Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Yukarıdaki gibi kullanırsan ürünü çöpe atmış olursun. Elinizdeki supplementleri bana özel mesaj yoluyla gönderirseniz sizi kullanım konusunda bilgilendiririm.

İyi günler...
kilo alınması gerekse eğer uygun ölçeklerde kullanılmalı bu ürün zaten 18 servis gidiyo sen servisi uzatarak kilo alamazsın bende kendim bu şekilde bi kutuda 2 kutuda 7 kg aldım

kilo alınması gerekse eğer uygun ölçeklerde kullanılmalı bu ürün zaten 18 servis gidiyo sen servisi uzatarak kilo alamazsın bende kendim bu şekilde bi kutuda 2 kutuda 7 kg aldım

Servisi uzatmak kilo aldırmak için çok olumlu değil, evet. Ancak optimum kullanım zamanlarında tüketim ürünü daha az harcayarak daha sağlıklı kilo almanıza katkı sağlayabilir. Misal sabah ve akşam 160'şar gram tüketim bana hiç mantıklı gelmiyor. Spor yapan biri için her şeyden önce gaineri antrenman sonrası tüketmek çok önemli. Ayrıca yatmadan önce içilecek 160 gram gainer su ile tüketilirse 700+ kaloriye, süt ile tüketiliyorsa 1000+ kaloriye denk geliyor. Bu kadar yüklü bir kaloriyi yatmadan önce içmek size kilo aldırır ama o kilo ne kadar sağlıklı bir kilo olur, tartışılır. Ayrıca yatmadan önce içilen o kadar yoğun bir karışım uzun vadede gastrointestinal sistemi de rahatsız eder ve başta reflü olmak üzere birtakım rahatsızlıkların oluşumuna sebep olur (Kendimden biliyorum).

Ben her zaman doğal beslenmenin ön planda tutulmasından yanayım. Gaineri antrenman sonrası ve kahvaltı öğününde tüketmek yeterli. Bu rakamı 160 gramlara çıkarmaya da gerek yok (Serious Mass'ın bir ölçeği ortalama 160 gram gelmekte). Ben sabahları 100 gram ve antrenman sonrası 100 gram olmak üzere iki farklı şekilde tüketiyorum. Antrenman sonrası kullanımı aynı zamanda Whey ile destekliyorum. Kısa vadede çok zayıf olan insanlar için kendilerini toparlamaları için günlük 300 gramlık tüketim söz konusu olabilir bence de, aynısını ben de yaptım zira. Ancak bunu 3'e bölerek 100-100-100 şeklinde öğün aralarına dağıtmak daha mantıklı olacaktır.

Size bir nasihatım olsun tekrardan. Yatmadan o kadar kalori tüketmeyin. Ben yatmadan mideyi tıka basa doldurmanın cezasını ilerleyen zamanlarda çok kötü çekmiştim. Özofajit Grade B aşamasına gelmişti yemek borumdaki tahriş. Şimdi casein proteini bile yatmadan hemen önce değil, yaklaşık 1 saat öncesinde sadece 200 ml yağlı sütle tüketiyorum. Sağlığınızın kıymetini bilin; en önemlisi o.

Yorumlar güzel fakat bazı arkadaşlar porsiyon olarak tam alınmadığında kilo alınmayacağını söylemiş. Yok öyle bir şey bal gibi de alınır nasıl derseniz:

2 kişi düşün ikisi de aynı ağırlıkta antrenman uyguluyorlar aynı tip anatomiye sahipler.
A kişi Yarım porsiyon (1 ölçek) alıyor fakat gün içerisinde bol miktarda makarna,patates gibi doğal karbonhidratlar tüketiyor.
B kişi de 1 Porsiyon (2 ölçek) alıyor fakat gün içerisinde az miktarda makarna, patates gibi doğal karbonhidratlar tüketiyor.

iddaa ediyorum ikisi de birbirinden pek geri kalmazlar hatta, supplement yanında bir de gün içerisinde ekstra fazladan doğal karbonhidrat tüketen kişi diğeri ne kadar çok tozu fazla kullanırsa kullansın A kişisi kadar iyi hacimlenmez.

Çünkü Supplementler beslenmeniz ne kadar iyi ise ona göre etkileşim gösterir ve harekete geçer...

Optimum serious mass 5 kg ' lık ürün almaya karar verdim fakat yorumları okumama rağmen nasıl kullanmam gerektiğine karar veremedim antrenman günlerinde toplam 336gr mı kullanmam lazım birde kahvaltıdan 1 saat sonra ve yatmadan öncemi yoksa antrenmandan 1 saat önce ve antrenmandan hemen sonramı almalıyım bu arada yaşım 21 boyum 1.85 kilom 68 biraz zor kilo alıyorum sizce nasıl ve kaç gr kullanmalıyım?

Bende Bu Ürünü Bu Yaz Kullanmayı Düşünüyorum Fakat Bir Sorum Var
1. Yazın Gerektiği Kadar (1ya da 2 Kutu) Kullanıp Kilo Aldıktan Sonra Bırakınca Eski Kiloma Dönermiyim ?

Bu ürünü bıraktıktan sonra doğal yollardan karbonhidrat alımınızı da azaltırsanız ya da aldığınız karbonhidrat yaptığınız sportif çalışmalara yeterli gelmezse elbette kilo vermeye başlarsınız ama kilo vermek demek kas kütlesi kaybetmek değil aksine yağlı bölgelerden arınmak demektir.

Her zaman söylerim özellikle bu sporda yeni olan arkadaşlara:
başlangıç derecesinde; Spor %30 - Beslenme ve Dinlenme %70
orta seviyede; Spor %50 - Beslenme ve Dinlenme %50
definasyon sürecinde (yağlardan arınma süreci); Spor %70 - Beslenme ve Dinlenme %30 dur.

Yani her şey yaptığınız antrenman ve karşılığında nasıl beslendiğinizle ilgili.

Örnek vermek gerekirse Romanya'da kış sürecinde 76 kiloydum.
Yaz dönemi geldi malum plajlarda takılmak gerekiyordu kasları hatlandırmak lazımdı her yönden.
Hiç ama hiç çalışma sistemimi değiştirmedim aynı çalışma sistemiyle sadece beslenmeyi %30'a indirdim haftada max. 2 kez karbonhidratlı yiyecek yedim, onun dışında hep
Et yemeği + Sebze tüketiyordum ve inanın arkadaşlar 2ayda 10 kilo verdim, yağları neredeyse sıfırladım derimi tutunca elime geliyordu rahatlıkla ama inanın kas kütlesinden hiç bir şey kaybetmedim, mis gibi kaslarım şekilli damarlı çatır çatır görünüyordu, hayatımda ilk kez abdominal bölgemi o kadar rahat görmüştüm ve ilk kez adonise sahip olmanın heyecanını yaşamıştım.

ve o gün anladım ki çalışma sisteminden çok BESLENME en önemli şeydir bu sporda kilo alsan da versen de... !

Merhaba arkadaşlar bende optimum serius mass aldım ve bugün kullanmaya başladım fakat nasıl kullanacağımı anlayamadım.üstündeki açıklamayı okudum fakat anlamadım :D

Şimdi bir porsiyon diyor günde 337 gr diyor. içinden çıkan ölçekle 2 tane atıp onu 800 ml süt veya su ilemi karıştırmamız mı gerekiyor?Bugün bir ölçek atıp 800 ml su ile içtim midem bulandı. tadı nesquik ama mide bulandırıyor bunun için tavsiyeniz var mı. birde zor kilo alan biriyim 1.82 boyunda 66 kiloyum bunu nasıl kullanırsam tam anlamıyla kilo alırım. birde bunun kullanımı tam olarak açıklayabilirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende optimum serius mass aldım ve bugün kullanmaya başladım fakat nasıl kullanacağımı anlayamadım.üstündeki açıklamayı okudum fakat anlamadım :D

Şimdi bir porsiyon diyor günde 337 gr diyor. içinden çıkan ölçekle 2 tane atıp onu 800 ml süt veya su ilemi karıştırmamız mı gerekiyor?Bugün bir ölçek atıp 800 ml su ile içtim midem bulandı. tadı nesquik ama mide bulandırıyor bunun için tavsiyeniz var mı. birde zor kilo alan biriyim 1.82 boyunda 66 kiloyum bunu nasıl kullanırsam tam anlamıyla kilo alırım. birde bunun kullanımı tam olarak açıklayabilirseniz sevinirim
Merhabalar;
Ürünün 2 ölçeği 334gr. Siz 2 ölçeği 3 öğüne bölerek içebilirsiniz(Sabah, öğle, akşam). Yada spordan önce 150gr spor sonrası 150gr içebilirsiniz.
Ölçeğin üzerinde gramajları yazıyor. Meyve suyuyla tüketirseniz tadı daha lezzetli olur.

Merhabalar;
Ürünün 2 ölçeği 334gr. Siz 2 ölçeği 3 öğüne bölerek içebilirsiniz(Sabah, öğle, akşam). Yada spordan önce 150gr spor sonrası 150gr içebilirsiniz.
Ölçeğin üzerinde gramajları yazıyor. Meyve suyuyla tüketirseniz tadı daha lezzetli olur.

sabah kalktığımda - antrenman öncesi ve sonrası 3 öğün şeklinde kullanmayı düşünüyorum fakat 100 gramına ne kadar su veya süt koymam gerekiyor.birde antrenman yapmadığım günlerde aynı şekildemi alayım?

sabah kalktığımda - antrenman öncesi ve sonrası 3 öğün şeklinde kullanmayı düşünüyorum fakat 100 gramına ne kadar su veya süt koymam gerekiyor.birde antrenman yapmadığım günlerde aynı şekildemi alayım?
100 gramına yaklaşık 400ml su koyman gerekiyor şayet kıvamı çok yoğun olursa 100ml daha su koyabilirsin, yada içmek istediğin meyve suyunu.
Antrenman yapmadığın günlerde akşam yemeğinden sonra içmende fayda var. Amaç kilo almaksa.

dün 2 kutu seriouss mass 1 kutu gold whey aldım evde hafiften dambıl ve şınav çeken birisiyim 173 e 63 kiloyum. salona gideceğim ancak ilk ay kullnmamak gerekiyor doğrumu ? eğer öyleyse 2. aydan itibaren mi başlayım yada ne zman ? haftada 4 gün planlıyorum... asıl amacım quedriceps ler dizlerimden ötürü ..ama birazda vucut çalışşam fena olmaz diye düşündüm.334 gr lık günlük kullanımı sabah kahvaltı sonrası ant. öncesi ve sonrası olarak 3 seferde içmeyi düşünüyorum .burda kafama takılan kilo amaçlayan biri de olduğum için süt ile mi su ile mi almam daha iyi olur..daha önce hardline kullandım süt ile hafif ishal yapıyodu. ayrıca whey i hangi araya sıkıştırayım mantıken antrenman sonrası ama. antrenman sonrası whey alıp yatarken mi son karboyu alayım :) :confused:

Ürünü gnc'den 115 yl'ye aldim 2 gündür bi ara ogunde saat 5 gibi bide antremandan sonra aliyorum sut su karisini ile içtim tadi baya iyiydi çikolatali bakalim 2 hafta sonra ise yaricak mi yaramicak mi gorucrz[DOUBLEPOST=1388744111][/DOUBLEPOST]

800 ml ne demek ya çok fazla ben 1 ölçek koyup üstüne goz karari az birşey sut ve su atiyorum tadida 10 numara mide bulandirmiyo çok sut koyuyosunuz

Ürünü direk 1 servis(2 ölçek) atıp kullananlar nasıl etkiler alıyor ? Bana doğru gelmiyor 1 servis miktarı 2 ölçek yani 334 gram.50 gram protein 250 gr karbonhidrat ve 1250 kalori.Neredeyse bütün karbo ihtiyacını bununla karşılamış oluyorsunuz.Kilo başına 4 gram karbodan hesaplanırsa bence normal birisi kilo alayım derken yağlanıcaktır.

arkadaşlar gainer bitmek üzere 10 günde fln bitti fakat 1 kilo bile alamadım.bilemiyorum bende işe yaramadı beslenmemde fena sayılmazdı fakat bende işe yaramadı.hardline almayı düşünüyorum düşünceniz nedir?

Hocam mesajımda yazmıstım optimum 5 kg sipariş ettim diye fakat sitede stokta görünüyordu ama ellerinde yokmus bende 5kg lık hardline progainer aldım zaten gainer alıyorsan en az 5kg almalısın etkisini görmek için. Üzerinde 200g yani 5 ölçek 2 porsiyon içilmesini yazıyordu ben bunu öğünlere dağıttım sabah kahvaltıdan sonra 2.5 ölçek yani 100g ve 250ml sütle karıştırıp öğlen yemeğinden sonra 2.5 ölçek ve yatmadan önce 2.5 ölçek şeklinde kullandım antrenman olmadığı günlerde sabah ve yatmadan önce içtim boyum 1.85 yaşım 21 67-68 kilo gelmekteydim ve 20 günde 5 kilo aldım 72-73 kilo geliyorum şuan ama beslenmemede çok dikkat ettim çok zor bi kilo alan yapım olmasına rağmen haftada 5 kere karın çalısmama rağmen hafif bi göbek yaptı ama hayatımda alamadığım kiloyu aldım onuda 3-4 haftada kaybederim diye düşünüyorum diyeceğim o ki hardline düşünüyorsanız şüphesiz tavsive ederim.

bu ürün 8 servis diyor 8 gün az değil mi yarım servis kullansak fayda eder mi boy 170 kilo 56
ayrıca bu ürünün 3 kg dan fazla olanı yokmu 5 kg civarı olanı

Gunde 334 gr alirsak 8 gunde bitiyor demek yani... Eee nasil para dayanacak buna? Ve bir sorum daha olacak bu urun kana kac dakikada karisiyor?

Back
Yukarı