Omuzlar Hakkında

İyi günler. Bende 5 kg lık dambıllar vardı. onlarla günlük 10 ardan 2 set falan omuz çalışıyordum. yaptığım hareketler Standing Dumbell Press Lateral Raise bide şey vardı böyle dambılları ayaktayken avuç içi bana bakacak şekilde tutuyordum. kaldırıyordum ileri doğru omuz hizasında kenarlara açıp kapatıyodum o hareket müthiş bi hareket omuzlarım çok kasılıyordu. Fakat İnanırmısınız omuz ölçüm 102 :S :S Boyum 181 kilom 67. Onun haricinde yüzerim. Ama bir türlü genişlemiyor. yardım edin.. Ama şey omuzlarımın şöyle olmasını istiyorum

http://d1209.hizliresim.com/11/b/cv0mx.jpg yani sırtlan gibi boyun yanından çıkmasını değil. sadece yanlara doğru uzamanasını. Şimdiden teşekkür ederim. saygılar.

Hacı sen kralsın ya :D dambılları sattım 1 kg şişelerle takılcam artık :D ama sık yapıcam. Bu arada pazu ölçüm 36 iyi mi ?

1kg şişelerle yapman hiçbir işe yaramaz boşa kürek çekersin,kaslarını zorlamadığın sürece etkisi çok az olur.5kg : 1 ay da gelişeceğini 1kg ; 3-4 ayda gelişirsin.

hiç yoktan 2,5 luk kola şişesi kullan :D 5 lik dumbellarlada iyi çalışılırdı aslında tabi sana kalmış birşey

Omuz genişliği genetiktir , dediğin şekilde uzatma gibi bir durum sözkonusu olamaz. Ancak omuz kasını hacimlenip yana doğru genişledikçe istediğin görüntüye biraz da olsa ulaşabilirsin.Bir de bu genişlik için Sırt-kanat calısmaları olmazsa olmazdır.

Back
Yukarı