Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
2-3 haftadır kullanıyorum. İlk haftalarda gaz problemi oluyordu. Son 1 haftadır sıfır. Maşallah :o

Yanlız şu da önemli!

Ben son 1 haftadır süt tüketmiyorum. Malum burda herşeyin içine şeker katıyorlar. Süt bile yarm kilo içince 250 kcal yapıyor. Gece yatarken boşa enerji almayim diye bıraktım sütü. Fakat gaz da kesildi.

Sütle içip de gaz sorunu olanlar bir de suyla denesinler derim.thums:

kusura bakmayın ama merakettim hangi açıdan sponsor?

''23 gramını protein,2-3 gramını karbonhidrat,1,5 gramını kilo almayı sağlayıcı maddeler ile minimum laktoz ihtiva etmektedir.''

nedir bi kilo aldırıcı maddeler? hani proteini anladım karbonhidratta ok? ama kilo aldırıcı madde nedir?

ozzers sponsorlugun acilimini bilmiyorsan;

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sponsorluk

ayrica saponsor olmak gibi bir niyetin varsada bize ozel mesaj veya mail yolu ile ulasabilirsin.

gereksiz yere basligi daha fazla kirletmeyelim!

kusura bakmayın ama merakettim hangi açıdan sponsor?

Öncelinkle anlatmak istediklerini yazıya dökmeyi öğrenmelisin. Hangi açıdan sponsor olduğunu sormuşsun. Sponsorluğun açılımı nedir diye sormamışsın...

herşeyin bir açılımı vardır !

Önce anlatımını geliştir daha sonra burada gelip ünlem işareti kullan...

• Like
Reactions: uzk
''23 gramını protein,2-3 gramını karbonhidrat,1,5 gramını kilo almayı sağlayıcı maddeler ile minimum laktoz ihtiva etmektedir.''

nedir bi kilo aldırıcı maddeler? hani proteini anladım karbonhidratta ok? ama kilo aldırıcı madde nedir?

flood yaptırıyorsunuz malesef kimse içtiği şeyi bilmiyormu en azından fikri yokmu nedir bu kilo aldırıcı madeler yani saf proteinle karbonhidrat yetmiyormu içine neden böyle tanımsız bi madde(ler) kanulmuş kimsenin cvp yazmaması bilinmediğini gösteriyor.buda merakımı daha çok artırdı doğrusu

flood yaptırıyorsunuz malesef kimse içtiği şeyi bilmiyormu en azından fikri yokmu nedir bu kilo aldırıcı madeler yani saf proteinle karbonhidrat yetmiyormu içine neden böyle tanımsız bi madde(ler) kanulmuş kimsenin cvp yazmaması bilinmediğini gösteriyor.buda merakımı daha çok artırdı doğrusu

Sanırım çeviride yanlışlık yapmışlar ve yağ yerine kilo aldırıcı madde tabirini kullanmışlar... Şuan elimdeki ürünün üstünde 1 ölçek için Total Fat: 1.5 g diyor yani toplam yağ 1.5 grammış... Büyük ihtimal yağdan bahsediliyordur... 1.5g değerinde başka bir madde yazmıyor.

fightingfalcon türkiyeden kesinlikle tavsiye etmem en garantisi yurt dışından temin etmen

555 bunun nedenini aciklar misin?

en guvenmeyen musteri icin bile kapida odeme secenegi var,daha fazla nasil guven verilebilir?

içim rahat

555 bunun nedenini aciklar misin?

en guvenmeyen musteri icin bile kapida odeme secenegi var,daha fazla nasil guven verilebilir?

saydam kişiye göre demedim zaten ürüne dedim sahte ürün kapına kadar gelse ne fayda

malesef türkiyede bu çok zor lewis bile kendi mağzasında sahte ürün satıyorsa diş macunun bile sahtesini yapmışlarsa

sigaranın sahtesini yapmak için milyarlık matbaa makınaları kurmuslarsa (hatırlayanlar olabılır mersinde imalathane basıldı ve koca bodrum katta 4 baskı makınası bır sarma bırde tutun dolum makınası )

en çok tutulan protein tozunu hayli hayli yaparlar
heleki türkiye fiyatı buyken
optimumun ambalajcısı gelse anlayamaz

bana göre en güvenlisi yurt dışı bu 3. 10 lbs whey im

• Like
Reactions: uzk
saydam kişiye göre demedim zaten ürüne dedim sahte ürün kapına kadar gelse ne fayda

malesef türkiyede bu çok zor lewis bile kendi mağzasında sahte ürün satıyorsa diş macunun bile sahtesini yapmışlarsa

sigaranın sahtesini yapmak için milyarlık matbaa makınaları kurmuslarsa (hatırlayanlar olabılır mersinde imalathane basıldı ve koca bodrum katta 4 baskı makınası bır sarma bırde tutun dolum makınası )

en çok tutulan protein tozunu hayli hayli yaparlar
heleki türkiye fiyatı buyken
optimumun ambalajcısı gelse anlayamaz

bana göre en güvenlisi yurt dışı bu 3. 10 lbs whey im

boşuna evham yapıyorsun; bu tozları kaç kişi kulanıyorki bide korsanını yapsınlar ,iyi düşün:)

Back
Yukarı