RakshaSa,
Sizler çok şanslısınız, neden mi? Çünkü bende "omuzlar" konusunda aynı senin bahsettiğin durumdaydım. Ancak o zamanlar ne bodyforumtr vardı nede spor salonuna gidecek durumumuz vardı.
Belkide senden daha kötüydüm, biraz tarif edeyim kendimi; vücudum sanki tersti; yani yüzüm sırtıma bakıyordu aynı bu şekildeydim. 44-45 kilolarda geziyordum
Hatta askerlik için ilk yoklamaya gittiğimde, sağlık kontrolü esnasında 45 kilo çıktım; tabib komutan, inanmadı ve tekrar kiloma baktı ve hayretler içerisinde "oğlum, biraz beslen böyle olmaz..." dedi
Bu teknoloji varya, aslında her kötülüğün başı bu...siz knightonline'den başlamışsınız bizde, zamanında commadore 64'te worlock oynardık saatlerce. Elimizde joistikler, yerde saatlerce. Bu bilgisayar yüzünden sağlık elden gidiyor...
Daha sonra, "dedilerki, sen ağırlık çalış hem kilo alırsın hem omuzların düzelir," öylede oldu; spora başladım ve devamını getirdim; hem omuzlar düzledi hemde insanların bize bakış açısı farklılaştı.
Uzattım, farkındayım sana diyeceğim tam zamanında karar vermişsin ve yapacağın şey düzgün bir spor salonuna başlamak; derdini eğitmenine anlatmak ve çalışmaya başlamak.
Aklına takılan birşey olursa, bodyforumtr'ye danışırsın; yardımcı olmaya çalışırız...
Azimle, sabırla bu işin üstesinden gelirsin ve çevrendekileri şaşkına çevirirsin. Bu arada, bu söylediklerim hemen olmayacak, zamanla olacak ama kendinle gurur duyacıksın...
Başarılar...
Not: Omuzlarında herhangi bir problem olmadığını varsayıyorum, sağlık yönünden bir problemin varsa ortapediye görünmende fayda var.
Ayna karşısına geçip, hani "kabadayılar vardırya" birbirlerine diklenirler o şekilde dur, ozamanda omuzların nasıl duruyor ve en önemlisi dik durmayı öğrenmen lazım....
Genişletmek için tıkla...