ilk olarak haftada 6 gün 1,5 saat antrenman hangi hoca tavsiye etti sana anlamak mümkün değil hem de 59 kilo olmana rağmen. amacın kilo almak zayıflamak değil.bugun biraz araştırma yaptım antemandan sonra sizdende öneri ve yardım beklıyorum
ilk önce amacımı söyliyeyim 59 kg düşmüşüm haftada 6 gün 1.5 saat antramana gitmeye başladım tekrardan bu sefer daha ciddi bir çalışma ve daha iyi bir beslenmek istiyorum alamak istediğim ürünler aşağıda sıralıyorum
1) CREATINE POWDER 600gr
2)SUPERIOR AMINO 2222 SOFTGELS 300 tablet
bu iki ürün arastırdım almak istiyorum fakat kilo aldırıcı konusunda kararsızkaldım, bunlar
1)PRO COMPLEX GAINER
2)SERIOUS MASS
3)Weider Giant Mega Mass 4000
hangisini almamı tavsiye edersiniz ve şu sağlıklı ve düzenli beslenme konusunda biraz yardım ala bılırmıyım kaç öğün ve neler tüketmeliyim
inanın artık üstüme elbise alamıyorum kemer sıkmaktanda bıktım boyumla kilo arasındaki 22 kg fark var içler acısı en azından 6 -7 ayda 75 kg olamazmıyım![]()
AngryHun, bu serious mass'ın içeriği bana hiç de iyi gözükmedi ,sanki karbonhidratı sadece biraz süslemişler gibi sen ne dersin?burası optimum başlığı.twinlab değil.
arkadaşlar ben bu ürünü aldım fakat supplement işinde acemiyimzor kilo alan birisiyim hangi öğünlerde kullanmamı tavsiye edersiniz boy 1.76 kilo 57 birde ölçeği kaç gr 100gr ile 500ml sütü karıştırp mı içeyim
arkadaşlar ben bu ürünü aldım fakat supplement işinde acemiyimzor kilo alan birisiyim hangi öğünlerde kullanmamı tavsiye edersiniz boy 1.76 kilo 57 birde ölçeği kaç gr 100gr ile 500ml sütü karıştırp mı içeyim