idris
Üye
Öncelikle merhaba
Şuan askerim $56 bu arada
Benim sıkıntım şu
3aylık bi body geçmişim var
İlk başlarda machine chest preste ve benchte sol ön omuzda ağrı oluyordu bende pek aldırış etmeden devam ettim 3ay sonrada askere gittim bu ağrının spordan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü daha ilk haftada olmaya başlamıştı
Komando olduğumdan dolayı günlük şınav barfix mekik koşu vs. yapıyoruz
Görevlerden dolayı 2ay karakolda 2ay dışarıda oluyoruz dışarda iken spor yok
Ağrı ise şınav çektikten hemen sonra şiddetli oluyor 10dkya geçiyor kas ağrısıda 2 3 gün sürüyor bunda sıkıntı yokta
Kolumu yukarı aşağı hareket ettirdiğimde sanki sol ön omuzumdaki kas grubuna birşeyler batıyor bi tuhaf ve güçsüzlük oluyor eklem yeride bi tuhaf oluyor sizce sebebi ne olabilir
Sınav ise 4x10-15 arasında yapıyoruz.
bide postürümdede hafif sıkıntı var galiba
bi omuzum digerinden yukarda ve sağ omzum sola göre daha gelişmiş bundan dolayı olabilir mi ?
Şuan askerim $56 bu arada
Benim sıkıntım şu
3aylık bi body geçmişim var
İlk başlarda machine chest preste ve benchte sol ön omuzda ağrı oluyordu bende pek aldırış etmeden devam ettim 3ay sonrada askere gittim bu ağrının spordan dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü daha ilk haftada olmaya başlamıştı
Komando olduğumdan dolayı günlük şınav barfix mekik koşu vs. yapıyoruz
Görevlerden dolayı 2ay karakolda 2ay dışarıda oluyoruz dışarda iken spor yok
Ağrı ise şınav çektikten hemen sonra şiddetli oluyor 10dkya geçiyor kas ağrısıda 2 3 gün sürüyor bunda sıkıntı yokta
Kolumu yukarı aşağı hareket ettirdiğimde sanki sol ön omuzumdaki kas grubuna birşeyler batıyor bi tuhaf ve güçsüzlük oluyor eklem yeride bi tuhaf oluyor sizce sebebi ne olabilir
Sınav ise 4x10-15 arasında yapıyoruz.
bide postürümdede hafif sıkıntı var galiba
bi omuzum digerinden yukarda ve sağ omzum sola göre daha gelişmiş bundan dolayı olabilir mi ?