Optimum Nutrition Creatine 2500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.484
O

o ürün, bu urün dostum :)
optimum kreatine ilişkin deneyimleri buraya yazıyoruz. Varsa başka bir başlık oraya geçilebilir. Bir ay kullanımin ardindan ki hafta ara verebilirsin.
yükleme yapmana gerek yok dostum. O gerilerde kalan bi mantik.
antrenmandan yarim saat once bir cay kasigi ve antrenmandan sonra da bir cay kasigi olmak uzere uzum suyu veya karisik meyve suyu ile alabilirisn.

öyle mi... eyvallah sağ olasın :)

micronized i göremeyince, bir de başlığın ilk yazısında monohydrate ile ilgili bilgiyi görünce kafam karıştı.

çay kaşığı ile tam 5 gramı nasıl tutturucaz? hani az biraz fazla koysan 6-7 yapar, biraz az koysan 3 falan yapar. çok küçük bir oran çünkü. :)

bir de suyla tadı nasıl?

öyle mi... eyvallah sağ olasın :)

micronized i göremeyince, bir de başlığın ilk yazısında monohydrate ile ilgili bilgiyi görünce kafam karıştı.

çay kaşığı ile tam 5 gramı nasıl tutturucaz? hani az biraz fazla koysan 6-7 yapar, biraz az koysan 3 falan yapar. çok küçük bir oran çünkü. :)

bir de suyla tadı nasıl?

Ürünün kutusunun üzerinde micronized monohydrate yazar zaten. Bendeki öyle. vücutta su tutan tipte kreatin bu.
Tepeleme koyma. Normal doldur işte. :) iki çay kasigi 5 gram ediyor.
Kreatinden kreatine fark ediyor ölcek hesabi supplementlar için kaşık hesabı diye bi başlik vardi forumda. işine yarayacaktir. Şuan mobil oldugumdan link atamıyorum.
Suyla tadı zehir gibi. Varsa antrenman sonrasi protein ile ayni shakera koyabilirsin.

Ürünün kutusunun üzerinde micronized monohydrate yazar zaten. Bendeki öyle. vücutta su tutan tipte kreatin bu.
Tepeleme koyma. Normal doldur işte. :) iki çay kasigi 5 gram ediyor.
Kreatinden kreatine fark ediyor ölcek hesabi supplementlar için kaşık hesabı diye bi başlik vardi forumda. işine yarayacaktir. Şuan mobil oldugumdan link atamıyorum.
Suyla tadı zehir gibi. Varsa antrenman sonrasi protein ile ayni shakera koyabilirsin.

tamam ben ona bi bakayım. çok teşekkür ediyorum yardımın için.

spora başlayalı 1 ay oldu , uzun surede devam etmeyı dusunuyorum arkadaşlar, ürünü alsam ileriki zamanlarda bir faydasını illaki göreceğim kanısındayım sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla fakat su konuda kafam karıştı ;

günde kaç defa ve ne sıklıkta almalıyım fikir verirseniz sevinirim (:

bu takviyeyi antrenman olmayan günlerde de almalı mıyız?

bir de, antrenman öncesi alıyoruz tamam ama sonrasında da kullanmalı mıyız? birçok yazı okudum böyle olması gerektiğini söyleyen.

bu takviyeyi antrenman olmayan günlerde de almalı mıyız?

bir de, antrenman öncesi alıyoruz tamam ama sonrasında da kullanmalı mıyız? birçok yazı okudum böyle olması gerektiğini söyleyen.
Sadece antrenmandan 30 dk öncesi 1 çay kaşığı yeterlidir. Antrenman sonrasında kullanma.

kreatin takviyesi mutlaka gerekli hadi protein karb doğal beslenmeden karşılıyoruz da orta-ileri seviye bir sporcunun diyet listesinde kreatini sporcu besinlerinden doğru bir programla karşılaması en mantıklı çözüm

Gold standart whey (2273gr) ile birlikte 300gr kreatin pakedini kampanya ie 175 tl gibi bir fiyata almayı düşünüyorum.10. ayımdayım sporda 6-7 aydır değişik protein tozları kullanıyorum,kreatin daha önce hiç kullanmadım.Tavsiye eder misiniz bu ürünü ?

kesinlikle,optimum zaten kendini kanıtlamış bir marka,fazla şüpheye gerek yok,güç artışını fark edeceksindir düzenli kullanımda :)

Merhaba ben bu ürünü kullandım etkileri iyi ama dikkat edilmesi gereken şeyler dinlenme süreleriniz , iyi ayarlamanız gerekiyor ve bişey daha
Creatin Monohidrat Creatin Monohidrattır o yüzden ucuz olanı alın yani bi fark yok aralarında sadece marka farkı koymuslar o kadar

selamlar bende bu üründen sipariş ettim ilk defa Creatin kullanıcam hergün almak lazımmıdır bir ölçek yoksa sadece antrenman günlerimi ?

selamlar bende bu üründen sipariş ettim ilk defa Creatin kullanıcam hergün almak lazımmıdır bir ölçek yoksa sadece antrenman günlerimi ?
Creatini antrenman sonrası kullan 1 ay kullan 2 hafta ara ver böyle kullan sürekli

İlk kez kullanacaksan yükleme yapabilirsin ilk haftalar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KAS KRAMPLARI,KAS SPAZMI ,KAS YORGUNLUĞU İSTEMEYENLER İLE KASLARININ HIZLI GELİŞMESİNİ İSTEYENLERİN ÜRÜNÜDÜR.
1 KAPSÜL .,2,5 gram Creatine Monohydrate içermektedir. Kreatin, tüm memelilerin vücudunda olan bir maddedir ve arginin, glisin ve metionin amino asitlerinden karaciğer, böbrekler ve pankreasta üretilen bir amino asit türevidir.
Amino asitler ise bilindiği gibi protein moleküllerinin yapı taşlarıdır. Kırmızı et ve balık gibi pekçok hayvansal gıda kreatin içerir. Bununla beraber gıdalardaki kreatin miktarı küçüktür.
1 kg biftek sadece 1 gr kreatin içerir. Halbuki yoğun bedensel aktivite veya spor yapan bir kişinin günlük ortalama kreatin ihtiyacı ,vücud yapısı ,yapacağı idman teknikleri ve kas bakımına göre günlük ihtiyaçlar 5 gram ile 30 gram arası değişmektedir.
Özellikle Kreatin sportif amaçla kullanımı gramajları pramit sistem ve maximum 2 aylık kullanım priyodundadır. Bu kadar miktardaki kreatinin ,tamamının yiyeceklerden karşılanması imkansızdır.
Karşılamaya kalkındığında,vücuda ihtiyacı dışında kalori yüklemeleri olacaktır ve fazla kalori yüklemelerinden dolayı ,vücudta ciddi yağ birikimleri olacaktır.
Bu yüzden sadece ek gıda ürünleri (Dietary supplement, sports supplement) vücuttaki yağ ve kalori miktarını artırmaksızın, vücudun ihtiyacı olan kreatin miktarını karşılayabilirler

Merhabalar herkese
Bende muscletech nitrotech var yeni aldim ve yanina ON Creatine aldim.2senelik spor gecmisim var.Boy 1.92 kilo 88 yag orani %14.Nitrotech 3gr kreatin iceriyor.Ben yukleme yapacagim 5gun boyunca 20 gr almam gerektigi yaziyor.Peki iki olcek ictigimi dusunursek 14gr mi extra almaliyim?
Protein, kreatin icerdigi icin kreatine ara veremicem zarari olurmu ? Cevaplarinizi bekliyorum herkese tesekkurler

Ölçek değeri 3 gr olmasından dolayı diğer kreatin gruplarına göre bariz bir güç artışı veremeyebilir, 5 gr veya 7 gr kadar yükselttiğinizde etkisini daha iyi hissedebileceksiniz.;)

Back
Yukarı