Optimum & Twinlab Hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 007EMRE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar şuanda protein tozu olarak multipower'ın ürününü kullanmaktayım.Twinlab ve Optimum çok öneriliyor.İki markadan birini almayı düşünüyoroum. %100 Whey protein tozu olarak hangisini önerirsiniz kullananlar ve sonuçları memnun kaldınızmı nasıl ürünlerdir ?

ben twinlap aldım optimumda kulandım bide twinlap deneyecem daha ilk antremanların fazlayorum yapamam ama iyi görünüyor

İkisinden vazgeçin. Muscletech Nitrotech Hardcore Pro Series deneyin farkı hissedin :)

Aslında bu fikirle bağlantılı değil. Ürünün içeriğiyle bağlantılı olması gerekmez mi ?

Aslına bakılırsa Optimum Nutrition Türkiye'de bb.com sağolsun şişirme ürünüdür.

Baksanıza koskoca forumda Optimum furyası var, nedir peki bu ürünün özelliği ? Hiç bir farkı yok! Multipower kullanın, Hardline kullanın nedir farkı ?
Glutamine, BCAA oranları mı ? :)

valla twinlabın fiyatı uygun optimum da yine yılın proteini seçildi maddiyat olarak sıkıntın varsa twinlab al derim faydasını görürsün ama maddi sıkıntın yoksa kesinlikle Nitrotech hardcore pro serisi öneriyorum ben de kullanıyorum ve çok memnunum..

Optimum Çilek-Muz Whey Protein . Tadı Mükemmel . Arkadaşlarım Denemek İçin bile Yalvarıyor :P

Sert Antremanlar Sonrası Sağlam bi Toplama Sağlıyor .

5.5 Gr Bcaa 4 gr Glut. vs.

Şu ana Kadar 3 x 5 lbs Kullandım . Değiştirmeyi Düşünmüyorum .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:15 ----------

valla twinlabın fiyatı uygun optimum da yine yılın proteini seçildi maddiyat olarak sıkıntın varsa twinlab al derim faydasını görürsün ama maddi sıkıntın yoksa kesinlikle Nitrotech hardcore pro serisi öneriyorum ben de kullanıyorum ve çok memnunum..

Şu ana Kadar En Ucuz 100 Tl ye Gordum Twinlabı

Ben Optimum 120 Tl ye Alıyorum . Bence 20 Tl İçin Değmez . !

Aslında bu fikirle bağlantılı değil. Ürünün içeriğiyle bağlantılı olması gerekmez mi ?

Baksanıza koskoca forumda Optimum furyası var, nedir peki bu ürünün özelliği ? Hiç bir farkı yok! Multipower kullanın, Hardline kullanın nedir farkı ?

Yurt dişindaki P90x değişim videolarinda adamlar %5 yağ oranina kadar düşmüş. Optimum whey kullandığını söyliyor. Bu ürün söylediğiniz kadar boş olsa en iyi protein seçilmezdi. Glutamine, Bcaa oranlari küçümsenicek kadar kötü değil. Dediğin Muscletech'in ürünüde güzeldir ama parasi olana. Ondan hiç bi farki olduğunu sanmıyorum. Ürünü 1 hafta kullanmadan spora gittim inanilmaz ağrim oluyor. Ürünü bi bakima burada savunmamin sebebi, sıkı bir çalişma ile değişimi görmem :)
Video'yu izledikten sonra 3:54 'e bakin ne var orda :) https://www.youtube.com/watch?v=Qk-FhorD9dM

Son düzenleme:
Optimum Çilek-Muz Whey Protein . Tadı Mükemmel . Arkadaşlarım Denemek İçin bile Yalvarıyor :P

Sert Antremanlar Sonrası Sağlam bi Toplama Sağlıyor .

5.5 Gr Bcaa 4 gr Glut. vs.

Şu ana Kadar 3 x 5 lbs Kullandım . Değiştirmeyi Düşünmüyorum .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:15 ----------

Şu ana Kadar En Ucuz 100 Tl ye Gordum Twinlabı

Ben Optimum 120 Tl ye Alıyorum . Bence 20 Tl İçin Değmez . !

dostum 120 liraya nerden alıyorsun ??

bütçeniz hangisine yetiyorsa onu kullanın içiniz rahat olsun hiçbiri mucize ürünler değil markadan önce izole olması önemlidir benim için idman sonrası ve 3 -4 saatlik boşlukta aç kalan vücudu beslemek için gerisi ufka ayrıntılar ,creatin kompleks ve vitamin kompleks karbo içerenler gibi v.s.

arkadaslar 1 haftadır twinlab vanilyalısını kullanıyorum daha once 5lbs optimum double cikolata bitirdim kücük bir karşılaştırma yapacak olursam ;
tat bakımından optimum 8/10 twinlab 5/10
su veya sütte çözünme bakımından optimum 7/10 twinlab 9/10
fiyat olarak (tr den alacaklarsa) optimum twinlaba göre daha uygun bir fiyata sahip
performans olarak kıyaslama yapmam için çok erken
birde twinlab sanki biraz nemli gibi geldi bana,forumdaki diger arkadaslarda soylemislerdi o yuzden suphe duymuyorum demekki orjinali böyle,optimum tane taneydi :)

Altıntop haklı muscletech 1 numaradır başarılar :)

twinlab kullandım.başarılı sayılırdı ben braz daha hakkını verebilseydim daha başarılı olabilirdi. optimum furyasını anlayamayanlardanım.

amrt,

Sen o videolara inananlardansan zaten tartışmaya gerek yok. Bahsettiğin konulara zaten ben alıntı yaptığın cevaba ben cevap vermişim.

Anlamamışsın yardımcı olayım;

Bu ürün söylediğiniz kadar boş olsa en iyi protein seçilmezdi.
Cevap: Optimum Nutrition Türkiye'de bb.com sağolsun şişirme ürünüdür

Bcaa oranlari küçümsenicek kadar kötü değil.
Cevap:
nedir peki bu ürünün özelliği ? Hiç bir farkı yok! Multipower kullanın, Hardline kullanın nedir farkı ?
Glutamine, BCAA oranları mı ?

Dediğin Muscletech'in ürünüde güzeldir ama parasi olana. Ondan hiç bi farki olduğunu sanmıyorum.
Cevap: Aslında bu fikirle bağlantılı değil. Ürünün içeriğiyle bağlantılı olması gerekmez mi ?

Ürünlerin ödüllerine değil içeriklerine bakıp değerlendirme yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü Nitrotech ve Optimum içerik olarak karşılaştıramayacağımız iki üründür. Optimum'dan memnun kalan Twinlab ürününden olsun Dymatize ürününde olsun memnun kalır, farklı olsun daha zengin amino içeriği olsun derseniz seçim Nitrotech olmalı. 20 TL'yi önemsemeyen mantiken Nitrotech kullanmalı..

Son düzenleme:
Back
Yukarı