Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar bu double rich chocolate olanı nasıl?Diğerlerinden aramolarını kullandım en iyisi normal çikolatalıydı.Bunu hiç kullanmadım.

Sporda 1. yılım doldu, 3.5 Ayda 25Kg vermiş biri olarak cardio ve beslenme konusunda saglam bilgilere sahibim ama,kas gelisimi konusunda bazı ikilemlerim var.Optimum bildigim uzere Weiderden sonra gelen 2. Marka yani önerilen ve sağlam bi marka.Bu yüzden etkisinin HardLineden daha güclü olacagina inaniyorum.Ama sizce 75Kg ve hiç supplement kullanmamis biri Optimum Whey başlarsa kaç ayda gözle görünür bi sonuç alir? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Protein seçimi tamamen sporcudan sporcuya değişen birşeydir. Optimum piyasadaki fiyat performans açısından en iyi ürünlerden biri diyebilirim. Hızlı bir emilime sahip ve kullanımı antremandan sonra yeterli olacaktır. Ancak içeriği karma proteinler gibi (örneğin syntha 6) olmadığından günlük beslenmende Protein çeşitliliğine yer vermelisin. Ayrıca bcaa değerleride iyidir yani toparlanmanda yardımcı olacaktır. Uzun lafın kısası doğru bir beslenmeyle ihtiyacın olan Kas kütlesini geliştirmede işini fazlasıyla görür :)

Arkadaslar 240tl ye optimum 317gram creatin + 2200g whey gold aldim. Simdi aldigim site cok unlu bir site degil ama satisi fena olmayan bir site. Normalde supplemlenrler.com da 255tl di yani 15tl kar cokda birsey degil ama ben ucuza almayi tercih ettim. Suan icim pek rahat degil su son zamanlarda sahte whey goldlar hakkinda konusulmus fotograflar paylasilmis. Ben bu urun gelince nerden anlayabilirim gercekmi sahtemi. Yardimci olursaniz cok sevinirim

O siteyi biliyomusunuz ? Ben tesadufen karsilastim bana daha kârlı geldi aldim ?
Sitenin sahibini tanıyorum. Sahte ürün satacak biri değil. Sitenin şubesi var Denizli'de. Öyle muhattap bulamayacağın bir site de değil. Herhangi bir sıkıntıda yeri belli adı belli. O siteyle ilgili sahte ürün korkusuna gerek yok.

Sitenin sahibini tanıyorum. Sahte ürün satacak biri değil. Sitenin şubesi var Denizli'de. Öyle muhattap bulamayacağın bir site de değil. Herhangi bir sıkıntıda yeri belli adı belli. O siteyle ilgili sahte ürün korkusuna gerek yok.
Cok tesekkur ederim cidden icim rahatladi bu supplement alisverisi konusunda yeniyim kimsenin adina leke surmek istemem ama insanin icinde suphe oluyor. Tekrardan tesekkur ederim

Hocam ben bu sporu 3 yıldır yapıyorum, kolum 47 cm..
Hemen hemen tüm protein tozu markalarını kullandım.
160 liraya satılan Twinlab Fuel'de ve 170 liraya satılan Xpro Whey Complex de bile bundan daha fazla etki var..

Beklenti değil, 3 sene boyunca her antrenman sonrası yaşadığım etki hissinib, vücudumu dinleme hissinin bunda olmadığını söylüyorum.
Hani yoksa ben de biliyorum neyin ne olduğunu, merak etme..

natural olarak 47 cm olabilecek bir kol ya natural degildir yada dogru degildir net

Arkadaşlar Merhaba,
Amerikada yeni getirmiş olduğum bir kaç supplementim var ilgilenen olursa mesaj atabilir.
Elimdekiler;
** 2 adet Hydroxycut Next Gen 180 tablet
** 1 adet Muscletech ClearMuscle 84 Tablet
** 2 adet BPI best bcaa 30 serving (bodybuilding.com'da 2015 yılın bcaa seçildi.)
** 2 adet Muscletech Platinum Creatine 80 serving
** 1 adet The Curse! preworkout 50 serving

Arkadaslar bu urunu bugun ilk defa kullandim. 325ml suya 1servis attim. Bana hic sekerli gelmedi cok hafif sanki cok az sutle kako varmis gibiydi? Sizce bu durum garipmi cunku bazilari cok sekerli oldugundan yakinmis ?

Merhaba arkadaşlar.. Ben bu forumu uzun süredir yaklaşık 6 aydır takip ediyordum ve yeni üye oldum.. Ben vucüt geliştirmeye başlayalı 6 ay oldu ve 4. ayımdan itibaren potein tozu kullanmaya başladım ve tabi protein tozlar hakkında pek bilgim olmadığım için herkesin bildiği ve hocamında tavsiye ettiği optimum gold standart whey ile başladım.. Şunu açıkca söyleyebilirim ki bana çok etkisi olmadı.. Bendeki değişikliğin aldığım doğal proteinlere bağlı olduğunu düşünüyorum.. Bana göre optimum tamamen aldatmacadır.. 24 gram protein olduğu söyleniyor.. ve ben bu ürün içeriğindeki toplam amino asitleri topladığım zaman 24 gr ypıyor yani bunun içine bcaa da dahildir. geriye 18.5 gram protein kalıyor arkadaşlar.. edindiğim bilgilere göre; bir protein tozunu kaliteli sayılabilmesi aminoasit profilindeki triptofan maddesinin her yüz gramda en az 1600mg olması gerektiği ve bu oran optimumda 1332 mg'dır ve buda vasatın altında kalıyor.. En son şunu da söylemek istiyorum optimumu aldığım yer suplemenler.com ürün bana geldiğinde çoğu yeri siyah bantla kaplanmıştı ve içeriği yukarıda bir arkadaşın paylaştığı gibi beyaz tanecikler görünüyodu.. galiba ingiltereden ithal edilen yan sanayi üründü.. zaten ingiltereden ithal edilen yan sanayi ürünler 74 servis usa menşeili ürünler 71 servis oluyormuş. suplementler.com u suçlamak istemiyorum ama 74 servis olanı satıyolar. protein.7 ise distürübütör olduğu için 71 servis satıyor.. sizi bu konuda bilgilendirmek için yazdım arkadaşlar.. kimseyi suçlamak istemiyorum.. sadece optimum reklam ve adından dolayı satıyor.. bir daha asla optimum whey almam..

Back
Yukarı