Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama büyük ihtimalle çok kazıktır.Vitamin içeriği bildiğimiz multivitaminlerden pek farklı değil.Bunun dışında bayağı bir çorba yapmışlar.İçeriğindeki bazı maddelerin etkileri;
Dong Quai kadınlarda hormonal düzenlemeler yaparak başta menopoz ve PMS(pre menstrüel sendrom) olmak üzere bir çok durumda kullanılıyor ama etkileri ispatlanmış değil.bunun yanında kanama zamanını uzattığı için menstrüasyon döneminde yoğun kanaması olan veya anti-koagülan(kan inceltici-aspirin,varfarin vs.) ilaçlar kullananlarda,diğer kanamalı hastalıklarda kullanılmaması gerekiyor.Gebelikte ve emziren annelerde yasak.Bunun dışında tamamen sağlıklı bireyler de kullansa aşırı kanamalar ve morluklara karşı tetikte olmak gerek.
Garcinia iştah kesici olarak kullanılıyor.Etkili olup olmadığı,etkiliyse hangi dozlarda etkili olduğu tartışmalı.Uzun süreli kullanımda asidozis tehlikesi var.
Vitex Agnus-Castus kadın hastalıklarında (gene menopoz ve PMS vs.) kullanılıyor.Yan etki olarak erkek vücut geliştirmecilerde testosteron üzerinde etkili olduğu için tavsiye edilmiş,sizin işinize yarar mı bilemedim.
Uva-ursi antimikrobik ve hafif diüretik etkisi var.Bu preparatta ne işe yarar anlamadım.
Alfa lipoik asit antioksidandır.Bunun dışında birçok faydası olduğu iddia edildi, hiçbiri henüz ispatlanamadı.
Benden bu kadar.
Ekleme: Grape Seed Extract yağ falan yaktırmaz.