Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?


  • Total voters
    4.481
Amerikada da var seffaf olcegi olan optimumlar o yuzden ben kendi adima net birsey soyleyemiyorum ama ben trdeki optimumlara da guvenmiyorum ve artik 1.5 seneden beri optimum almiyorum ve almayacagim bulgar mali olabileceklerine dair kafamda soru isareti var
Bulgar malı derken? Bulgaristan protein tozu üretmiyor, yurt dışından alıp satıyor. "Bulgar malı" terimi nerden geliyor, nereden vardınız böyle bir olaya?
 
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 2 aydır kardiyo ağırlıklı spor yapmaktayım. Biraz kilo ve yağ problemim var, özellikle göbek bölgesinde. Artık ağırlık antremanlarına başlıyorum. Bana önerebileceğiniz , Yağ Karbonhidrat oranı düşük başarılı ve etkili bir protein tozu varmıdır acaba ? kilo kontrolümü Sağlamak amaçlı piyasada yer alan yüksek şeker ve karbonhidrat oranlı protein tozlarından çekiniyorum. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
 
İsolat kullan içinde süt şekeride yoktur hem laktoz olayı iyi değil ben dymatizeye başladım gayet güzel


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Dymatize izole proteinde şeker yoktur rahatcana kullanabilirsin fiyat acısından iyidir ama multipower whey proteinde alabilirsin önemli olan %100 isolat olmazı saf protein olmalı fiyat sorun değilse multipower isolat al bence


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
beyler şu 2 ürün arasında kaldım optimum gold whey' 71 servislik olan amerikan malı sanırımda bu amerikan ingiliz olayı kafamı karıştırdı birde muscletech ürünü var hangisi daha iyidir
http://www.******.com/urun-en-kalit...dard-whey-5lbs-2273gr-144-2.html#.Vk56IqKgsYZ

http://www.******.com/urun-musclete...inum-100-whey-2270-gr-372-2.html#.Vk57V6KgsYY
 
Optimum şu anda en güvenilir marka, deneyip beğenmediysen yeni birşeyler denemek istiyorsan muscletechi de deneyebilirsin, amerikan ingiliz bulgar malı felan böyle saçma sapan şeyleri konuşmayı bırakmanız lazım artık. İlk kez Türkiyede duyuyorum böyle saçmalıkları, öyle birşey yok ucuza satan türk sitelerinden almadığınız sürece problem çıkmaz. Protein tozuyla protein tozu arasında da o kadar fark yoktur, hepsi sana aynı gelişmeyi vericek ilaç seçmiyorsunuz protein seçiyorsunuz altı üstü. Hangisi bütçenize uyuyorsa onu alın türk markaları almadığınız sürece.
 
O bulgar dedikleri başka yerden bulgaristan romanya üzerinden gelen malları diyorlar avcılarda satış yapılıyor 80 90 a bulursun ürün ama içinde soyamı var ne var Allah bilir yerli malı sadece genrise var onunda protein oranı az zaten hardline desen ithal getiriyor çok pahalı satıyor almaya ne gerek var yabancı mallar en iyisi yine


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bulgaristan'da protein tozu üretimi yapılmıyor. Türkiye içinde merdivenaltı yapıp satıyorlardır adam onu bulgaristan'da yapacakta gümrükten geçirecekte vergisini ödüyecekte ucuza getirecek öyle şey olur mu sanıyorsun. Ayrıca şüphelendiğiniz şeyi de almayın, aldıktan sonra şüphelendiyseniz de makul fiyata test yapan labaratuvarlar var ülkemizde var mı bilmiyorum araştırıp örneğini gönderebilirsiniz ne kullandığınızı bilirsiniz.
 
ve artik 1.5 seneden beri optimum almiyorum ve almayacagim bulgar mali olabileceklerine dair kafamda soru isareti var
Hepiniz dedektif gecıt olmuşsunuz ama biriniz de çıkıp araştırayım demiyor, şeffaf ölçekli optimumlar sahte olabilir mi diye muhabbet geçiyor forumda şaka gibi. En komiği de herşeyi kötüleyip gidip üstünde hiç bir araştırma belge bilmemne olmayan içeriği çöpten beter hardline almanız :D
 
Anladım kacak ürünün gümrüğü olmaz zaten diyelim sahte üretiliyor yurtdışında ordan gelenlerinde gümrüğü olmaz kacak sokuluyordur satıyorlardır burda aynı kacak sıgara gibi steroid satılmıyormu bu ülkede çoğu nerden geliyor yurtdışından protein tozlarıda öyle geliyor işte


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Siteden alıyorsanız şikayet ediceksiniz, satıcıdan alıyorsanız fatura istiyeceksiniz. Ona ramen sahte veriyorsa gidip onu da şikayet ediceksiniz. El altından satan birinden alıyosanız da almıyacaksınız, yani kendiniz seçmediğiniz sürece sahte ürün kullanmak zorunda kalma gibi bi şansınız yok.
 
Hepiniz dedektif gecıt olmuşsunuz ama biriniz de çıkıp araştırayım demiyor, şeffaf ölçekli optimumlar sahte olabilir mi diye muhabbet geçiyor forumda şaka gibi. En komiği de herşeyi kötüleyip gidip üstünde hiç bir araştırma belge bilmemne olmayan içeriği çöpten beter hardline almanız :D
hardlıne için elinde bir araştırma varsa kötü olduğunu söylüyorsun paylaşırsan kullananlarda en azından bilgi sahibi olur.
 
Kötü olmasının sebebi araştırmanın olmaması zaten, çöp satıyorlar ürünleri kalitesiz bu kadar basit. Proteinleri yüksek oranda hydrolysate protein (kalitesiz protein) içeriyor. Soyayla ilgili alerji problemi olan birçok insan da hardline protein kullandıklarında alerjik reaksiyon gösterdiğini söylüyor. Türk firmalarından hiç birşey olmıycak istediğinizi söyleyin.
 
bence şu anda tek türk firması var üretim yapan oda genrise hardline yurt dışında paketleme yapıyor diye biliyorum ordan mal gelirken avrupada hiç bir firma içerik farklı bir ürüne etiket basamaz neyse onu yazar gümrükte test olursa ne çıkarsa etiketlerini üzerine yeni etiket konur öyle piyasaya sürülür yani türkiyede ithal bir ürün aldın ve üzerinde başka bir etiket varsa içeriği doğru olan yazılmıştır mesela ithal üründe 24 gr protein yazar etiketinde yabancı dilde türkiyede testten çıkar 22 gr protein bu sefer üzerinde türkiyede gerçek değerleri konur öyle satılır genrise ise whey üerimini türkiyede yapmakta bana sorarsan kalitesi iyi değil ithal getirdiği ürün daha kaliteli idi o yüzden almıyoruz isolatını bilmiyoruz ama saf isolat olmadığı belli zaten o yüzden terçih etmiyoruz sonuçta yabancı ürünleri alıyoruz yine hardline fiyatlarını düşürmeli diyoruz ama bayi ve kendi kârları toplamda %100 olunca ürün şişiyor yine almıyoruz ancak işte yeni başlıyan bu konuda bilgisi olmayan gençler kanıp alıyorlar şuna katılıyorum adam amerikada üretim yapıyor %30 kâr kazancı var yada yok bizde satış oldumu fiyatlar %100 den fazla işin gerçeği bu ne yazıkki.
 
Yurt dışında yaşayan tanıdığınız ya da gidip gelen arkadaşınız varsa onlara aldırmanız en mantıklısı, ürün başına en azından 30-40 lira kara giriyorsunuz büyük alışveriş yapacaksanız az bir miktar değil. Yapamıyorsanız da 30-40 lira fazla verip kaliteli içeriğinin ne olduğu bire bir belli bir ürün alın. Ölçeğinin gramına ve o gramın içinde kaç gram protein olduğuna bakarak isolate proteinin isolate olup olmadığını anlayabilirsin bu arada. Ben gün içinde Optimum whey 100%gold standart, antremanlarımdan sonra da Allmax isoflex kullanıyorum 30 gramlık ölçeğinde 27 gram protein var yapılan yüzlerce lab. testindeki sonuçlara göre içindeki protein %100 isolate başka hiç bir protein türü yok ve içindeki aminoasit miktarları ürünün arkasında yazanlarla aynı. Türk firmalarıyla işiniz olmasın.
 
Back
Yukarı