omuzum çatladı ama body e devam etmek ıstıyorum lütfen yardımcı olun

silent

Üye
ağustos ayında motosikletle kaza yaptım ve omuzum çatladı ve çıktı.kaza yapmadan once body i severek yapıodum ama bu olay olduktan sonra yapamadım o gunden bu yana omuzum iyileşti gecen gun doktora gıttığımde doktor tas atma geri doğru yüzme ani hareket yapma falana dedı ama ben ağır işler yapıodum bazen bi ağrı sızım olmuodu body e devam etmek istiorum acaba bu tehlikeli olurmu olmaz ise nasıl bir program tavsiye edersınız lütfen yardımcı olun ?
 
Bence doktorun sözünü dinle. Hırsla kalkan zararla oturura dönmesin sonra. Doktor okey verdiğinde devam. Anlıyorum halini benim de başıma gelmişti bi sakatlık. Ama inan tam iyileşmeyi beklemek daha mantıklı.
 
Ordaki kemikleri ve kasları güçlendirmek adına body iyi olur fakat çalışabildiğin ağırlığın yarısı ile belki daha azı ile çalışman lzm.Tabiki bunu yapmadan önce doktora danış.

Bende aynı sorunu dizimde yasadım 1yıl falan oluyor doktorum bana hafif hafif kuvvetlendirmemi söylemişti.Sende bir doktoruna sor ona danışmadan bi iş yapma sonrada daha pişman olabilirsin.
 
vücudum formdan düştü baktıkça uzuluorum yavas calıssam falan diorum bazen ama ıcımde korkuda var daha kotuye gıtçek dıe napcam bılmıorum
 
Oncelikle gecmis olsun kardesim.Sorunun cevabina ise ; omuz tehlikeli bir bolge ve bir cok kas grubunu calistirirken omuzlar rol oynar.Bana kalirsa simdilik sadece recoverye odakla kendini.Yuz,hafif kosu yap ve doktorun tamam dediginde bodye geri don.Ama agir calismaktan kacin ilk 3 ay.
 
Back
Yukarı