Optimum Gold Whey mi Weider Premium Whey mi

Buna benzer bi konu vardı ancak ben farklı bişi soracağım o yüzden yeni konu açtım.

Almanyadan akrabam geliyor ona sipariş vericem , ON 5lb 54 € yada, Weider 62 € sizce hangisi mantıklı?

Burda aralarında dağlar kadar fiyat farkı var sizce hangisini seçmeliyim. Yada almanyadan getirtebilceğim önerdiğiniz bi whey varmı.?

Saygılar....

Her türlü weider derim , getirtmişken amino felanda getir orada çok ucuzlar :)

Not: Weider Premium Whey kullanıyorum.Gayet memnunum.

Türkiye'den alsan optimum daha mantıklı derdim. Ama akraban geliyorsa arada o kadar fark yok, hiç değilse Türkiye'de ki kadar. Onun için weider'ı tercih etmeni öneririm. Hiç değilse denemedim demezsin.

Weider bi türkiye'de bu kadar tutuluyor. Body building de weiderin 1 2 ürünü var yok. Ama Optimum'un çoğu ürünü var ve güzel puanlar almış. Weider kullananlar o kadar para verip aldıkları için bence kötü yorum yapmak istemiyorlar :D

weider hiç denemedim burdada fiyatları gereksiz pahalı

bence weideri dene derim o kadar fiyat farkı yoksa aldığın yerde en azından bundan sonra yolunu ona göre çizersin

Bende weider alıp denemek istiyorum burda 260 tl hiç değilse bakıp bakıp iç geçirmem artık , aklımda soru kalmaz yardımlar için teşekkürler..thums:

Back
Yukarı