phobiabenjamin
Üye
Arkadaslar ıkı gun once cıleklı 2273 gr supplementlerden aldım yalnız aroma tadı hıcmı hıc hosuma gıtmedı 190 tl ya almak ısteyen olursa pm atsın , 2 olcek kullanılmıstır faturası fln herseyı duruyor
Bende çileklisini beğenmemiştim. Whey 3 matrix in çileklisi şahane ciddenArkadaslar ıkı gun once cıleklı 2273 gr supplementlerden aldım yalnız aroma tadı hıcmı hıc hosuma gıtmedı 190 tl ya almak ısteyen olursa pm atsın , 2 olcek kullanılmıstır faturası fln herseyı duruyor
Usa'den aldigim extreme milk chocolate en iyisiydi ama burada satilmiyor maalesefSu ile hangi aroması daha iyi oluyor kullananlardan görüşlerini paylaşmasını bekliyorum lütfen.
Çikolata kesinlikleSu ile hangi aroması daha iyi oluyor kullananlardan görüşlerini paylaşmasını bekliyorum lütfen.
inanır mısın son scoops u şimdi kullandım çikolatalısı ve gerçekten ultimate muzlu ya göre müthiş tat ki başlı başınada müthiş tat çikolatalı öneririm su ileSu ile hangi aroması daha iyi oluyor kullananlardan görüşlerini paylaşmasını bekliyorum lütfen.
cookiesi nedense sevemedim elimde hala 50 servislik ürün var bu yuzden weıder aldımArkadaşlar ben de bu ürünü aldım çikolatalisini yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. 300 ml yi geçince tadı yavanlasiyor. Tekrar almayı düşünüyorum ancak bu sefer cookies olanını denemek istiyorum, deneyen varsa düşünceleri nedir?
İkinci bi sorum, bb düzenli olarak iki haftadır başladım, bi arkadaşm sadece BCAA almış whey protein almamış, sizce ben de whey almayıp BCAA mi almalıyım? Yani hangisi daha iyi etki gösterir? (ikisini birden alabilcek maddi durumum olmadığını düşünürsek)
Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk
Çilek daha iyi ve iyi ürün ama o fiyata değer mi bilememArkadaşlar
Nutrade Premium Isolate Protein kullanan varmı ? Fiyatı çok pahalı. Genelde optimum alıyordum ancak değişiklik istiyorum. Dymatize ISO Whey alacaktım fabrikası kapanmış içime pek sinmedi. Nutrade Premium Isolate Protein almaya değermi ? supplementler.com'da çilek ve coffee latte var. Hangi aroma daha iyi.
Güzel olduğu söyleniyor ama cidden çok fazla fiyat. Yüzde 5 bile farketmediğini söylüyor herkes isolet ve isolet olmayan whey karışımınınÇilek daha iyi ve iyi ürün ama o fiyata değer mi bilemem
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum definasyonda belki işe yarasa da düşük şeker yağ oranından ötürü bulking de normal bir whey yeterli die düşünüyorum ve genrise i denicem galibaYağ oranına göre o eğer definasyona başladıysan İSO iyidir ama daha başlamadıysan gerek yok
Aynen katılıyorum definasyonda belki işe yarasa da düşük şeker yağ oranından ötürü bulking de normal bir whey yeterli die düşünüyorum ve genrise i denicem galibaYağ oranına göre o eğer definasyona başladıysan İSO iyidir ama daha başlamadıysan gerek yok
Genrise türk malı sanırım çok öneremem ama şuan ultimate araştır istersen oda uygunAynen katılıyorum definasyonda belki işe yarasa da düşük şeker yağ oranından ötürü bulking de normal bir whey yeterli die düşünüyorum ve genrise i denicem galiba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bandrolüne bak sanmıyorum o siteden sahte ürün çıkacağınıSuplemetler.kom dan vanilyali optimum whey aldim sahte olduğun şüpheliyim. Ne yapmam gerekiyor?
HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önermeme sebebiniz türk malı olması mı?Genrise türk malı sanırım çok öneremem ama şuan ultimate araştır istersen oda uygun
Hayır tabi ki ama Türk markaları genelde herkes ulaşabilsin diye fiyatları aşağı çekiyor doğal olarak kalitede aşağı düşüyor 30 gr da 21 gr protein ve içerik tam belirtilmemiş önermeme nedenim oÖnermeme sebebiniz türk malı olması mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk