İkisinden vazgeçin. Muscletech Nitrotech Hardcore Pro Series deneyin farkı hissedin![]()
valla twinlabın fiyatı uygun optimum da yine yılın proteini seçildi maddiyat olarak sıkıntın varsa twinlab al derim faydasını görürsün ama maddi sıkıntın yoksa kesinlikle Nitrotech hardcore pro serisi öneriyorum ben de kullanıyorum ve çok memnunum..
Aslında bu fikirle bağlantılı değil. Ürünün içeriğiyle bağlantılı olması gerekmez mi ?
Aslına bakılırsa Optimum Nutrition Türkiye'de bb.com sağolsun şişirme ürünüdür.
Baksanıza koskoca forumda Optimum furyası var, nedir peki bu ürünün özelliği ? Hiç bir farkı yok! Multipower kullanın, Hardline kullanın nedir farkı ?
Glutamine, BCAA oranları mı ?![]()
Optimum Çilek-Muz Whey Protein . Tadı Mükemmel . Arkadaşlarım Denemek İçin bile Yalvarıyor
Sert Antremanlar Sonrası Sağlam bi Toplama Sağlıyor .
5.5 Gr Bcaa 4 gr Glut. vs.
Şu ana Kadar 3 x 5 lbs Kullandım . Değiştirmeyi Düşünmüyorum .
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:15 ----------
Şu ana Kadar En Ucuz 100 Tl ye Gordum Twinlabı
Ben Optimum 120 Tl ye Alıyorum . Bence 20 Tl İçin Değmez . !
dostum 120 liraya nerden alıyorsun ??
Altıntop haklı muscletech 1 numaradır başarılarAslında bu fikirle bağlantılı değil. Ürünün içeriğiyle bağlantılı olması gerekmez mi ?
Aslına bakılırsa Optimum Nutrition Türkiye'de bb.com sağolsun şişirme ürünüdür.
Baksanıza koskoca forumda Optimum furyası var, nedir peki bu ürünün özelliği ? Hiç bir farkı yok! Multipower kullanın, Hardline kullanın nedir farkı ?
Glutamine, BCAA oranları mı ?![]()
Cevap: Optimum Nutrition Türkiye'de bb.com sağolsun şişirme ürünüdürBu ürün söylediğiniz kadar boş olsa en iyi protein seçilmezdi.
Cevap:Bcaa oranlari küçümsenicek kadar kötü değil.
Cevap: Aslında bu fikirle bağlantılı değil. Ürünün içeriğiyle bağlantılı olması gerekmez mi ?Dediğin Muscletech'in ürünüde güzeldir ama parasi olana. Ondan hiç bi farki olduğunu sanmıyorum.