Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ben almanyada arkadaşa getirttim 50 euroya geldi şuan elimde tadı güzel çikolatalı aldım çikolatanın da 3 çeşidi varmış sütlü çikolatalı - çikolatalı - full çikolatalı full çikolata olandan getirmiş sanki çikolata eritip içiyomuş gibi umarım faydasını görürüm günde 3 ölcek içiyom ..

Arkadaslar ben 9-10 aydır salonda çalıştım ve hiç bir protein aminoasit vs... kullanmadan 13 kilo aldım boyum 1.81 kilom 71 18 yaşımdayım.Protein tozlarını ve aminoasitleri araştırdım çok yararı olduğu kanısına vardım size soracağım sizce benim icin whey protein tozları mı ideal yoksa aminoasitler mi? Hangisini alacağımı karar veremedim çünkü 2 si de hemen hemen aynı şeyler sadece bildiğim kadarıyla aminoasitler direk kana karıştığı için daha çabuk etki ediyor...Ama benim icin hangisi uygundur yardımlarınız için teşekkürler.. Saygılar...

Salla amino asiti, Whey Powder al. Daha besleyici olur senin için.

Türkiye'de resmen milleti soyuyorlar. Son kullanma tarihi yaklaşmış ürünü(MegaMass 4000) satıcı 350'ye değil de 210'a satıyor yine kar ediyor. Bu kadar olur, başka hiçbir şey demiyorum.

Son düzenleme:
Glutamine

Ürünün amino acid profilini inceledim ancak glutamin e rastlamadım.sadece glutamik acid var.bilgisi olan bi arkadaş varsa cevabını bekliyorum.
Saygılar...

Yanlış incelemişsin. Ayrıntılı içeriğine bakacaksın hocam, genel içerik tablosuna değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar Optimum Nutrition % 100 Whey Protein 2352 gr + Weider Amino 2200 325 Tablet aldım...
boy: 1.85
kilo: 57
bu ürünlerin vücudumda en iyi fayda sağlaması için nasıl kullanmalıyım... bilgi verirseniz memnun olurum...
şimdiden tşkkrler...

Proteın tozunun yanında amino çokmu gerekliydi?

kullananların yorumlarına göre whey ile amino kullanımının daha iyi olduğu...amino da protein desteği sağlıyomuş.. o yüzden amino da aldım...
boyuma göre de kilom düşük olduğu için hemde daha fazla kullanıp kilo almayı düşünüyorum...

tabiki sizinde görüş ve yorumlarınıza göre whey + aminoyu kullanmaya başlıcam. daha başlamadım... whey ve amino şuan elimde..

whey varken amino içmek bence de israf, aminoda olan her şey wheyde var ve whey daha ucuz. aminonun tek avantajı hap şeklinde olmasından alımının daha kolay olması. guardbody'de muhtemelen bu yüzden amino gereksiz demiştir.

whey ve amino aynı şey olsa dahi problem yok... nasıl olsa kullancam... ağırlık çalışmama rağmen kilo alamıyorum. alsamda bu çok yavaş oluyor... çünkü sürekli hareket halindeyim. bu da yediklerimi hızlı yakmama sebep oluyo. yediklerimde tamamen protein içerikli değil...
ağırlık çalışırkende en önemli şey protein değil mi.. kas dokularının yenilenmesi ve gelişmesini sağlıyo diye biliyorum..
şuan boş vaktim varken çalışıp vücudu toplamak istiyorum...
nasıl kullanmam gerektiği ile ilgili kimse bişey yazmadı...

overlord gerekli açıklamayı yapmış.bana göre fuzuli bir harcama.amino destek olarak kullanmak için pahalı bir ürün.ayrıca karbonhidrat desteği olmadan proteınden vucut nekadar fayda sağlayabilir?

ya arkadaşım harcama zaten yapılmış... geri mi iade edeyim.
önemli olan benim bunu nasıl kullancağım.. bişey yarar ve faydası için alınır. bende şuan almış durumdayım. benimde yapmam gereken en doğru şekilde kullanıp yarar sağlamam...
ben iyi verimi nasıl alırım. nasıl kullanmam gerektiğini sordum..
bana da sorarsan bu kadar paranın bunlara verilmesi de fuzuli...
neyse... tşkrler......

ya arkadaşım harcama zaten yapılmış... geri mi iade edeyim.
önemli olan benim bunu nasıl kullancağım.. bişey yarar ve faydası için alınır. bende şuan almış durumdayım. benimde yapmam gereken en doğru şekilde kullanıp yarar sağlamam...
ben iyi verimi nasıl alırım. nasıl kullanmam gerektiğini sordum..
bana da sorarsan bu kadar paranın bunlara verilmesi de fuzuli...
neyse... tşkrler......
Biri bittikten sonra diğerini neden kullanmaya başlamıyorsun?
Niye 2 ürünü aynı anda kullanmak istiyorsun?

Biri bittikten sonra diğerini neden kullanmaya başlamıyorsun?
Niye 2 ürünü aynı anda kullanmak istiyorsun?

aynı dilde insanların anlaşamaması ne kötü ya :))
ben aldığım şeylerin adını yazdım ve iyi bir verim almak için nasıl kullanmam gerektiğini sordum.... siz de bana ürünlerin içeriği hakkında yorum yazdınız... 2sini kullancam falan demedim. sen bana ilk önce birini kullan. bitince diğerini kullanırsın diyebilirdin...bende işte nasıl kullanayım diyorum... kullanım kiloya göre var. ama ben deneyim sahibi kişilerden de bilgi almak istedim...
ama hiç biriniz sorumun cevabını vermediniz...

''guardbody'': karbonhidrat desteği olmadan demiş
Şeker ve Türevleri: Çay şekeri, bal, pekmez, reçel, marmelat, çukolata, karamela, akide şekeri
Şekerli içecekler: Kola, limonata, siyah kuş üzümü, meyve suyu
Şeker Katkılı Besinler: Tatlı bisküvi, tatlı kek, meyveli tart, dondurma, meyveli yoğurt, kastırt, sütlü puding, taze meyveler, süt tozu (yağsız)

karbonhidratı antreman sonrası yiyip veya içerek alabilrim...hamama giren terler..düzgün bi vücut istiyosam belli bir süre katlancam...
karbonhidratın da toz veya tableti varsa onu da alırız parasıyla değil mi yaw..

Ben arkadaşların yorumlarından sonra, sorunu hala yinelemenden ötürü sanki 2 ürünü aynı anda nasıl kombine edebilirim sorusuna cevap aradığını düşündüm.

2 ürünü aynı anda kullanman mantıksız olur.
Bunu zaten yorum yapan diğer arkadaşlar da belirtmiş.

Amin ve whey kullanımında en efektif olanı sabah kalkar kalmaz ve idmandan hemen sonra tüketmendir..

Eğer 2 ürünü aynı anda kullanmak düşüncesi hala kafanda varsa, bu durumda aminoyu idman biter bitmez alarak whey alımını desteklemen en mantıklısı, çünkü amino zaten proteinin yapıtaşı olduğundan çok çabuk sürede kana karışır ve yapılanma süreci çok kısa sürede başlar.
Ancak 2 ürünü aynı anda kombine etmen çok mantıklı değildir ve bütçeye zarar vermekten öteye gitmez..

Forumdaki amino ve whey ile ilgili başlıklarda nasıl kullanılmaları gerektiği de ayrı ayrı işlenmiştir.

Aşağıdaki linki okuman çok yararlı olacaktır:

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...-t10048.html?t=10048&highlight=whey+al%FDm%FD

Ben arkadaşların yorumlarından sonra, sorunu hala yinelemenden ötürü sanki 2 ürünü aynı anda nasıl kombine edebilirim sorusuna cevap aradığını düşündüm.

2 ürünü aynı anda kullanman mantıksız olur.
Bunu zaten yorum yapan diğer arkadaşlar da belirtmiş.

Amin ve whey kullanımında en efektif olanı sabah kalkar kalmaz ve idmandan hemen sonra tüketmendir..

Eğer 2 ürünü aynı anda kullanmak düşüncesi hala kafanda varsa, bu durumda aminoyu idman biter bitmez alarak whey alımını desteklemen en mantıklısı, çünkü amino zaten proteinin yapıtaşı olduğundan çok çabuk sürede kana karışır ve yapılanma süreci çok kısa sürede başlar.
Ancak 2 ürünü aynı anda kombine etmen çok mantıklı değildir ve bütçeye zarar vermekten öteye gitmez..

Forumdaki amino ve whey ile ilgili başlıklarda nasıl kullanılmaları gerektiği de ayrı ayrı işlenmiştir.

Aşağıdaki linki okuman çok yararlı olacaktır:

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...-t10048.html?t=10048&highlight=whey+al%FDm%FD

bu sefer oldu... thankx...
proteini fazla alsam ağırlığa bassam kilo alırmıyım :))
kollarım iyi de diğer taraflar için aynı şeyi söylüyemicem

Proteini fazla basmakla kilo almak arasında doğru orantı yoktur..
Kilo almaktan kastınız kalitelim kütle kazanmaksa bunun yöntemleri bellidir ve beslenme forumundaki kas yapmaya yönelik diyetler bu hedefe yöneliktir..

Kısacası kaliteli kütle kazanmanın araçlarından biri protein alımıdır (kas yapımı) ancak kompeks karbo alımı, düzenli uyku ve dinlenme ve hakkını vererek yapılan idmanlar en az vücudun ihtiyacı olan proteini almak kadar önemlidir..

bi vücuda şekil vermek öss'ye çalışmak gibi yaw...
herşey ayrıntı :))
kusura bakmayın 2de 1 soru sordum ama deneyim sahibi kişilerden bilgi almak daha başka..
protein creatin gibi karbonhidratında tozu yada hapı var mı...
zaten baya masraf yaptım... bi de onu alayım da hiç bi eksik kalmasın...
benim şuan tek eksiğim kilo... kilo alamam bazen psikolojik etkiliyo.. çünkü çalışmaya başladım mı düzenli çalışıyorum. herkes yaptığı emeğin karşılığını almak ister. bakıyorum.. kollarım kiloma göre ii sayılır. ama kaburgalarda bi sayılma durumu var. hiç hoş durmuyo. vücuda bakınca ağırlık çalıştığım belli ama zayıfım. bu yeterli protein karbonhidratlı yicekler yemememden kaynaklanıyo.. her istediğin zamanda proteinli korbonlu yicek bulamıyon.. ama genelde aç kalmamaya çalışıyorum.
protein fazla alsam daha hızlı kas ve kilo yaparmıyım diye sormamın denedi de. bu ürünü kullananların yorumdan fazla kullanımdan kilo alabilceğin.. tabi yağlanma yapar fazlası demişler. yağlanma yapmasından korkmuyorum çünkü benim hiç yağım olmadı :))
1-2güne kullanmaya başlıcam bende wheyi... 2 gün müsait değilim... whey bitince vücutda yararı oldu mu olmadı mı paylaşırım

Back
Yukarı