimlerinde alınır. Bu zaman dilimleri sabah uykudan uyandığımız vakit ve antrenman sonrasıdır. Bunların dışındaki zaman dilimlerinde de protein tozu alınabilir ama protein tozu gibi ülkemizde altın tozu fiyatına satılan bir ürünü tavuk eti gibi kullanmak ekonomik olmaz.

Bence protein tozu alım zamanlarınız yanlış. Protein tozu sitenin birçok yerinde açıklandığı gibi vücudun proteine acil ihtiyacı olduğu zaman dilimlerinde alınır. Bu zaman dilimleri sabah uykudan uyandığımız vakit ve antrenman sonrasıdır. Bunların dışındaki zaman dilimlerinde de protein tozu alınabilir ama protein tozu gibi ülkemizde altın tozu fiyatına satılan bir ürünü tavuk eti gibi kullanmak ekonomik olmaz.

MT sitenin bir çok yerinde de antrenmandan yarım saat önce ve antrenmandan hemen sonra diyor... bilen de bilmeyen de yorum yapınca sonuç bu işte...

Bence antrenman öncesi ve sonrası kullanım kesinlikle gerekli. Boş günlerde ise beyaz et ve balığa dayanmak, bitkisel proteinle (Nohut, mercimek v.s) bağırsak hareketlerini artırmak en mantıklısı. Protein vücudun enerjiyi başlama ve bitirme noktasında kullanılması acil çözümler için 10 numaradır. Keza protein barlarda fena değil ama yanında kullandığımız süt vb içecekler vücudun sıvı ve mineral, kalsiyum eksiklerini de giderecektir.

ne yapmışsın sen öyle! :shock: 2.5-3 saat içinde sen yarım günlük protein ihtiyacını alıyorsun, çok sıkıştırmışsın. kahvaltıdan sonra yapıyorsan antrenmanını whey'i sadece antrenmandan sonra kullan. ya da sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan 1 saat önce alırsın bir ölçek, kahvaltıda da besinlerden alırsın normal proteinini ve 2 saat sonra antrenmanını yapıp gene bitiminde bir ölçekwhey alırsın. eğer antrenmanların şiddetli geçmiyorsa günlük 1 ölçek bile yeterli bence o da sadece antrenman sonrası. toza bu kadar yüklenmenin bir anlamı yok bence senin için, özellikle 3 saat içinde bu kadar yüklenilmemeli.

ne yapmışsın sen öyle! :shock: 2.5-3 saat içinde sen yarım günlük protein ihtiyacını alıyorsun, çok sıkıştırmışsın. kahvaltıdan sonra yapıyorsan antrenmanını whey'i sadece antrenmandan sonra kullan. ya da sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan 1 saat önce alırsın bir ölçek, kahvaltıda da besinlerden alırsın normal proteinini ve 2 saat sonra antrenmanını yapıp gene bitiminde bir ölçekwhey alırsın. eğer antrenmanların şiddetli geçmiyorsa günlük 1 ölçek bile yeterli bence o da sadece antrenman sonrası. toza bu kadar yüklenmenin bir anlamı yok bence senin için, özellikle 3 saat içinde bu kadar yüklenilmemeli.

makineci, ben öğretmenim ve malum yarıyıl tatilindeydik ve ben 15 gün boyunca antrenmanlarımı sabah yaptım. bu hafta okullar tekrar açılıyor ve artık antrenmanları okuldan geldikten sonra yapacağım.

kahvaltıdan sonra whey almamın sebebi kahvaltılarda beslenemiyor olmamdan kaynaklanıyor, sabahları bişey yiyemiyorum, bir dilim ekmeği zorla yutuyorum, en iştahsız zamanım... kahvaltıda iyi besin alabilseydim zaten whey i sadece antrenmandan sonra alırdım ve problem olmazdı. siz dediklerinizde haklısınız... ama benim de böyle bi sorunum var işte... neyse artık okullar açılınca sorun ortadan kalkacak inşallah...
saygılar sunarım!

ben bazen gaz problemleri yaşıyorum sütün bile dokunduğu oluyor birkaç yerde bu ürünün gaz yaptığını okudum bu yüzden 1 kg lık sipariş ettim, sıkıntı derecesinde gaz problemi yaşıyan arkadaşlar varmı merak ediyorum.

o zaman sıkı dur cexenes, çünkü hayatında hiç çıkarmadığın kadar gaz çıkaracaksın...

makineci, ben öğretmenim ve malum yarıyıl tatilindeydik ve ben 15 gün boyunca antrenmanlarımı sabah yaptım. bu hafta okullar tekrar açılıyor ve artık antrenmanları okuldan geldikten sonra yapacağım.

kahvaltıdan sonra whey almamın sebebi kahvaltılarda beslenemiyor olmamdan kaynaklanıyor, sabahları bişey yiyemiyorum, bir dilim ekmeği zorla yutuyorum, en iştahsız zamanım... kahvaltıda iyi besin alabilseydim zaten whey i sadece antrenmandan sonra alırdım ve problem olmazdı. siz dediklerinizde haklısınız... ama benim de böyle bi sorunum var işte... neyse artık okullar açılınca sorun ortadan kalkacak inşallah...
saygılar sunarım!

o zaman tamam, ben kahvaltıda yumurtanı peynirini vs yiyorsundur diye düşünerek demiştim. aynen ben de öyle oluyorum sabahları hakkaten. zar zor yapıyorum kahvaltıyı, yarım saat sürüyor, benim de en iştahsız olduğum zaman sabahları.

ON 100% Whey Gold Standard TM emilimi artırmak için LACTASE ve sindirimi kolaylaştırıcı AMINOGEN® enzimleri içerir. Bu da sindirimi rahatlatır. Gaz olayı bende hiç yapmadı kullandığımdan beri. Gayet rahat kulladığım başarılı bir ürün bence.

demekki metabolizmaya göre değişiyor, bende sıkıntı yaratıyor ama katlanıyorum işte...

bende bu ürünü almayı düşünüyoru ama kullanımıyla ilgili bir sorum var

çalışmalarmımı sabah yapıyorum ve kahavaltımına antremendan 25-30 dk sonra yapıyorum

bu ürünü aldığımda nasıl kullanmalayım?
idmandan önce ve sonra olcak şekilde kullanılıyor genelde ama benim için biraz sorun oluyor bu yöntem şöyleki;

sabah 9 da çalışıyorum hep çalışmam bittikten sonrada kahvaltımı yapıyorum(yumurta peynir zeytin vs... tam bir kahvaltı yani.)kahvaltıdan sonraki öğünüm saat 5-6 arasına denk geliyor bu sürede dışarda olduğum için bişey yemiyorum kahvaltı benim için baya önemli yani

şimdi ben optimumu aldığımda 1 ölçek idmandan önce alsam sonrasında normal kahvaltımı yapsam dışarda olduğum zman diliminde de 2. ölçeği alsam akşamda evimde beslensem olurmu? yada başka nasıl kullanabilirim sizce?

edit:birde bu ürün tarım ve köy işerli bakanlığı onaylımı?

Son düzenleme:
"amandeyim" bence kendi sorunun cevabını kendin vermişsin, ben de senin yerinde olsam senin düşündüğün gibi yapardım, ama biraz sabırlı ol, gelecek diğer yorumları bekle... belki daha güzel bir fikir çıkar ortaya...
Saygılar sunarım...

yorumun için saol aycan aslında ben direk dediğim şekidle yapmayı planlıyordum ama idmadna sonra almayınca ne anlamı kalacak diye geliyor aklıma illaki faydalarını görürüm ama acaba çok büyük bir fark olurmu en çok bunu merak ediyorum nihayetinde profesyonel değilim daha 4. ayımdayım fiyatıda az değil hani :)

bonatschi nin hardline ile ilgili yorumunu okmuştum
"
gün içersindeki protein açığınızı kapatmak için kullanacaksanız (yani amacınız proteinin minimum sürede kana karışarak kaslara ulaşmasını sağlamak değilse) bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.."

acaba hardline %80 whey mı alayım(gerçi benim amacım öğün açığı kapatmak değil )yada herşekilde bu ürün daha faydalımı olur bunumu alayım

dışardan bakınca gir ağırlığın altına bas bas bas... gibi bir spor gözüküyor ama ne komplike bir olaymış yaw işin içine butür destek gıdalrıda girince tam beyin fırtınsı yapılası bir hal alıyor :)

Zevklidir ama konuşması bile..BB iştahı yaratır birkaç sohbetten sonra. Hemen salona gitmek, hemen protein almak istersiniz. Bilirsinizki verdiğiniz emek sonuna kadar geri dönecek. Hemde zevkle :)

evet gerçekten çok zevkli, "bilgi ve sabır sporu" bilinçsiz yapanlar kısa sürede çok şey bekliyor ve olmadığı için vazgeçiyorlar... müsabık sporcuların bu işe yıllarını verdiklerini unutmamak lazım, bir iki senede Ronnie Coleman gibi olunsaydı, 5 ayda brad pitt gibi olurduk değil mi :)
okuyup öğreneceğiz, bilgilerimiz arttıkça tecrübemiz ve dolayısıyla hacmimiz de artacak...
ben forumdaki yorumları okumaktan bilmediklerimi öğrenmekten çok zevk duyuyorum, çalışmadığım zamanlarda günün en az 2-3 saatini bilgisayar başında yorumları okumakla geçiriyorum...

"amandeyim" çok büyük bir etki bekleme içtiğimiz sadece protein tozu, sihirli bir iksir değil, ertesi güne bicepslerin 1-2 cm. artmış olarak uyanmayacaksın... uzun vadede mutlaka faydalı olacaktır...

Saygılar sunarım... İyi çalışmalar!

merhaba arkadaşlar,aranıza az önce katıldım,daha önceden de sürekli okurdum bu forumu..

ben 3.ayıma girdim bb'de,devam etmekte oldugum salondaki hocam protein tozu almamı önerdi ve bugün aldım.optimum satıyor kendisi 85 TL ye aldım 1 kg ını.

benim sorum şu olacak,benim boyum 1.88,kilom 85..
sanırım kilo almaya fazla ihtiyacım yok,hocam bana antremandan hemen sonra bir tepeleme yemek kaşığı ve boş günlerimdede yatmadan bi yemek kaşığı olarak kullanmamı önerdi fakat pek sağlıklı gelmedi bu kullanım şekli..

bana önerebileceğiniz kullanım şekli nasıl olacak,ayrıca bugün itibariyle çekirdek programdan farklı bi programa geçtim,haftada 4 gün gidiyorum bir gün atlıyarak ve bi gün göğüsve kol çalışırken,diğer gün omuz vs.. çalışıyorum programım gereği..

şimdiden teşekkürler..
saygılar..

antenmandan hemen sonra kullanmanı doğru tavsiye etmiş, ben de yatmadan önce alıyordum ama buradan pek uygun olmadığını söylediler... yatmadan önce de casein içeren (lor peyniri, peynir vb.) besinler alman daha doğru oluyor...

Back
Yukarı