• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Onur Yaş 34..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Riazor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Riazor

Üye
Şimdi bu fotoğraflara göre daha yağlıyım ama mümkün olduğunca temiz bulk yapmaya çalışıyorum, ileriyi düşünerek. Bu yolda olan herkese başarılar dilerim. Pes etmeyin, sabırlı olun. Herkese iyi forumlar.

Eklentiler

• dKqEsBArNyg.jpg
    dKqEsBArNyg.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 3.222
  • jmc5YIeuU5s.jpg
    jmc5YIeuU5s.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 3.225
  • M_Ey7b9v3ZM.jpg
    M_Ey7b9v3ZM.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 3.040
  • -MgIqBCU5tY.jpg
    -MgIqBCU5tY.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 2.995
  • XdyKmysg3tk.jpg
    XdyKmysg3tk.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 3.187
Şimdi bu fotoğraflara göre daha yağlıyım ama mümkün olduğunca temiz bulk yapmaya çalışıyorum, ileriyi düşünerek. Bu yolda olan herkese başarılar dilerim. Pes etmeyin, sabırlı olun. Herkese iyi forumlar.
yarışmalara bile katila bilirsiniz,Bir de kaç yaşinizda başladınız bu spora?

Tebrikler çok başarılı vücut ve uzun vadede hedefim diyebilirim.
Ne zamandır devam ediyorsunuz spora ve biraz idman, beslenme ve supplement kullanımızdan bahsedebilir misiniz kısaca ?

Vücut hayalimde ki vücut diyebilirim. Gunluk beslenmen antrenmanın nasil
Tebrikler çok başarılı vücut ve uzun vadede hedefim diyebilirim.
Ne zamandır devam ediyorsunuz spora ve biraz idman, beslenme ve supplement kullanımızdan bahsedebilir misiniz kısaca ?

Genelde turizm bölgesinde çalıştığım için, biraz erken diyet yapmaya başlıyorum. Şuan 19.00'dan sonra yemek yemiyorum. Fakat o süreye 6 öğün yemek sığdırıyorum ve gerçekten bu hiç kolay olmuyor. Belli bir noktadan sonra boğazından gitmiyor insanın. Ayrıca bulk dönemini pek sevdiğim söylenemez :) Önümüzdeki haftadan itibaren aç karnına c vitamini ile sabah kadiyosu yapıp, daha sonra antrenmana devam edeceğim.

Yemeklerim de genelde çeşitlilik sağlamaya çalışıyorum. Zaten insan aynı şekilde beslendiği takdirde bıkıp, diyetini çabuk bozabilir. Tabii herkes kesesine göre davranmak zorunda, o konuya da bir şey diyemem. Yani mümkün olduğu kadar mutfak becerileriniz olursa, bu spor da bir o kadar kolay oluyor beslenme açısından.
Sebze kullanımına çok dikkat ediyorum. Özellikle brokoli, karnabahar, ıspanak. Hiçbir zaman tabağımdan yeşillik eksik olmaz. Vücuduma kaliteli yağları sokmak için, çiğ yemişler kullanırım ara öğün için. Sabahları hakiki yeşil çayımı yudumlarım yumurta ve yulafımı yerken. Doğal fıstık ezmem de olur bir yemek kaşığı kadar. Antrenman öncesi filtre kahvemi pas geçmem. Bulk dönemi jasmin pirinç, definisyon dönemi basmati pirinç kullanımına geçerim. Kepekli makarna, greçka kullanırım pirinçlerin yanında.

Bunların yanında B12, çinko, magnezyum, kalsiyum, c vitamini, omega kullanımlarını ihmal etmem. (unuttuğum olabilir) Supplement olarak en çok bcaa severim. Onun dışında çok fazla aramam. Yemek konusuna çok önem verdiğim için, supplement çok sorun olmuyor benim için. Supplement parası vereceğime, mutfağa harcarım daha mantıklı olur. İşte böyle. Unuttuğum şeyler olmuş olabilir, aklıma geldikçe ilave etmeye çalışırım.

Herkese selamlar. Görüşmek üzere..

Bu da karın antrenmanı rutinim;
Side Plank / Leg Raider 3x90 saniye
Swiss Ball Leg Raise 3x16
Russian Twist 3x50
Declines Crunches 3x16
Spider Crawl 4x12
Side Plank 3x15
Plank 3x15

44 kere maşallah. Çok azim gerektiren bir vücut yapisi gercekten. İrilesmek hacim yapmak neysede bu kadar iyi define olmaniz takdire şayan. Yolunuz açık olsun (:

Back
Yukarı