Optimum Nutrition Platinum Hydrowhey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Toni

Üye
Optimum Nutrition Platinum Hydrowhey

Made With advanced Hydrolyzed Whey Protein Isolates for Faster Delivery
30 Grams of Ultra-Pure Protein Per Serving
Nearly 9 Grams of Leucine, Isoleucine, and Valine (BCAAs)
No Lactose, Cholesterol, or Sugar
Contains Digestive Enzymes for Enhanced Utilization
Instantized to Mix Easily With a Spoon

turbon.jpg

wheyy.jpg

Toni basliginizi ayri bir baslik olarak tasidim, yalniz anket formatina getiremedim henuz. Simdilik boyle dursun, daha musait bir zamanimda anketi de ekleyecegim. Siz bu urunu kullandiniz mi bu arada? Az once bodybuilding.com'dan siparis verirken benim de dikkatimi cekti ama ben yine gold almaya karar verdim.

Toni basliginizi ayri bir baslik olarak tasidim, yalniz anket formatina getiremedim henuz. Simdilik boyle dursun, daha musait bir zamanimda anketi de ekleyecegim. Siz bu urunu kullandiniz mi bu arada? Az once bodybuilding.com'dan siparis verirken benim de dikkatimi cekti ama ben yine gold almaya karar verdim.

Aneximandros, oncelikle ozur dilerim baslik acamadigimdan dolayi optimum nutrition %100 whey basliginda paylasmak zorunda kaldim urunu. bu hafta icinde kullanmaya baslayacagim. bb.com' dan siparis verdim, beklemedeyim. lokal magazalarda henuz yok, belki de bana denk gelmedi ama zaten cok yeni bir urun. burada kullanim sirasi ve sonrasi izlenimlerimi paylasmaya calisacagim yakin zamanda. tamamen hidrolize whey oldugu iddiasi ve bcaa orani oldukca iyi gibi duruyor. umariz faydali bir is cikarmistir ON.

Kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı