Omuzlarım büyümüyor artık deliricem

Karais

Üye
Öncelikle soru troll değil. 1 yıldır şu sporu yapıyorum kollarım büyüdü ama ne omuzlarım genişledi ne omuz başlarım büyüdü. B*k gibi görünüyor. Evet düşündüğünüz gibi spor salonuna gitmiyorum evimde 2 dambılım var omuz hareketleri dahil tüm hareketleri eksiksiz yapıyorum. Göğüs kaslarımda da fazla gelişim yok ama omuzlarım hala küçük. Aşağıdaki adama benzedim. Ne yapmalıyım?
upload_2020-5-30_19-40-48.jpeg

Öncelikle soru troll değil. 1 yıldır şu sporu yapıyorum kollarım büyüdü ama ne omuzlarım genişledi ne omuz başlarım büyüdü. B*k gibi görünüyor. Evet düşündüğünüz gibi spor salonuna gitmiyorum evimde 2 dambılım var omuz hareketleri dahil tüm hareketleri eksiksiz yapıyorum. Göğüs kaslarımda da fazla gelişim yok ama omuzlarım hala küçük. Aşağıdaki adama benzedim. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 54762

Kac siringa synthol var ulan o kolda ? :)))

Genetik hocam birde Ömer'in dediği gibi programın eksik olabilir ekipman yetersizliği olabilir curl yaptığın ağırlıkla omuz press yapıyorsan tabi gelişmezsin. Yeni program yaz eksik hissettiğin bölümlere yoğunlaştır dips handstand pushup ohp yapabilirsin sonra izole harektlerle hipertrofi yaparsın. Ben kendi adıma konusacak olursam haftada 2 omuz yapmadan gelisemiyorum.

nasıl büyümüyor ya hareketleri yanlış veya yetersiz yapıyosundur öyleyse başka bir açıklaması yok.
overhead press ve lateral raise
hareketlerine ağırlık ver

Back
Yukarı