Greekgod ile olan konuşmanızı gördüm. Gayette çok biliyormuş gibi konuşmuşsunuz. Eleştirilerinize bakıyorum sadece tad üzerinden yapıyorsunuz. Yok etki göremedim felanda demişsinizdir. Neye göre kıyasliyorsunuz ben anlamiyorum? Iki urünü de kullanırken beslenmeniz aynı mıydı? Kaslar sonuçta her dönem aynı şekilde gelişmez. Ilk başladığinız dönemlerde daha etkiliyken ilerleyen zamanlarda kas yapimı yavaşlar. Siz bir makine değilsiniz. Her yıl 5 kg kas yapamazsınız. "Bodybuilding.com tarafından her yıl düzenlenen en iyi protein tozu ödüllerinde“Bodybuilding.com Supplement Award” 6 yıl üst üste 1. olarak ödül alan tek protein tozu olması." Siz 2 cümleyle optimumu yavana atmış adamsınız. Ben tartışmaya pek gerek duymuyorum. Amacım eleştiri de değil. Sadece insanlara doğru yolu göstermek.[DOUBLEPOST=1459506841][/DOUBLEPOST]Ben şu markayı kullandım 5 cm bicepsim büyüdü. Çok iyi verim alıyorum. 6 ayda 10 kg kas kütlesi aldım. Etrafınızda böyle konuşan çoktur. Birde ucuz ürünlere yönelen grup var. İste x markada bu kadar kullansan y kadar protein ediyor bu üründen şu kadar ucuz. O ucuz o daha iyi. Onun aramosı iyi. Bu böyle. Habire konuşuyorlar. Gelişim desen belki var o da orantısız. Şimdi arkadaşlar öncelikle ucuz ürün alacağız diye sağlığınızdan olmayın. Içinde ki proteinin kaynağı ne bilmediğiniz ürünler almayın. Ya bu kafayla giderseniz 2 gün sonra steroid de basarsınız. Bu sizin vücudunuz. Bir hata geri dönüşu olmayan seylere sebeb olabilir. Kullandıginız ürün bi böbreklerinize zarar verse aha gitti böbrek. Ya bunu bu kadar basite indirgemeyin. Her seyden önce sağlığınızi düşünün. 10 kg kas yaptım 6 ayda diyen arkadaşlara inanmayin. Mükemmel bi genetikle steroidle yine yapamazsın o kadar. Marka eleştirisi yapıyorlar buradaki arkadaşlar. Ama göz önünr almadikları bir sey var. O proteini kullanırken nasil beslendi? nasıl bi donem gecirdi? Stresli miydi? Bunların hepsi onemli; sen sınav dönemindeysen stres tavan, kortizol tavan ee nasıl gelişecek bu vücut? Sevgilinden ayrildiğin iştahin yok bir sey yemiyorsun nasıl gelişecek bu vücut? Yani demem o ki burda ben bunu kullandım tısss cıkti. Hicbir seye yaramıyor gibi boş yorumlar yapmayın. Ha tabiki herkesin genetigi farklı. Herkeste aynı etkiyi verecek değil. Onemli olan sadece hammadde kalitesi iyi ürünler kullanmak. Bu ürunde defalarca 1. seçilen bi ürun. Hammadde kalitesi yüksek. Ha dersen bana ne kadar etki eder. Orasıni senin genetigin, beslenmen ve icinde bulunduğun diger fizyolojik ve psikolojik durumlar belirler. Benden bu kadar umarım aydınlatmışimdır