omzum çok iyi gelişiyor ama göğsüm gelişmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soppar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

soppar

Yeni Üye
6 aydır vg yapıyorum sadece göğsüm gelişmedi 15 kilo aldım ama almadanda aynıydı alıncada

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:17 ----------

GÖĞÜS PROGRAMIM
1) bench press 4*8
2)dumbell press 3*10
3)ıncline bench press 4*8
4) butterfly 3*10

Öncelikle kullandığın ağırlığı arttır ve bir partner eşliğinde ilk başta kendini denemek için çalış ve uygun kiloyu seç,sonra da piramit set sistemini denemeni öneririm.

partner ile çalısıyorum ve piramit sistemle dediklerini yapıyorum her set kilo artırıyorum ama yaklasık 1 aydır aynı kiloyla çalısıyorum agırlıgı daha fazla artıramıyorum

hiç gelişmedi diyorsan orda bi sorun vardır derim ben 6 ay öncede aynı bugünde aynı diyorsan bunun ne ağırlık arttırmamakla ne piramit set çalışmamakla ilgisi yoktur... hareketi doğru yapmak en önemlisi ağır çalışıp doğru yapamayacagına hafif çalışmak önerimdir. bi bölge diğerlerinden daha geride olabilir buna diyecek bişey yok ama 0 ise hiç gelişmemişse demek ki kas hiç uyarılmıyor yanlış bişey vardır.

peki ağrı oluyor mu göğüsünde?belki omuzun tricepsin güçsüz kalıyordur göğüsünde yeterli hipertofiyi sağlayamıyordur?

Hiç gelişmemesine imkan yok antrenman günlerini atlamıyorsan.Bazı insanlarda genetiktir inatçı kaslar zor gelişir.Seninde göğüslerin omuzların gibi biranda patlayamıyor genetiğinden dolayı.Programında zayıflık olduğunu düşünmüyorum ki zayıf bile olsa 6 ayda gözle görülür bir gelişme olmalı en azından çizgiler belirginleşmeli

hareketi dogru yaptıgımdan eminim antrenörümde baktı dogru diyor. ben önceden barı geniş tutuyordum sonra forumda gördüm biraz daha dar tutarsan göğüs daha çok şişer diye öyle denedim 2 3 gün agrı oldu bidahada olmadı. artık hem dar tutmaya çalısıyorum ve barı çok yavas indirip kaldırıyorum daha çok uyarılsın diye ama nafile

Aynı sorun bende de var Omuzlarım ve Bacaklarım çok hızlı gelişiyor fakat gögüs ve pazu yavaş gelişiyor.

Herkesin iyi bir bölgesi olduğu gibi zayıf bir bölgeside var sanirim.. Göğüs sorunu bendede var umarım daha iyi bir hal alır.

bunun bi çaresi vardır ama :S

bunun bi çaresi vardır ama :S

Genetiğimizi yenemeyiz çalışıp inatla gelişmesini sağlayacaksın geç olur ama olur

Aynen üyemizin dediği gibi büyük omuzlar göğüsleri küçük gösterebilir oda etkili

Back
Yukarı